Boşanmış kadın-Bekar erkek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Boşanmışsınız sonuçta, özetle 2 bekar insanın birlikte olmasının neyi absürt olsun ?

Evet öyle tabi de, malesef tanımadıkları için beni, geçimsiz biri olduğumu düşünüyor olabilirler. Ya da dümdüz bekar oğulları boşanmış birine mi layık diye düşünüyorlar. Tanışmadan aşılabilecek bir sey degil sanıyorum

Bırakın tanısınlar o zaman, sakinliğinizi koruyun. Ben de aynı durumdaydım ve usülüne uygun bir düğünle evlendik. Neticede arsızlık hırsızlık yapmadık, anlaşamayınca ayrılmış insanlarız.

Yakın zamanda uzaktan bir akraba üçüncü evliligini bekar biriyle yaptı . Umarım mutlulardir.yapiliyor yani demeye geldim :))

Geldim geldim, o aradığınız kadın benim eşimin ilk benim 2. evliliğimizdi, annesi hiç istemedi çünkü yaş farkı da var bizim ama eşim arkamda durdu resti çekti annesi de gönülsüz de olsa razı oldu. O çok derinden içinden istememeyi de bana yansıtmadı nazik kadınmış. Bu arada çocuğum yok, şimdiki eşimle de yapmadık.

Merhaba, ben 3 yıldır evliyim. Hiç sorun yaşamadım. Ama benim çocuğum yoktu, çocuğum olsaydı sıkıntı olurdu bence.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…