boşanmış kadını bırak bekar boşanmış erkek bile almaz...

Boş ve büyük konuşan aptal takımı işte.

Yarın bir gün o büyük konuştukları başlarına gelir anlarlar.

bu lafı söyleyen erkek müsvetlerinin önüne bir kadın atsan çıplak şekilde 10 kişi s... demez birde kendileri aç köpek gibi s.. emin olun.....
hem cinsellik yaşamak suç değil, bunun için evlenmiş olmakta gerekli değil, 1 kişi yada 10 kişi bunun tercihinide kişi belirler..
kimseyi bakıre değil diye, boşanmış diye vs vs yargılayamazlar....
boşanmış olmak sizi namussuz yapmaz...

Neresi burası gerçekten merak ettim.Bir aklı başında insan yok mu? Birde bir bayan arkadaşın vardı galiba seni kimse almaz diyen.Evde kaldın git o kroyla evlen der gibi.

Ne yap ne et oradan başka yere tayin aldır.Ege taraflarına mesela.

Amaaannn boşversene.Herkes büyük büyük konuşuyor kendi geleceğinde ne olacağını,kendi evlatlarının ne olacağını bilir gibi.Ülkede hatta dünyada herkes mantıklı kişilikli düşünce yapısına sahip değil.2 cahil cüheda seviyesiz erkek muhabbeti etti dye ülkemi terkedeceksin.Evlilikte hak boşanmakta.

boşanmış kadınların çok büyük bir oranıda zaten sizin gibi öküzler yüzünden hayal kırıklıklarıyla noktalıyorlar o evlilikleri..birde utanmadan suçlu kadın oluyor yine..
kadın evlenmiş binbir hayalle,denk gelmiş bir öküze gitmiş aldatmış,kadın hazmedemeiş boşanmış..
eee sonra..??aaa o kadın artık kötü,kaka:)
ya bırakın bu işleri,erkekler ne konuşursa konuşsun,kadın dik durmalı ve böyle tiplere kendılerını aklamaya bile çalışmamalı he he deyip geçmeli.
verdiginiz her cevap aslında öyle olmadıgına dair her açıklama onları tatmin ediyor..
bulaşmayın

Yaşadıklarınızı çok iyi anlıyorum.İşim gereği erkeklerin yoğun olduğu bir ortamda çalışıyorum.Onların arasındaki dedikodu ağı o kadar hızlı,seviyesiz ve iğrenç ki. Daha ağır cümlelerle birebir muhatap olmak zorunda kaldım.dik durup cevap vermeye tenezzül dahi etmediğim anlar oldu,lafı suratlarına şak diye çarptığım anlar oldu.Zor.. Biliyorum ama Malesef kaçmak bir çözüm değil yine de sizi rahatlatacağını düşünüyorsanız aynı kurumun farklı bir büro veya şubesine geçme imkanınız varsa bunu kullanın.Bir şekilde siz istemeden de olsa duyuluyor.Ayıpmış gibi kulaktan kulağa fısıldanıyor.Birine insaniyet namına selam verseniz,teşekkür etseniz boşandı ya aranıyor deniyor.Toplumsal gerçeğimiz bu çok üzgünüm.Bununla mücadele ederek zihinleri şekillendirebiliriz.Durmaları gereken yeri hadlerini bilmeleri gerektiğini öğretebiliriz.
Çok çok sabır istiyor biliyorum.Ama unutmayın yalnız değilsiniz, İlk veya Son boşanan kadın da siz değilsiniz. En büyük destek de kendinize yine sizsiniz.
yeni nesilleri yetiştiren anneler..Birbirimize bunun yapılmasına müsade edecek zihniyette evlatlar yetiştirmemeye gayret edelim ..Sevgiler.

Bir yaz bir ay bir kitapçıda geçici olarak çalışmıştım. İş arkadaşım 35 yaşlarında uzun boyluu alımlı bir kadındı. Eşinden boşanalı 2-3 ay oluyordu.10 senelik evlilermiş. Çocukları olmuyormuş tüp bebek denemek istemişler ama ertelemişler. Kadıncağız panik atak hastası oldu. Adam da annem seni istemiyor hastasın sana ben bakamam boşanalım demiş. Kadın da kabul etmiş mecburen kendisini istemeyen adamı ne yapsın. Ben işten ayrıldıktan bir ay sonra bir arkadaşı onu bir tanıdığıyla tanıştırmış. Adam yat kaptanıymış iki çocukluymuş.İyi kalpli dürüst bir insanmış ama karısı o evde yokken fırsattan istifade onu defalarca aldatmış. Oda hep çocuklarımın annesidir belki aklı başına gelir diye bir şans vermiş ama dayanlamamış boşanmışlar. O adamla benim iş arkadaşım tanıştılar 4-5 ay sonra evlendiler şimdi altı aylık bir bebekleri var çok mutlular. Sırf boşanmamak için kendine yapılanları sineye çekmeden dik durarak şimdiki hayatlarına kavuştular. İkisini de çok taktir ediyorum. Sonuçta hayata bir kere geliyoruz neden gereksiz insanlarla vakit kaybedelim kendimizi üzelim? Öyle dedikodular yapan arkadaşlarının da başlarına gelince zamanında çok büyük konuştuklarını anlarlar umarım hayat o kadar acımasız ki bir gün hayat kendilerine öğretir yediklerini yutmak zorunda kalırlar.

Onları mı takıyorsun ??hem öyle olsa ikinci evlilik yapan hiç kadın olmazdı ..herkes ikinci evliliğini yapıyor valla hiç onların gördüğü gibi değil dünya ...benim bekar arkadaslarım boşanmış çocuklu kadınlarla evlendiler ve mutlular ..,

Böyle densizlere hiç takma kafanı
Kardeşimin ilk evliliğinden bir oğlu var, ikinci evliliğini hiç evlenmemiş biriyle yaptı, bir de kızları oldu, gayet mutlu yaşıyorlar. Bu densiz kendini bilmez tipler her yerde var hiç umursama bu duyduklarını, onlar gibiler varsa benim eniştem gibiler de var. Gayet tutucu bir ailesi olmasına karşın asla kardeşimi istememezlik yapmadılar, üstelik çok da destek oldular, iyi örneklere bak bence, bozma moralini

Bosanmıs bı ınsanın sankı ınsanlıgı eksılıyo...ne berbat bı toplum ya...rezalet...ıcler acısı..bıtık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…