- 18 Nisan 2023
- 63
- 29
- 3
- 29
- Konu Sahibi rimeldensonrakihapsirik
-
Boşanmışsınız sonuçta, özetle 2 bekar insanın birlikte olmasının neyi absürt olsun ?
Bırakın tanısınlar o zaman, sakinliğinizi koruyun. Ben de aynı durumdaydım ve usülüne uygun bir düğünle evlendik. Neticede arsızlık hırsızlık yapmadık, anlaşamayınca ayrılmış insanlarız.Evet öyle tabi de, malesef tanımadıkları için beni, geçimsiz biri olduğumu düşünüyor olabilirler. Ya da dümdüz bekar oğulları boşanmış birine mi layık diye düşünüyorlar. Tanışmadan aşılabilecek bir sey degil sanıyorum
Oha o bumuymuş. Bide övüyo karakteri zart zurt diyeKonuyu buldum okudum başlıktaki erkek evliymiş cocukları varmış 8 ay saklamış bunu
Yakın zamanda uzaktan bir akraba üçüncü evliligini bekar biriyle yaptı . Umarım mutlulardir.yapiliyor yani demeye geldim :))Merhabalar, bu konu altına sadece boşanmış bir kadin olup bekar bir erkekle evlenenler yazabilir mi? Ailesi problem yaptı mı çözüldü mü? Evliliğinizden memnun musunuz bu konudan dolayı pişmanlığınız var mı? Lütfen kısa da olsa tecrübenizi benimle paylaşın çok ihtiyacım var.
Evet. Cok guzel oynadı. Ben de insandan anlamadığımı kendime bi kere daha kanıtladımOha o bumuymuş. Bide övüyo karakteri zart zurt diye
Evet. Cok guzel oynadı. Ben de insandan anlamadığımı kendime bi kere daha kanıtladım
Sağ olun, umarımİnşallah bundan sonra açtığınız başlıktaki durum gibi gerçekten bekar olan düzgün bir beyefendiyle mutlu bir evlilik yaparsınız
Ay noluyo noluyo mevzu neKonuyu buldum okudum başlıktaki erkek evliymiş cocukları varmış 8 ay saklamış bunu
Pardon bu başlık önceden açılmış. Evli olduğunu sonradan öğrenmiştim. Vay şeref....Uslanmayan uslanmiyor. Kötü bir evlilik yapmışsın bitmiş, bu ilişkin evli çıkmış. Açtığın başlık bu mu?
Adam kıza sen boşanmış olduğun için ailem tanışmak istemiyor diyor. Meğer adamın kendi evli ve çocuklu imiş!!!Ay noluyo noluyo mevzu ne
Aboo, pisliğe bak sen.Adam kıza sen boşanmış olduğun için ailem tanışmak istemiyor diyor. Meğer adamın kendi evli ve çocuklu imiş!!!
Dusunecekmis. Adamın küçük cocuklari varmış.Aboo, pisliğe bak sen.
Konu sahibi ifşa edecek mi?
Aboo, pisliğe bak sen.
Konu sahibi ifşa edecek mi?
Ay noluyo noluyo mevzu ne
Yeni konu açmış konu sahibi, herif evli çocuklu falan çıkmış.Öf boşa yazdım ciddi ciddi mevzu neymiş hakkat
Merhaba, ben 3 yıldır evliyim. Hiç sorun yaşamadım. Ama benim çocuğum yoktu, çocuğum olsaydı sıkıntı olurdu bence.Merhabalar, bu konu altına sadece boşanmış bir kadin olup bekar bir erkekle evlenenler yazabilir mi? Ailesi problem yaptı mı çözüldü mü? Evliliğinizden memnun musunuz bu konudan dolayı pişmanlığınız var mı? Lütfen kısa da olsa tecrübenizi benimle paylaşın çok ihtiyacım var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?