boşanmış kadını bırak bekar boşanmış erkek bile almaz...

Hiç evlenmemiş kaç tane adam biliyorum, evlenip ayrılmış kadınlarla evlenen ve şuan çok mutlu yaşayan .
Namusu ile evlenip ayrılmış olmanın neresi kötü, yanlış ..
Her erkek adam olamıyor vesselam ..
Boşver sen o sığ insancıkları ..
Hayatları iki bacak arasına sıkışıp kalmış zavallılar onlar .
Her evlenen birer boşanan adayıdır da aynı zaman da .
Onların da eminim kız kardeşleri vardır ..
Böylelerine takılma .. Böyle olmayan doğru kişiler çıkarsın inşallah Allah karşına ..

ha boşanmış bayanlar demek ki 10 tanesinin altından geçiyor.bu mu realite?
Demek istedigim su, siz kendi hakkinizda yada kadinlar hakkinda kotu konusulmasindan rahatsiz olurken gidipte bakirelerin de soylesi boylesi var deyip onlar hakkinda kotu konusmamalisiniz. Sadece kendinizi aklayip baskalarina camur atamazsiniz. Gozunuzle de gorseniz arkadasiniz da anlatsa sizi ilgilendirmez. O iki adamin soylediklerine zaten bisi diyemem seviyeleri ortada , umursamaya bile degmicek kadar ezikler. Ama sizde kadinlari yuceltirken ayrim yapmayin.

Bence oyle dusunursen o kendini bilmez gibi konusan bircok erkege hak vermus olursun

Ne yani her bosanmis kadin ahlaksiz mi her sabah başja birinin yataginda mi uyaniyor
Birak kim ne dusunurse dusunsun sen kendini bildikten sonra hatta ben olsam orda cikar derdim ki bi yavas olun bende bosanmis bi kadinim bu gune kadar ne kitulugumu gordunuz derdim belki disardan konudmasi kolay

Belki sizin durumunuzda oksam bende susardim ama lutfen biyle kendini bilmez hadsizlere prim vermeyin ne bisanmis erkek nede bosanmis kadin yüzyılin günahkari degildir

Herkes kaderini yasiyor dis kapinin mandallarina laf etmek dusmez

Muhabbet çok çirkin . Hiç bir tarafından tutulacak yeri olmayan , hani onun fikridir saygı duyar geçerim diyebileceğim bir yanı da yok .

Densiz iki hanzonun ağız gevşekliği işte .

Ama sen neden bu kadar dertleniyorsun ? Bu ülkede böyle düşünmeyen , senin gibi ... benim gibi ... onun gibi... bir dolu insan var .

Ha başka bir ülkeye gidersin gitmezsin o beni ilgilendirmez elbet ... ama bu denli çirkin bir muhabbete meydan bırakmamak lazım bence.

Rezillikleri ile övünen tipler bunlar , sanırım kimse boşandığımı bilmiyor olsa da ... mutlaka müdahil olurdum bu çirkin diyaloğa . En azından o çocuğun ayrıldığı kızı savunur , beyinlere iki hakaret ederdim .

Neyse ... sıkma canını bu kadar .

Herkes o iki teneke gibi değil .

Ay zannedersin bekaret kemeri var, anahtarı da evlilik cüzdanı. O olmadan sevişilmiyor.

Sanki sevişmek kötü bir şey de hemen başka damgalar vuruluyor insanlara.

Burada bir sürü kadın var boşanıp ikinci evliliğini yapmış. İlk evliliğinden olan çocuğunu kendi babası arayıp sormazken babalık yapan ikinci eşler var.

Midem bulanıyor bu düşüncelerden.

Ne kadar mide bulandırıcı bu insanlar ya, ne kadar cahiller. Memur olmuşlar bir de ve ben vergilerimle bu gerzomatların maaşını ödüyorum lanet olsun.

