boşanmış kadını bırak bekar boşanmış erkek bile almaz...

kuzeyyildizim

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Mart 2016
835
384
18
45
işyerimde 2 erkeğin konuşması.ben onları çok net duruyorum ama onlar duydugumdan habersiz.
bir erkek çalışan vardı bizim burda memur.boşanmış bir kadınla nişanlanmıştı ailesi vazgeçirmiş bize uymaz diye.bu olay konuşuluyor bugünlerde dairede...
2 erkek memur da kendi arasında konuşuyor kulak misdafiri olduğumdan habersiz.
"yav ailesi haklı tabi çocuğun.boşanmış kadın tek bir taneyle durmuyor ki ... 10 tanesinin a...tından geçiyor..."
"öyle boşanmış kadını bırak bekar erkek boşanmış erkek bile almaz.evlenmemiş duruken dulu napsın olum yaa."
durum bu..boşanmış olduğumu da daieredekiler bilmez bu arada..
bir valiz alıp elime terk etmek istiyorum buraları.
avustralyaya veya amerikanın batı sahillerinden bir kasabaya yerleşmek istiyorum.imkanım olsa hiç durmam.
yoruldum sıkıldım.ümidim yok gelecekten.
uzaklaşmak istiyorum.insanın kaderini doğduğu ülke de çiziyor malesef...
çok yoruldum çok ....

Amaan o ayilari takacak olursak yaşayamayız ki.
Işte onların hayattaki tek vasfı da bir organa sahip olmaları. Dağdan inmiş gibi yaşamaya aynen devam .
Ben şahsen acıyorum onlara. 2016 yılında bu kadar cahil oldukları için.

O iki hadsizin soylediklerini kafana takma sen. Bosanmissa nolmus ortada suc yok ayip yok. Nefret ediyorum boyle insanlardan ya. Ne yani bosanmis olunca 10 kisinin altindan gecmis demek mi oluyo. Tam bir gerizekalilarmis. Dul kadina laf soylemesi kolay cunku. Serefs.zler..
Sen nasil mutlu olacaksan oyle yon ver hayatina. O ikisinin soyledigi seyler hayatina yon verirken kucucuk bile etkilemesin seni. Onlarin beyinleri boceklenmis

bence erkek muhabbeti yapan iki densizin lafıyla moralin bu kadar bozulmamalı
boşanmış olupta bekar yanlız mutlu yaşayan, ya da başka yuva kurupta mutlu olan bir sürü kadın var çevremde

Kendilerinin üstünden kaç kadın geçti acaba?

Namus kavramı anca kadınlar için zaten, yersen.
bu çok yanlış bir kültür çok çok affetsin yüce rabbim beni ama neden sanki kadınlara erdi sadece kızlık zarı denen olayı erkeğe de erseydi ya bişeyler anlasaydık daha önce ilişkiye girip girmediğini biz de ona göre tercih yapabilseydik.adaletsizlik bu.

kendileride bekar evlenmemiş ama ellenmedik tek yerı kalmamıs bakireleri bulurlar. ve ben kız oğlan kız aldım dıyerek boynuzlu boynuzlu gezerler bu tipler. bunların belasını allah verır sen uzulme ...
Simdi siz kadin haklarini savunmus mu oldunuz bu yorumunuzla? Bi tarafi overken diger tarafi asagilamak hakaretler etmek neden? Size ne bakirelerin ne yasadigindan?

PES ya pesss.
Yani gerçekten diyecek söz bulamıyorum.

Ben bu herif lere sadece bunu derdim galiba : sizene ya istediğimle sex yapalım istediğimle sevişilim istediğimin altına yatalım. İstediğim kişi ile istediğimi yapalım.

sizene sizene.

İnsanı çileden çıkartıyorlar...

Caninin sikilmasini anlayabiliyorum, ama cokta umursamamani tavsiye ediyorum. Insanoglunun basina neler neler gelir, onlarin analari kizkardesleri esleri yarin oburgun kizlarida olacak. Madem kinayarak konustular, Allah onlarin sonunu ne yapar, bilemem yani haha..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…