boşanmış kadını bırak bekar boşanmış erkek bile almaz...

Simdi siz kadin haklarini savunmus mu oldunuz bu yorumunuzla? Bi tarafi overken diger tarafi asagilamak hakaretler etmek neden? Size ne bakirelerin ne yasadigindan?
canım ben üni okudum e bir kız ardı odamızda.erkek arkadaşıyla her şeyi yapar gelir anlatırdı.asla asla oraya dokundurmam yarın evlenecek olsam da dokundurmam oraya.ÜST TARAFIM BİN KİŞİLİK ALT TARAFIM BİR KİŞİLİK DERDİ.böyleleri de var.o iki serseriye böyleleri layık.

Etekli sozuyle hakaret ettiginizi dusunuyorsaniz kadin olmayi asagilayan siz oluyorsunuz zaten.
Nerden baktiginiza bagli... her etek giyen kadin degildir ve etekli erkek diye gecinenlere denir. Kadin kilikli demedim ki !?!! Saldirmak icin alinti yapmaniza gerek yok ne anlmda soyledigim ortada

Yinede sizi ilgilendirmez. O iki adami asagilarken kendiniz de insanlari kucumsuyorsunuz.

ağzı olan konuşuyor ne denir ki? başkasının hayatıyla ilgili bu kadar çirkin yorumlar yapabilen insanların kendi hayatları da kötüdür eminim.duymamaya çalışın.değmez

Nerden baktiginiza bagli... her etek giyen kadin degildir ve etekli erkek diye gecinenlere denir. Kadin kilikli demedim ki !?!! Saldirmak icin alinti yapmaniza gerek yok ne anlmda soyledigim ortada
Yok ben saldirmiyorum da goruyorum ki siz daha ne konustugunuzdan habersizsiniz. Iyi gunler.

Kızlık zarını nasıl birsey zannediyolarsa o yokken namussuz olduğumuzu falan düşünüyolar.

Örümcek kafalı ezikler

Çok saçma bence ciddiye alınacak bir konuşma değil.
Bi lafa bakarım bir de lafı soyleyene derler ya.. o hesap.
Bu mantığı kuran kişilerin mal olduğunu düşünüyorum. Hayatlarında bi b.k gornemişler. Oturup kalktığı insanları önce medeni durumuna göre ayiklasin o zaman salak.
Ruhları kevaşe kendi hayal güçlerini başkalarının hayatında derleyip kinamislar.
Kendileri boşanmış bir kadın olsa on kişinin altına girmek diye tabir ettikleri o eylemi sık sık yaşayacaklardı demek ki. .
Onlarin bu fantazileri, boşanmış kadınların bunu yaptığını göstermez.
Allahta inşallah boşanmış bir eş nasip eder ona da tukurdugunu yalatirlar. Kınıyorsa gelir başına.

Siz o ağzı gevşeklere bakmayın.
Arkadaşım evlendi boşandı bekar aslan gibi bir adamlada evlendi.
Demekki o iş yerindekiler 10 kişinin altına yatmışlar

ay inanmıyorum ya ne kadar sığ beyinliler
inşallah kendileri de boşanırlar.
boşandım ve hiç evlenmemiş biri ile evlendim
artık buna bakan insan mı var dıyorum ama

çok yakın bir arkadasım var, adam uluslararası bır sırkette, beni,m eski şirketimde satınalma şefi.
1 sene evli kalmıs bosanmış,
boşanmış olmak hep önüme engel çıkıyor yeniden hayatıma kimseyı alıp ciddi adım atamıyorum diyor.

çok üzücü çokkkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…