- 21 Aralık 2014
- 9.060
- 27.898
- 798
- Konu Sahibi rimeldensonrakihapsirik
-
Bir şey yaşaması gerekmez. Ciddi ciddi sıkılmıştır o.Terazi
Burcu görünce tamam dedimBir şey yaşaması gerekmez. Ciddi ciddi sıkılmıştır o.
Hiç sekmez, kuzenimde böyle. Hatta en yakın arkadasımda böyle.Burcu görünce tamam dedim
Niye böyle bu teraziler
Ahh bilmem miHiç sekmez, kuzenimde böyle. Hatta en yakın arkadasımda böyle.
Ne kadar cahil insanlar
Bence bu insanlardan koşarak siz uzaklaşınn
Evlenip ayrılınca ne oluyor sanki adam mı öldürmüşsünüz
Erkek arkadaşınız gözleyin
Eğer yapamayacak gibi biriyse hiç bulaşmayın.
Direk ayrılın.
UmarımBen çok göremiyorum tanımadıkları için geçimsiz biri olduğumu düşünüp oğullarının da geçimsiz bi evlilik yapmalarından korkuyor olabilirler. Ama verdikleri tepki tabi ki aşırı, zamanla azalır normalleşir umarım.
8 ay olduUmarım
Siz ne kadar süredir tanıyorsunuz erkek arkadaşınızı ?
Yeterince tanıdığınızı düşünüyor musunuz8 ay oldu
Yeterince tanıdığınızı düşünüyor musunuz
Davranışlarını , düşüncelerini vs
Yakın çevresinde böyle biri olup yaşadıklarına tanık olanlar da yazabilirse sevinirim. Ailesi istemeyen fakat kendisi iyi bir erkekle bu yola girilmeli mi?
benim bi arkadaşım evlendi çocukları vardı çocuklardan dolayı problem yaşadılar bi dönem ama iyiler şu an çocuk yoksa problem değil varsa mantıklı değil benceYakın çevresinde böyle biri olup yaşadıklarına tanık olanlar da yazabilirse sevinirim. Ailesi istemeyen fakat kendisi iyi bir erkekle bu yola girilmeli mi?
AnladımYani aynı eve girmeden tanıdığımı söylemem eksik olur ancak belli başlı konulardaki düşüncelerini ve tutumlarını gördüm. karakterli ve dik duruşlu olması, bir gun bile bu konuyu gündem yapmaması zaten ailesine rağmen devam etmemi sagliyor. Aksi halde istemezdim
Merhabalar, bu konu altına sadece boşanmış bir kadin olup bekar bir erkekle evlenenler yazabilir mi? Ailesi problem yaptı mı
Ben değil ama en yakın arkadaşım birisiyle evlendi , ailesinin zoru ile . Boşandılar aradan 6 yıl geçti birisi ile tanıştı akrabasi sayesinde ilk başta çok tedirgin oldu ben evlendim ayrıldım o bekar diye ama çocuk seviyordu yani peşinden koştu hep onu ikna etti onun geçmişten gelen yaralarini sardı . 1 yıl tanıştılar 4 ay nişanlı kaldılar oldu yani şu an mutlular önemli olan bekarlık evlilik değil önemli olan karşı tarafın bunu sorun etmemesi şu anda da bir bebek bekliyorlar :)Merhabalar, bu konu altına sadece boşanmış bir kadin olup bekar bir erkekle evlenenler yazabilir mi? Ailesi problem yaptı mı çözüldü mü? Evliliğinizden memnun musunuz bu konudan dolayı pişmanlığınız var mı? Lütfen kısa da olsa tecrübenizi benimle paylaşın çok ihtiyacım var.
Ben değil ama en yakın arkadaşım birisiyle evlendi , ailesinin zoru ile . Boşandılar aradan 6 yıl geçti birisi ile tanıştı akrabasi sayesinde ilk başta çok tedirgin oldu ben evlendim ayrıldım o bekar diye ama çocuk seviyordu yani peşinden koştu hep onu ikna etti onun geçmişten gelen yaralarini sardı . 1 yıl tanıştılar 4 ay nişanlı kaldılar oldu yani şu an mutlular önemli olan bekarlık evlilik değil önemli olan karşı tarafın bunu sorun etmemesi şu anda da bir bebek bekliyorlar :)
Boşanmışsınız sonuçta, özetle 2 bekar insanın birlikte olmasının neyi absürt olsun ?Merhabalar, bu konu altına sadece boşanmış bir kadin olup bekar bir erkekle evlenenler yazabilir mi? Ailesi problem yaptı mı çözüldü mü? Evliliğinizden memnun musunuz bu konudan dolayı pişmanlığın var mı? Lütfen kısa da olsa tecrübenizi benimle paylaşın çok ihtiyacım var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?