- Konu Sahibi rimeldensonrakihapsirik
-
Evet ben de öyle düşündüm, söyle demiştim bir kere ama bizden çok uzakta yaşıyorlar, hiçbir ortak tanıdık yok , duymazlar zaten diye söylememeyi tercih etti, bir şekilde duyarlarsa da boşver artık diyor, anne zaten sen bu kadar güzel bir kızın şimdiye kadar bekar kalabileceğini nasıl düşündün derim diyo gülüyor :)Hayırlısı olsun,Allah tamamina erdirsin inşallah. Naçizane , eşim de evlenmeden önce kimseye söylemeye gerek yok, kendi aileme bile, dediği an da oldu ama ailesinin sonradan duyup bize güvensizlik beslemeleri ihtimalini düşünüp vazgeçtik. Eminim düşünmüşsünüzdür ama naçizane yoldan geçmiş biri olarak fikrimi belirtmek istedim.
:))Evet ben de öyle düşündüm, söyle demiştim bir kere ama bizden çok uzakta yaşıyorlar, hiçbir ortak tanıdık yok , duymazlar zaten diye söylememeyi tercih etti, bir şekilde duyarlarsa da boşver artık diyor, anne zaten sen bu kadar güzel bir kızın şimdiye kadar bekar kalabileceğini nasıl düşündün derim diyo gülüyor :)
Her şey yerli yerine oturmadikca ciddi bi yola girmeyin zaten. Tedirginliğinizi anlıyorum ama kendinizi kabul edilmesi gereken biri olarak lütfen görmeyin. Ailesi problem çıkarıyorsa bunu sevgiliniz çözecek, size yansır ve ilişkiniz bozulursa zaten bu kişiyle olmaması gerektiğini anlarsınız, bunun boşanmış olmakla da ilgisi yok, sorunlu insanlar her zaman sorunlu.Ailesiyle ilgili bir durum olmadıkça aslında unutuyorum bile boşanmış olduğumu, kendisi de öyle söylüyor. Ancak aileyi düşününce ister istemez ne olacak diye dert ediniyorum. Tekrar bi sorun yaşamaktan ister istemez korkuyorum
Haklısınız. Tavsiyeleriniz cok değerli teşekkür ederimHer şey yerli yerine oturmadikca ciddi bi yola girmeyin zaten. Tedirginliğinizi anlıyorum ama kendinizi kabul edilmesi gereken biri olarak lütfen görmeyin. Ailesi problem çıkarıyorsa bunu sevgiliniz çözecek, size yansır ve ilişkiniz bozulursa zaten bu kişiyle olmaması gerektiğini anlarsınız, bunun boşanmış olmakla da ilgisi yok, sorunlu insanlar her zaman sorunlu.
Çocuk yoksa sıkıntı olmaz ya.Çocuk yok. Kendisi fazla sağlam duruyor rest cekiyor ben bunu da dogru bulmuyorum bana karşı olan olumsuz bakışları daha da derinleşir diye biraz alttan al diyorum hep de yanlis mi yapıyorum bilmiyorum. Kendisi liseden beri ailesinden ayrı yıllardır, karakteri sağlam biri
UmarımÇocuk yoksa sıkıntı olmaz ya.
Aile bir iki konuşur susar.
Birşey olmaz ya adam sağlamsa.Umarım
Tabiki öyle benim kendi düşüncem de karşı tarafın düşüncesi de tam olarak böyle. Biz bunu konu etmiyoruz etmedik kendi aramızda.Siz sakın sanki suç işlemişsiniz gibi mahçup tavırlara girmeyin, siz dik durun. Ha 4 yıl sevgilinizle birlikte yaşamışsınız ha 4 yıl evli kalmışsınız, çocuk yok, aynı şey benim gözümde. Ama birlikte yaşayınca arada nikah olmadığı için aileler hiç evlenmemiş diye ses çıkarmıyor, ne saçma değil mi? İkisi de gayet normal. Siz kendinizden emin ve dik durun.
Siz ailesi ile tanıştınız mı? Tanışınca değişir fikirleri diye düşünüyorum. Onların gözünde belki yaprak dökümü ferhunde gibi biri canlanıyor evlenip boşanmış deyince .Tabiki öyle benim kendi düşüncem de karşı tarafın düşüncesi de tam olarak böyle. Biz bunu konu etmiyoruz etmedik kendi aramızda.
Mahcubiyet degil de tabi farklı bi hissiyat bilmiyorum onun benim için bu sıkıntılara girmesinden dolayı üzülüyorum acaba yine guzel olmayacak mi hicbir sey endişesi daha cok
Ayyy ne münasebet ya kendi oğulları boşanmış olsa hiç evlenmemiş kadın isterler ama. Ben anlayamıyorum boşanınca insan kusurlu mu oluyor? Bir imzanın insanın hayatında bu denli bir hükmü olmamalı bence.Kendisi de söylemek istemiyordu aslında ama benim içime tam sinmiyordu sürekli tedirgin olmak istemiyordum. Söylemiş olumsuz olmuş tepkileri epey evlatlıktan reddederime kadar, bana hemen söylemedi. Simdi sadece zaman verdik bekliyoruz
Çok tatlı bir cevapEvet ben de öyle düşündüm, söyle demiştim bir kere ama bizden çok uzakta yaşıyorlar, hiçbir ortak tanıdık yok , duymazlar zaten diye söylememeyi tercih etti, bir şekilde duyarlarsa da boşver artık diyor, anne zaten sen bu kadar güzel bir kızın şimdiye kadar bekar kalabileceğini nasıl düşündün derim diyo gülüyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?