- 28 Şubat 2017
- 442
- 731
- 53
- 60
- Konu Sahibi Bones and Stones
-
Benim kocam yapmaz diyipCanim namusu bacak arasinda arayanlar evlenip ayrilinca da namusu gitti nasilsa diye bakiyorlar pis zihniyetleriyle. Malesef ulkemizde bu erkeklerin sayisi cogunlukta. O yuzden adamligina cok cok guvenmedigin kimsenin selamini dahi alma. Ben olsam atarim eslerine hatta sikayet et rezil et israrla yazanlara. Susmamak lazim. Taciz bu ya. Bosandi diye kadina cinsellik sorma ne curet ugras valla esine ailesine et rezil buyuk ihtimal bosanmazlar ama baslari agrisin yeter.
Evliyken de böyle erkeklere denk geldiğim oluyordu. Ama uzun zamandır tanıdığım, dürüst ve ahlaklı olduğunu düşündüğüm insanların yapması beni çok kızdırıyor. Evli erkek sevdası olan çok bekar kız var. Bu kızlar yüzünden boşanan çok erkek var. Evli olup kaçamak yaşamak isteyen kadınlar da var. Var da var. Ama bu düzende ben yokum... Ben bu tekere çomak sokarım...Etrafınız iğrenç pisliklerle dolu gerçekten üzüldüm sizin için.
Eşlerine göndermek de çok iyi fikir bu arada.
Paylaşın gitsin, rahatlarsınız.
Ben şunu anlayamıyorum açıkçası.
Günümüzde boşanmış kadın olması gerekmiyor evlilik öncesi cinsellik gayet yaygın çünkü..
Yani boşanmış kadın avı bekleyecek kadar darda kalmıyordur bu akbabalar eminim.
Kadınların boşanmış bayanları evlilikleri için tehlike olarak görmeleri de ayrı bir komedi.
Kendine evli adam aşkını reva bulan bir ton bekar kız var.
Hiç evlilik yapmamış pek çok çıtır çocuklu adamla aşka, evliliğe gayet cesurca yaklaşıyor.
Cidden şu zamanda nedir bu boşanmış kadın olayı anlayamıyorum..
Çok aptalca..
Hmm hikmet demek.. hikmetin karısınjn nosu olsa ben iletirm bu mesajı.
Hicbisey yapmayin engelleyin gitsin bence.evet bosanmis olmak zor ama bosandim boyle yapiyorlar ders vereyim de gereksiz.muhatap olmayin baska mecralardan surdururse sikayet edersiniz..wnerjinize yazik dusunmeyim bu insanlari
Derler haklisin. Gerci mesajlari duruyormus. Okuyup da hala benim kocam yapmaz diyebileceklerse aptalliklarina doymasinlar. Bence konu sahibi bunu kendi icin yapmali.Benim kocam yapmaz diyip
Birde konu sahibine sarmasinlar...
Olmayacak sey değil...
Yo gerekli. Nasıl olsa başıma bi iş gelmiyor diyerek başkalarına da yaparlar.Hicbisey yapmayin engelleyin gitsin bence.evet bosanmis olmak zor ama bosandim boyle yapiyorlar ders vereyim de gereksiz.muhatap olmayin baska mecralardan surdururse sikayet edersiniz..wnerjinize yazik dusunmeyim bu insanlari
Evliyse direk karisina at. degilse sanirim bu kadarini sikayet etmekten sonuc alamazsin agzina geleni say. Allahin krosu.
Hikmet Benol ismi. Fake hesap. Bir roman karakteri. Psikolojik sorunları olan bir karakter ve gerçek hayatta kim acaba?Ay ben başlarım hakkına hukukuna ona haklı davranacağım diye kendi hakkımı yedirtmem. Atarım karısına mesajları, "Ne yapıyorsanız yapın kocanızı alın benim başımdan yoksa dava açarım uğraşır durursunuz" derim. Pislik şeref yoksunları, kendi karısına kızına yapsalar namus bekçisi kesilir.
Arkadaş listesi?Hikmet Benol ismi. Fake hesap. Bir roman karakteri. Psikolojik sorunları olan bir karakter ve gerçek hayatta kim acaba?
Hikmet Benol ismi. Fake hesap. Bir roman karakteri. Psikolojik sorunları olan bir karakter ve gerçek hayatta kim acaba?
Cevap berme de naparsan yap ben cevap verdim kimdir anlamak icin yuz buldu.herkes ayni demek ki bu ulkedeHikmet Benol ismi. Fake hesap. Bir roman karakteri. Psikolojik sorunları olan bir karakter ve gerçek hayatta kim acaba?
Bosandigim icin boyle oluyor diyip canini sikma. Ne alakasi var facebooktan instagramden evli bekar her kadina bu msjlardan onlarca geliyor.
Soylemezler ki.Ben kimseye soylemedim burdan baska.Nasil bir ortamin varmis bacim senin? Etrafimda tonla bosanmis kadin var, hicbiri bu kadar tacize ugramiyor
Annem bile bunaltıyor. Akşam 7 de arayıp "bu saatte dışarda mısın hala? Sen boşanmış kadınsın. Laf söz olur." diyor. Ben nerde nasıl davranacağımı biliyorum zaten. Ama boşanmış olduğumu sürekli hatırlatmasına kızıyorum. Anne işte.
Herşeyi bildiğini sanangiller işte...Soylemezler ki.Ben kimseye soylemedim burdan baska.
Aynen. Mesajı yazanı engellemişim alıntıda gördümHerşeyi bildiğini sanangiller işte...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?