- 20 Ocak 2010
- 48.793
- 188.593
- 1.123
- 44
- Konu Sahibi kuzeyyildizim
-
Erkek mi?? Etekli onlar bence
canım ben üni okudum e bir kız ardı odamızda.erkek arkadaşıyla her şeyi yapar gelir anlatırdı.asla asla oraya dokundurmam yarın evlenecek olsam da dokundurmam oraya.ÜST TARAFIM BİN KİŞİLİK ALT TARAFIM BİR KİŞİLİK DERDİ.böyleleri de var.o iki serseriye böyleleri layık.Simdi siz kadin haklarini savunmus mu oldunuz bu yorumunuzla? Bi tarafi overken diger tarafi asagilamak hakaretler etmek neden? Size ne bakirelerin ne yasadigindan?
Nerden baktiginiza bagli... her etek giyen kadin degildir ve etekli erkek diye gecinenlere denir. Kadin kilikli demedim ki !?!! Saldirmak icin alinti yapmaniza gerek yok ne anlmda soyledigim ortadaEtekli sozuyle hakaret ettiginizi dusunuyorsaniz kadin olmayi asagilayan siz oluyorsunuz zaten.
Yinede sizi ilgilendirmez. O iki adami asagilarken kendiniz de insanlari kucumsuyorsunuz.canım ben üni okudum e bir kız ardı odamızda.erkek arkadaşıyla her şeyi yapar gelir anlatırdı.asla asla oraya dokundurmam yarın evlenecek olsam da dokundurmam oraya.ÜST TARAFIM BİN KİŞİLİK ALT TARAFIM BİR KİŞİLİK DERDİ.böyleleri de var.o iki serseriye böyleleri layık.
Ben de bi kadınm neden hakaret edeyim.?? Hic olmicak yerden tutuyosunuz yorumumuO kadar yerleşmiş ki dillere bakın siz de farkında olmadan, erkeği yermek için cinsiyetçi tabir kullanarak hemcinslerinize hakaret ediyorsunuz. Dikkat edelim lütfen.
hayır küçümsemiyorum.realitelerden bahsediyorum.avukatsınız galiba.Yinede sizi ilgilendirmez. O iki adami asagilarken kendiniz de insanlari kucumsuyorsunuz.
Yok ben saldirmiyorum da goruyorum ki siz daha ne konustugunuzdan habersizsiniz. Iyi gunler.Nerden baktiginiza bagli... her etek giyen kadin degildir ve etekli erkek diye gecinenlere denir. Kadin kilikli demedim ki !?!! Saldirmak icin alinti yapmaniza gerek yok ne anlmda soyledigim ortada
Kızlık zarını nasıl birsey zannediyolarsa o yokken namussuz olduğumuzu falan düşünüyolar.işyerimde 2 erkeğin konuşması.ben onları çok net duruyorum ama onlar duydugumdan habersiz.
bir erkek çalışan vardı bizim burda memur.boşanmış bir kadınla nişanlanmıştı ailesi vazgeçirmiş bize uymaz diye.bu olay konuşuluyor bugünlerde dairede...
2 erkek memur da kendi arasında konuşuyor kulak misdafiri olduğumdan habersiz.
"yav ailesi haklı tabi çocuğun.boşanmış kadın tek bir taneyle durmuyor ki ... 10 tanesinin a...tından geçiyor..."
"öyle boşanmış kadını bırak bekar erkek boşanmış erkek bile almaz.evlenmemiş duruken dulu napsın olum yaa."
durum bu..boşanmış olduğumu da daieredekiler bilmez bu arada..
bir valiz alıp elime terk etmek istiyorum buraları.
avustralyaya veya amerikanın batı sahillerinden bir kasabaya yerleşmek istiyorum.imkanım olsa hiç durmam.
yoruldum sıkıldım.ümidim yok gelecekten.
uzaklaşmak istiyorum.insanın kaderini doğduğu ülke de çiziyor malesef...
çok yoruldum çok ....
O zaman takilmayin. Onlar da realitelerden bahsetmis.hayır küçümsemiyorum.realitelerden bahsediyorum.avukatsınız galiba.
Siz o ağzı gevşeklere bakmayın.işyerimde 2 erkeğin konuşması.ben onları çok net duruyorum ama onlar duydugumdan habersiz.
bir erkek çalışan vardı bizim burda memur.boşanmış bir kadınla nişanlanmıştı ailesi vazgeçirmiş bize uymaz diye.bu olay konuşuluyor bugünlerde dairede...
"yav ailesi haklı tabi çocuğun.boşanmış kadın tek bir taneyle durmuyor ki ... 10 tanesinin a...tından geçiyor..."
"öyle boşanmış kadını bırak bekar erkek boşanmış erkek bile almaz.evlenmemiş duruken dulu napsın olum yaa."
avustralyaya veya amerikanın batı sahillerinden bir kasabaya yerleşmek istiyorum.imkanım olsa hiç durmam.
çok yoruldum çok ....
ha boşanmış bayanlar demek ki 10 tanesinin altından geçiyor.bu mu realite?O zaman takilmayin. Onlar da realitelerden bahsetmis.
ay inanmıyorum ya ne kadar sığ beyinlilerişyerimde 2 erkeğin konuşması.ben onları çok net duruyorum ama onlar duydugumdan habersiz.
çok yoruldum çok ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?