Arkadaş da demiş böyle büyük büyük konuştular ya evli değillerse bin beter bir kadınla evleneceklerdir. Evlilerse de Allah bu sözlerin cezasını verir elbet ve her dula akıllarınca ... muamelesi yapmanın ceremesini çekerler.

Hiiiiiiiiç umursama!

Boşanmak helaldir. Bunu müslüman olan herkes bilir. Bilmeyen Allah' tan korkmaz zaten öte dursun!

Bir kız on erkekle olsa ne yazar, 1 erkekle olsa ne yazar? Kime ne? Erkek kısmısı yok şunla da yattım bunla da diye "gururla" anlatır. Kız sevip sevişmesin ama.

Sonra vajinismusmuş karım diye ağlaşırlar. Ne sevmeyi ne de sevişmeyi bilirler... yazık çok yazık...

millet her konuda herşeyi konuşur.
bunlara takılmak neden?
sen kendini bildikten sonra düzgün bir hayat sürdükten sonra duyduğun iki saçma kelime ile yıkılmak neden?
üstelik sana bile söylenmemiş.
yanlış noktadan bakıyorsun.

Ohhh ne güzel kocaman kocaman laflar
Allah yedirtmeyi de bilir illa ki

Okumuşun cahilide böyle oluyor demek ki iğrenç yaratıklar resmen bütün boşanmış kadınlara iftira atmışlar böylelerini bir temiz dövmeli

Simdi siz kadin haklarini savunmus mu oldunuz bu yorumunuzla? Bi tarafi overken diger tarafi asagilamak hakaretler etmek neden? Size ne bakirelerin ne yasadigindan?

bana ne ne yasarsa yasasınlar. muhalaefet olmak ıcın olmayın ya ne demek ıstediğimi gayet iyi anlıyosunuz

Bu konuşmayı yapan şahıslar eminim dişi köpeğin arkasından bile bakıyorlardır. Başkalarının hayat görüşleri moral durumunuzu bu kadar etkilemesin.

Bizim burda resmi nikahı sonra kıyarlar. Yani görev yaptığım yerde. Kızlar düğünleri olur. Bakarlar bakire mi değil mi diye. Eğer bakireyse(tabi onlara göre kan geldiyse bakire yoksa o...) resmi nikahı da kıyarlar. Kan yoksa baba evine. Baba ya döver ya öldürür. Böyle burda kızların kaderi. O gün eşimle konuşurken bunu anlattım. Saha düğün olmadı bizim. Dedi ki ne yani senden kan gelmezse bakire değil mi dicem.heyecandan gelmeyecek belki dedi. O kadar şaşırdım ki. Eşim katı kuralları olan bir adamdır. Ama bin kere şükrettim. Gerçekten doğru insanla evleniyorum diye. Kızlar bu yapı erkeklerin genelinde yok yani. Bazıları çürük çıkıyor.

her önüne gelene oral seks yapıp hayatını beleşten yaşayan kadınlar tanıdım ben. Kimseyi yadırgamam allah beterinden saklasın başıma gelır cocuğumun basına gelir. ama bu sekılde yasayan kadınlar var malesef. bu sekıldede dusunen erkekler var. ne güzel tencere kapak bulsunlar bırbırlerını allah mesut etsın. cok da saapmayın kadın hakları dıye. bu ulkede hakkı sadece erkek ısmı.

Cok da saapiyorum kadin haklari diye. Sizin gibi bastan kadinlari asagilayan kadinlar yuzunden yok o kadin haklari bu ulkede.

Cok da saapiyorum kadin haklari diye. Sizin gibi bastan kadinlari asagilayan kadinlar yuzunden yok o kadin haklari bu ulkede.

sımdı bu kadını aşağılamayıp da nabalım basımızın ustunde mı tasıyalım. bu kadının hakkı var dıyıp de saygımı duyalım. neyse polemiğe gırmeyelım. herkesın fıkrı kendıne doğrudur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…