Boşanmış kadın-Bekar erkek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Ben çok göremiyorum tanımadıkları için geçimsiz biri olduğumu düşünüp oğullarının da geçimsiz bi evlilik yapmalarından korkuyor olabilirler. Ama verdikleri tepki tabi ki aşırı, zamanla azalır normalleşir umarım.
 
Bir arkadaşım bu şekilde evlendi ama aile ile başta tanıştılar, tanıştıktan sonra erkeğin ailesi öğrendi. Başta ailesi karşı çıktı ama sevgilisi çok dik durdu sonra her şey yoluna girdi , evli ve cocuklular şu anda
 
Yeterince tanıdığınızı düşünüyor musunuz
Davranışlarını , düşüncelerini vs

Yani aynı eve girmeden tanıdığımı söylemem eksik olur ancak belli başlı konulardaki düşüncelerini ve tutumlarını gördüm. karakterli ve dik duruşlu olması, bir gun bile bu konuyu gündem yapmaması zaten ailesine rağmen devam etmemi sagliyor. Aksi halde istemezdim
 
Yakın çevresinde böyle biri olup yaşadıklarına tanık olanlar da yazabilirse sevinirim. Ailesi istemeyen fakat kendisi iyi bir erkekle bu yola girilmeli mi?

Ailesi istemeyen kimseyle yola girilmemeli. Benim böyle bir iş arkadaşım abla vardı 2 çocukluydu üstelik evlendiğinde bekar adamla. Adam dünya iyisiydi. Adamın ailesi hiç huzur vermedi, arkadaşımın ailesi de çok sorun çıkarttı neymiş yakışıyor muymuş evde genç kızı varken elin adamını eve sokmuş. Çocuklarını doldurdular sürekli. Arkadaşım sonunda dayanmadı boşandı. Eğer böyle bir şey yapılacaksa yani aile rızası olmadan evlenilecekse iki tarafın da çok sağlam durması gerekiyor.

Kuzenim ikinci evliliğini bekar bir adamla yaptı. Eşinin ailesi de çok sevmişti onu. Bizim çocuğumuz kimi istiyorsa kabul ederiz dediler. Boşanmak, ikinci evlilik hiç mesele olmadı aralarında.
 
Benim komşum boşandı kocasından. Bekar bir adamla evlendi. Ailesiyle ve adamla sorun yaşamadı bildiğim kadarıyla. Hatta çok güzel bir düğün yaptı adamın ailesi, bolca altın taktılar. Ama kadın ilk evliliğinden olan kızını çok ihmal etti, hatta resmen boşverdi. Adammı istedi bunu bilmiyorum ama tamamen yeni evliliğine ve yeni eşinden olan çocuklarına odaklandı.
 
Yakın çevresinde böyle biri olup yaşadıklarına tanık olanlar da yazabilirse sevinirim. Ailesi istemeyen fakat kendisi iyi bir erkekle bu yola girilmeli mi?
benim bi arkadaşım evlendi çocukları vardı çocuklardan dolayı problem yaşadılar bi dönem ama iyiler şu an çocuk yoksa problem değil varsa mantıklı değil bence
 
Bu iş başkalarının deneyimiyle alakalı bir netice vermeyebilir. Evliliklerde aileler çok önemli. Silmek zor, silseniz dahi uzun vadede yine etkileri olur. Olacaktır. Eğer ailesi sorun ediyor, adam da tesirinde kalacak gibiyse uzatıp kendinizi boşa yıpratmayın. Daha olgun makul aileler ve insanlar da var. Benim arkadaşım mesela çocuksuz boşanan bir kadındı. Çok düzgün biriyle bir aşk evliliği yaptı. Ama adam da çok üst düzey eğitimliydi, ailesi de eğitimli modern bir aileydi. Sorun yaşamadı. Kalkıp daha baskıcı bir ortamı olan eğitimsiz bir aileyle bu nedenle sorun yaşayacaksanız mesela en büyük zararı uzun vadede kendinize verirsiniz .
 
Kuzenim bu şekilde evlendi, çocuğu da vardı. Sonra bir tanede evliliklerinden oldu gayet mutlulular.
Arkadaşlarımdan da var, boşandıktan sonra bekar bir erkekle beraber olup evlenen sorun yaşamadılar.
Bende boşandım, çocuğum var ve bekar bir erkekle birlikteyim. Ailesi biliyor.
Kendimi boşandığım ve çocuğum olduğu için eksik/kusurlu görmüyorum. Bu bir seçim.
Gönlünüzce olur umarım.
 
Anladım
Ailesi dert etse de onun duruşu önemli
Eğer seviyorsa ve istiyorsa ailesine de söz ettirmez.
 
Merhabalar, bu konu altına sadece boşanmış bir kadin olup bekar bir erkekle evlenenler yazabilir mi? Ailesi problem yaptı mı

Ben değil ama en yakın arkadaşım birisiyle evlendi , ailesinin zoru ile . Boşandılar aradan 6 yıl geçti birisi ile tanıştı akrabasi sayesinde ilk başta çok tedirgin oldu ben evlendim ayrıldım o bekar diye ama çocuk seviyordu yani peşinden koştu hep onu ikna etti onun geçmişten gelen yaralarini sardı . 1 yıl tanıştılar 4 ay nişanlı kaldılar oldu yani şu an mutlular önemli olan bekarlık evlilik değil önemli olan karşı tarafın bunu sorun etmemesi şu anda da bir bebek bekliyorlar :)
 

Ne güzel , darısı başıma :)
 
Boşanmışsınız sonuçta, özetle 2 bekar insanın birlikte olmasının neyi absürt olsun ?
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…