boşanmış kadını bırak bekar boşanmış erkek bile almaz...

Pislikler..üzerlerine kusasım geldi birden

Kim demiş onu onlar ancak dedikodu yapsınlar ağızları gevşek kirli don lastiği ben kaçtane biliyorum hemde düğün bile yaptılar o insanlık meselesi...adam olabilmek mesele öyleleri anlamaz bundannn...

Bu konuyu okuyunca çok ama çok üzüldüm. Ağladım. Ben de boşanmış bir kadınım. Evet gerçek bu. Malesef toplumdaki zihniyet bu şekilde.

toplumda ohh diye gününü gün eden çok kadın var her gün biri ile dolayısı ile böyle yansıması normal ama adam gibi adamlar da var bunu dert etmeyen düğün bile yapan

Çevremde gördüğüm erkek boşanıyo bikaç ay geçiyo evlenip boşanmasını kimse sorun etmiyo ve 2.evliliği yapıyo.
Boşanmış bir kadınsa aradan kaç yıl geçse de bu rahatlıkla evlenemiyo ama biraz da karakterle ilgili bir durum. Biz de erkekler gibi bunu sorun olarak görüyoruz içten içe ve toplumdan adalet bekliyoruz güyaa oysa kendi bakışımız değişmeli boşandığımız için ezik hissetmemeli güçlü özgüvenli durmalı ve çevremize de bunu böyle yansıtmalı bu da böyle biline!! demeliyiz..

Çok büyük konuşmuşlar
Evlendikleri kişiler onları öyle bir kafaya alırlar ki ruhları duymaz

Zaten bu zihniyetteki adamlarla tekrar evlenerek/ilişkiye girerek hayatınızı karartmanız hata olurdu. İsabet olmuş valla. Kadına sıfır, ikinci el vb yakıştırmalar yapan erkekler kadınlara asla değer vermezler. Onlarla evlenen kadınlar da asla mutlu olamazlar haliyle. Değer görmeyen kadın nasıl mutlu olsun ki zaten? Bunlar size hep gösterge olsun işte. Daha açık fikirli, vicdanlı, mantıklı erkeklerle arkadaşlık ederseniz dert ettiğiniz şeyin saçmalığını görürsünüz. Bıktım valla bu dar kafalı insanlardan ben. Bunların beğenmediği, burun kıvırdığı gibi olmak onurdur be!

ne igrenc insanlar varmis mubarek.. bu tiplere evire cevire dayak atcaksin.. (siddete karsiyim tabikide) bosanmis olupta bekar erkeklerle evlenenler cok fazla.. biri ben mustakbel esim, birisi babamin akrabasi, birisi arkadasim.. ornekler cok cok fazla.. o geri zekalilar once kendi pisliklerini temizlesin.. iste hepsi aile egitiminden kaynaklaniyor..

Bak şimdi bir arkadaşım var 24 yaşında daha. 21 yaşında evlenmişti, ayrıldı. Kız su gibi fiziği de manken gibi muazzam güzel bir bakan dönüp tekrar bakıyor. Heh işte o arkadaşım o kuruma gelse ve benimle evlenir misin dese o arkadaşlara sevinçten dilleri tutulur, değil evlenmek varı yoğu üstlerine yaparlar. Boş konuşmasınlar ya terbiyesizler. Böyle düşünen insanlar bu şekilde konuşarak otomatik olarak eleniyor işte, boşanmış kadınlar da en azından düzgün erkekler arasından daha kolay seçim yapabiliyor. O yüzden hiç bozmayın içindekileri dışa vursunlar da ne oldukları belli olsun.

Bi zamanlar bi adami helali diye kabul etmis bi kadin ve yasadiklari mesru iliski

Evlenirlerken sanki bosanmak icin evlendiler

Ne sacma dusunceler bunlar yaaa

Iki tane maho icin uzme sen tatli canini

Yorum yaparım da banlanmaktan korkuyorum. Ama okuyanlar ne demek istediğimi anladı.

Büyük ihtimalle kendi eşleri, burada 'kızlık zarı diktirenler acil!!!' sayfasında fink atıyordu.

tıpık erkek kafası!
turkıye'de bu kafadan cok var, en ıyısı kulaklarını tıkayacaksın arkadasım, yoluna devam edeceksın.
nasılsa o adamların fıkırlerı sen avustralya'nın en uzak sehrıne bıle gıtsen degısmeyecek....

Aman xy kromozomlu basit varliklarin laflarini mi dert ediceksn... gul gec salaklara..
Evlenen kadin namusludur asil,onla bunla orda burda gezip saman altindan su yuruten kadinlardan degiller. Cikip adam gibi evleniyolar, olmadi mi da bosaniyolar....gizli sakli yok,gunah yok,ayip yok...

Bunların beyni başka yerde.
Valla dayım evlendi bosanmis bir kadınla. Dayımin ilk evliliği gayette mutlular. Sen takma bu tüp insanların dediklerine. Dediğim gibi onların beyni ile şeyi yer değiştirmiş.

Neden bu saygısızlığı kötüleyeyim derken yine başka bi hemcinsimizi kötüleriz ki? Ben de buna anlam veremem! Kızlık zarı diktirmekten girilip.. düğün "bile" yapılmaktan çıkılmış diğer sayfaları okuyamayacak kadar sinirimi bozdunuz. Bazen gerçekten hemcinslerimden utanıyorum. Unutmayın ki bu öküz adamları yetiştirenler de bizim hemcinslerimiz.. İğneleri biraz kendimize batıralım arkadaşlar.. Bi düşünün nerde hata yapıyoruz.. Bi bakış açılarınızı değiştirin artık.

Tabi biz boşanmiş bayanlar cok kotu kadinlariz koca ayartiriz her onumuze gelen adamla gezer tozariz kotuyuz iste daha ne diyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…