- 15 Kasım 2016
- 17.146
- 52.862
- 598
- 33
- Konu Sahibi Bones and Stones
-
Vayy be. Anlaşılan siz evlenirken çok ağlamış bunlar.
Ne fikir vereceğimi bilemiyorum zira sizin gibi bu kadar erkek tarafından arzulanan bı kadın olmadım hıc
Hukuken senin iç huzurun olmuyor mu madem? Onlara gelince iç huzur sana gelince iç huzuru bozan kişi. Bu mudur yani?Bu sefer de işin ucunda 'kişi huzurunu bozmak' suçu var. Hukuken seni rahatsız eden kişiyi savcılığa şikayet etmelisin, eşine değil. Bazılarını ettim zaten ama tabii eşlerinin haberi yoktur.
Beğenen üyelere ben de baktım ve üzüldüm. Ben de sıkça ılımlı yorumlarına denk geliyordum.
Kaleminize saglik...Konu sahibi burada bile konudaki üçüncü yorum 'ay biz hic böyle çekici olmadık herhal' gibi sığ bir yorum ve beğenen kişi sayısına bakın, sonra devamında başka bir yorum 'benim çevremde de boşanmış insanlar var ama böyle olmuyor' yorumu ve direkt sizi suçluyor aslında ve beğenen sayısına bakın...
Yani ülkenin kadın profilinin bir kısmı bile bu zihniyetteyse erkeklerden çok fazla bir şey beklemeye gerek yok şaşırmamak lazım. o hanzolari da yetiştiren bu tip zihniyette ki kadınlar işte
Kadın olmak zor,evli boşanmış bekar hepsi zor.
Aynen....Kaleminize saglik...
Tam da durum bu ulkemizde.
Ayrica begenen uyelerde yorumlarini begendiklerim vardi suan hayal kirikligi bende o kisiler.
Yazik !
Hep tek taraflı oluyor bu adalet senin huzurunu niye göz ardı ediyorlar anlamıyorum..Bu sefer de işin ucunda 'kişi huzurunu bozmak' suçu var. Hukuken seni rahatsız eden kişiyi savcılığa şikayet etmelisin, eşine değil. Bazılarını ettim zaten ama tabii eşlerinin haberi yoktur.
Beğenen üyelere ben de baktım ve üzüldüm. Ben de sıkça ılımlı yorumlarına denk geliyordum.
Kara cahillik her yerde karşımıza çıkıyor. Bi nefes aldırın insana bir kadın bari yapmasın bunu ya. Ömür dediğin uzun bi gün bakmışsın sen de aynı zorlukları yaşıyorsun, o zaman anlarsın, yani anlarsın herhalde empati yeteneğin o kadar da kör değildir.Vayy be. Anlaşılan siz evlenirken çok ağlamış bunlar.
Ne fikir vereceğimi bilemiyorum zira sizin gibi bu kadar erkek tarafından arzulanan bı kadın olmadım hıc
Ne alaka şimdi bekarken bile bir çok tacize uğruyoruz ki bizim toplumumuzda boşanmış kadınlara kötü gözle bakıyorlar..Vayy be. Anlaşılan siz evlenirken çok ağlamış bunlar.
Aynen oyle, burnunu iyice sürt B Bones and StonesEn iyisini yapmışsın. Bu kadınlar yüzünden bu hale gelmiş ortalık. Biricik kocalarına duymadıkları güveni başka kadınları suçlayarak buluyorlar. Umarım uzlaşmazsınız o kadınla da. ... yerine koyarken kolay , sonra "ay bana dava açtı ben öyle demek istememiştim" ha sktr ordan
Hic evlilik yapmamis olup kasi gozu ayri oynayanlar var, elin kocasina isve yapanlar var ama onlar bosanmis, kudurmus!, erkek delisi! olmadıkları icin hic lafi olmuyor.. Tertemiz, namusuna duskun bir boşanmış kadin birine bi soru sorsa, "aa şuna bak, pis dul, kancayi takacak adama".. Bu ne aci bi tablodur ya..B Bones and Stones ben boşanmış olmamı bir felaket eksiklik kusur gibi gören biri değilim daha doğrusu ailem beni bu kafaya soktu yoksa bu hayal kırıklığını daha ağır yaşayabilirdim bilmiyorum. Ama ona rağmen sosyal ilişkilerimde içimde açık açık bir korku var, kadın olsun (gördük buradaki yorumları da) erkek olsun önce iyi bi gözlemleyip sonra duruma göre samimi oluyorum eskiye göre daha temkinliyim. Sen kendini bilsen bile karşındaki bilmiyor bazen. Eskiden bu kadar irdelemezdim insanları. Anlıyorum seni insan yoruluyor bazen, ben de zaman zaman aynı hissediyorum. Sonra normalde dönüyorum banane yahu kendimi biliyorum ben sağlam insanım herkes kendine baksın deyip geçiyorum. Zor yaw hagaten.
Savcılık aşamasında tebligat yapılmıyor. Arayıp ifadeye çağırıyorlar genelde. Davalar açılınca yer yerinden oynayacak muhtemelen. Eşleri de beni bulacak ve suçlayacaklardır kesin.Hep tek taraflı oluyor bu adalet senin huzurunu niye göz ardı ediyorlar anlamıyorum..
Üstelik sen şikâyetçi oluyorsun dava açıyorsun bunların evine gitmiyor mu bu dava dilekçeleri??
Tasmalarını gevşek bağlamasınlar o zaman.Savcılık aşamasında tebligat yapılmıyor. Arayıp ifadeye çağırıyorlar genelde. Davalar açılınca yer yerinden oynayacak muhtemelen. Eşleri de beni bulacak ve suçlayacaklardır kesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?