- 23 Mart 2015
- 6.004
- 12.772
- 448
- 37
Konu sahibi bende boşandım daha sonra hiç evlenmemiş biriyle evlendim.
Ailesi benimle ilgili ne dediyse bana yansıtmadı birgün tesadüfen telefonda görümcemin mesajını gördüm ismim geçtiği içib baktım yalan söylemicem.
anne babası üzülmüş benim boşanmış olmama eşimin cevabı çok netti.
Bridaha bu konuyu açarsanız hepinizin kalbini çok feci kırarım o an birkez daha aşık oldum ve kimse de bana tek laf etmedi bununla ilgili.
Size tavsiyem damga gibi ifadeler kullanmayın lütfen yıl 2025.
Görğştüğünüz insanlara da ilk görüşmede zamanında böyle böyle oldu diye çok kısa 2 3 cümleyle özet geçin.
2.görüşme için ararsa o adım atarsa ok zaten bunu sorun etmiyor demektir.
Karşınızdaki insan size bununla ilgili en ufak bir yargılamada bulunursa direkt çıkartın hayatınızdan böylelerinden size hayır gelmez.
Lütfen bu insandan da erkek arkadaşım diye bahsetmeyin işe yaramazın teki.
Ailesi benimle ilgili ne dediyse bana yansıtmadı birgün tesadüfen telefonda görümcemin mesajını gördüm ismim geçtiği içib baktım yalan söylemicem.
anne babası üzülmüş benim boşanmış olmama eşimin cevabı çok netti.
Bridaha bu konuyu açarsanız hepinizin kalbini çok feci kırarım o an birkez daha aşık oldum ve kimse de bana tek laf etmedi bununla ilgili.
Size tavsiyem damga gibi ifadeler kullanmayın lütfen yıl 2025.
Görğştüğünüz insanlara da ilk görüşmede zamanında böyle böyle oldu diye çok kısa 2 3 cümleyle özet geçin.
2.görüşme için ararsa o adım atarsa ok zaten bunu sorun etmiyor demektir.
Karşınızdaki insan size bununla ilgili en ufak bir yargılamada bulunursa direkt çıkartın hayatınızdan böylelerinden size hayır gelmez.
Lütfen bu insandan da erkek arkadaşım diye bahsetmeyin işe yaramazın teki.