- 9 Mart 2016
- 835
- 384
- 18
- 45
- Konu Sahibi kuzeyyildizim
-
işyerimde 2 erkeğin konuşması.ben onları çok net duruyorum ama onlar duydugumdan habersiz.
bir erkek çalışan vardı bizim burda memur.boşanmış bir kadınla nişanlanmıştı ailesi vazgeçirmiş bize uymaz diye.bu olay konuşuluyor bugünlerde dairede...
2 erkek memur da kendi arasında konuşuyor kulak misdafiri olduğumdan habersiz.
"yav ailesi haklı tabi çocuğun.boşanmış kadın tek bir taneyle durmuyor ki ... 10 tanesinin a...tından geçiyor..."
"öyle boşanmış kadını bırak bekar erkek boşanmış erkek bile almaz.evlenmemiş duruken dulu napsın olum yaa."
durum bu..boşanmış olduğumu da daieredekiler bilmez bu arada..
bir valiz alıp elime terk etmek istiyorum buraları.
avustralyaya veya amerikanın batı sahillerinden bir kasabaya yerleşmek istiyorum.imkanım olsa hiç durmam.
yoruldum sıkıldım.ümidim yok gelecekten.
uzaklaşmak istiyorum.insanın kaderini doğduğu ülke de çiziyor malesef...
çok yoruldum çok ....
bu çok yanlış bir kültür çok çok affetsin yüce rabbim beni ama neden sanki kadınlara erdi sadece kızlık zarı denen olayı erkeğe de erseydi ya bişeyler anlasaydık daha önce ilişkiye girip girmediğini biz de ona göre tercih yapabilseydik.adaletsizlik bu.Kendilerinin üstünden kaç kadın geçti acaba?
Namus kavramı anca kadınlar için zaten, yersen.
Erkek mi?? Etekli onlar bencebence erkek muhabbeti yapan iki densizin lafıyla moralin bu kadar bozulmamalı
boşanmış olupta bekar yanlız mutlu yaşayan, ya da başka yuva kurupta mutlu olan bir sürü kadın var çevremde
Simdi siz kadin haklarini savunmus mu oldunuz bu yorumunuzla? Bi tarafi overken diger tarafi asagilamak hakaretler etmek neden? Size ne bakirelerin ne yasadigindan?kendileride bekar evlenmemiş ama ellenmedik tek yerı kalmamıs bakireleri bulurlar. ve ben kız oğlan kız aldım dıyerek boynuzlu boynuzlu gezerler bu tipler. bunların belasını allah verır sen uzulme ...
işyerimde 2 erkeğin konuşması.ben onları çok net duruyorum ama onlar duydugumdan habersiz.
bir erkek çalışan vardı bizim burda memur.boşanmış bir kadınla nişanlanmıştı ailesi vazgeçirmiş bize uymaz diye.bu olay konuşuluyor bugünlerde dairede...
2 erkek memur da kendi arasında konuşuyor kulak misdafiri olduğumdan habersiz.
"yav ailesi haklı tabi çocuğun.boşanmış kadın tek bir taneyle durmuyor ki ... 10 tanesinin a...tından geçiyor..."
"öyle boşanmış kadını bırak bekar erkek boşanmış erkek bile almaz.evlenmemiş duruken dulu napsın olum yaa."
durum bu..boşanmış olduğumu da daieredekiler bilmez bu arada..
bir valiz alıp elime terk etmek istiyorum buraları.
avustralyaya veya amerikanın batı sahillerinden bir kasabaya yerleşmek istiyorum.imkanım olsa hiç durmam.
yoruldum sıkıldım.ümidim yok gelecekten.
uzaklaşmak istiyorum.insanın kaderini doğduğu ülke de çiziyor malesef...
çok yoruldum çok ....
Etekli sozuyle hakaret ettiginizi dusunuyorsaniz kadin olmayi asagilayan siz oluyorsunuz zaten.Erkek mi?? Etekli onlar bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?