boşanmış kadını bırak bekar boşanmış erkek bile almaz...

Kurtulmak lazım bu kalıplardan... Aaah ah, bir kadın tanıyorum ki 40'larının başında, 2 kere boşanmış, boyu kadar çocuğu var ama bugün 100 erkeğe şans verecek olsa en az 95 tanesi koşa koşa gider o kadına, öyle de bir hatun yani. Her yönden dopdolu, sapasağlam bir kadın demek istiyorum, yanlış anlaşılmasın.

Bu kalıpları yerle bir edecek bir kadın tanırsınız günün birinde, kapısında yatmak istersiniz. Dışarıdan bu siteyi okuyan erkeklere söylüyorum KK kadınlarının haricinde, hayat zaten çok kısa ve küçük, kalıplara sıkıştırmayın onu.

En fazla 15 dk. Konusurlar. Sen dogrunu yanindan ayirma. Bosanmak evlenmek kadar hak. Bu hak da bizlere verilmis. Dul olmak kotu olsaydi peygamber efendimiz Hz Hatice anamizla evlenmezdi.

Sanki çoğu bekar kadın bakire. Bi imza yok diye onlar iyi sen kötü. Halbuki bu daha büyük bir dürüstlük. Tıp Okadar ilerlemiş ki ooooo herkes sütten çıkmış ak kaşık mübarek

Istisnalari haric tutarak diyorum ki hicbir vasfi olmayan, hala ailesinin dizi dibinde olup bir birey olamayan yurdum erkeginin su booombos ozguvenine hayranim

maalesef böyle düşünenlerin çoğunlukta olduğu bir ülkede yaşıyoruz
namus kavramı kadının sırtında

Zihniyet bu malesef burada ve artık değişmez de... greencard başvurusu yapın netten, şimdi zamanı, olur ya şaşar beşer çıkar belki...

Cahil ve aptal insanlar için üzülmeyin. Allah güzel insanlarla karşılaştırsın. Benim bi tanıdığım vardı bakireydi güya ama ters ilişki yaşıyormuş hayatına girenlerle hatta sevgilisi olmadığı halde sırf bı iş için görüştüğü kişiler varmış. Ama bakire yani bu ne demek evleneceği kişiye yalan söylemek demek. Erkeklerin bazıları aptal işte anlamıyorlar. Siz namusunuzla evlenmişsiniz olmamış ayrılmışsınız. Bunu konuşan insamlar sizin seviyenizde insanlar değil zaten.

millet öylece konusur işte onların gözünde lanet olsun kı bosanmıs kadınlar kötü kadın.pis zihniyetliler bende bosandım banada neler dediler kulak arkası yaptım.pislikler tabı kullanamadı ya benı.yok öyle bırsey inanın genelı bosanmıs kadınların evli kocasının nıkahı altında ne boklar yıyor veya bekar evlenmemıs kadınlar herkesin altında geziyor ama bekar.iğrenc zihniyetlıler.

o iki pislik kötü konusmus ya onların bır yaraları vardır ya kadınları baska erkeklerle yasak ilişkı kurmuslardır yada bosanmıs bır kadına salya akıtmıslar kadın yüz vermemıstır.banada öyle oluyordu asılan pesime takılan rahatsız eden sonra onlara ters konusunca arkamdan bntane laf nefret ediyorum.bizim iş yerinde o...ççç biri afedersiniz adamı daha yenı ıs yerınde tanıdım evli ve ben işe yenı gırdıgımde yakın erkek ark ben bu kadınla daha önce baska yerde calıstım kösede bucakta mıncıkladım demıs adi pislikkkk.yüce Allaha hergun dua ediyorum bana attıgı iftiraları colugunda cocugunda bulsunlarrr ve o anlattıgı arkadası su an benım yeni eşim mert bırı ve herkesın pis agzını kapattı.zaten bu iftirayı atan köpegin karısı duyduguma göre baska erkeklerle oluyormuss yaaa işte bunların kuyruk acısı var.iğrenc adamm.hiç bırsey demedım yüzüne birgün vuracagım herkesın içinde.su an bu işim yenı onu tutarlar işimden olurum olmıcam o defolacak sapık.bu diyen adamın eskı meslegı bar işlrtmecisi ve p.z.v.n.k mıs Allah onların bana yaptıgı planları tez zamanda kendıne döndürsünn

ne kadar zavallılar oysaki. kendi sevdikleri kadınla bile nişanlanamıyorlar. analarının ağzına bakarak evlenecekler.

Benim okuduğum bölümde bir abla vardı o da boşanmıştı kocasından valla çatır çatır da 2. defa evlendi ve mutlu. Bulaşık zihniyetteki insanların söylediklerini önemsemeyin. Kendinize bol bol dua edin. Cok cok iyi karakterli erkekler de var. İki tane kenef suratlinin konuşmaları işte

bu ne terbiyesizlik ya. allahtan çevremde ne böyle sığ insanlar, ne de sığ zihniyetli aileler var. çok affedersiniz de böyle dedikodu yapan bu erkekler bakir mi acaba? her gün başkasının üstünde at biniyordur allahın terrrrrrrrbiyesizleri!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…