- 9 Mart 2016
- 835
- 384
- 18
- 45
- Konu Sahibi kuzeyyildizim
-
evet sadece çemkirme kısmını anladımSadece çemkirme kısmını anladın dimi :)
evet haklısın seviyen çok yükseklerde tebrik ediyorum.Yok ben zaten seviyeyi anlayınca cevap vermekten vazgectim.
Sanki çoğu bekar kadın bakire. Bi imza yok diye onlar iyi sen kötü. Halbuki bu daha büyük bir dürüstlük. Tıp Okadar ilerlemiş ki ooooo herkes sütten çıkmış ak kaşık mübarekişyerimde 2 erkeğin konuşması.ben onları çok net duruyorum ama onlar duydugumdan habersiz.
bir erkek çalışan vardı bizim burda memur.boşanmış bir kadınla nişanlanmıştı ailesi vazgeçirmiş bize uymaz diye.bu olay konuşuluyor bugünlerde dairede...
2 erkek memur da kendi arasında konuşuyor kulak misdafiri olduğumdan habersiz.
"yav ailesi haklı tabi çocuğun.boşanmış kadın tek bir taneyle durmuyor ki ... 10 tanesinin a...tından geçiyor..."
"öyle boşanmış kadını bırak bekar erkek boşanmış erkek bile almaz.evlenmemiş duruken dulu napsın olum yaa."
durum bu..boşanmış olduğumu da daieredekiler bilmez bu arada..
bir valiz alıp elime terk etmek istiyorum buraları.
avustralyaya veya amerikanın batı sahillerinden bir kasabaya yerleşmek istiyorum.imkanım olsa hiç durmam.
yoruldum sıkıldım.ümidim yok gelecekten.
uzaklaşmak istiyorum.insanın kaderini doğduğu ülke de çiziyor malesef...
çok yoruldum çok ....
işyerimde 2 erkeğin konuşması.ben onları çok net duruyorum ama onlar duydugumdan habersiz.
bir erkek çalışan vardı bizim burda memur.boşanmış bir kadınla nişanlanmıştı ailesi vazgeçirmiş bize uymaz diye.bu olay konuşuluyor bugünlerde dairede...
"yav ailesi haklı tabi çocuğun.boşanmış kadın tek bir taneyle durmuyor ki ... 10 tanesinin a...tından geçiyor..."
"öyle boşanmış kadını bırak bekar erkek boşanmış erkek bile almaz.evlenmemiş duruken dulu napsın olum yaa."
avustralyaya veya amerikanın batı sahillerinden bir kasabaya yerleşmek istiyorum.imkanım olsa hiç durmam.
çok yoruldum çok ....
millet öylece konusur işte onların gözünde lanet olsun kı bosanmıs kadınlar kötü kadın.pis zihniyetliler bende bosandım banada neler dediler kulak arkası yaptım.pislikler tabı kullanamadı ya benı.yok öyle bırsey inanın genelı bosanmıs kadınların evli kocasının nıkahı altında ne boklar yıyor veya bekar evlenmemıs kadınlar herkesin altında geziyor ama bekar.iğrenc zihniyetlıler.işyerimde 2 erkeğin konuşması.ben onları çok net duruyorum ama onlar duydugumdan habersiz.
çok yoruldum çok ....
o iki pislik kötü konusmus ya onların bır yaraları vardır ya kadınları baska erkeklerle yasak ilişkı kurmuslardır yada bosanmıs bır kadına salya akıtmıslar kadın yüz vermemıstır.banada öyle oluyordu asılan pesime takılan rahatsız eden sonra onlara ters konusunca arkamdan bntane laf nefret ediyorum.bizim iş yerinde o...ççç biri afedersiniz adamı daha yenı ıs yerınde tanıdım evli ve ben işe yenı gırdıgımde yakın erkek ark ben bu kadınla daha önce baska yerde calıstım kösede bucakta mıncıkladım demıs adi pislikkkk.yüce Allaha hergun dua ediyorum bana attıgı iftiraları colugunda cocugunda bulsunlarrr ve o anlattıgı arkadası su an benım yeni eşim mert bırı ve herkesın pis agzını kapattı.zaten bu iftirayı atan köpegin karısı duyduguma göre baska erkeklerle oluyormuss yaaa işte bunların kuyruk acısı var.iğrenc adamm.hiç bırsey demedım yüzüne birgün vuracagım herkesın içinde.su an bu işim yenı onu tutarlar işimden olurum olmıcam o defolacak sapık.bu diyen adamın eskı meslegı bar işlrtmecisi ve p.z.v.n.k mıs Allah onların bana yaptıgı planları tez zamanda kendıne döndürsünnişyerimde 2 erkeğin konuşması.ben onları çok net duruyorum ama onlar duydugumdan habersiz.
çok yoruldum çok ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?