Bence şuan odağının evlenme olması yalnış zaten 2 defa evlenmişim salla hayatına bak kendini geliştir bekarlığın tadını çıkarBoşanmış olduğumu duyunca istemiyorlar. Genelde böyle oldu. Belki de yanlış kişileri seçiyorumdur.
Siz iyi misiniz?Bir kere neyse ama toplum olarak 2. Evlilikte biterse demek ki sorun ondaymış diyorlar. Evet bende 1 kez boşandım. Ailem özellikle annem sürekli acır, ağlardı. Ne kadersiz çocuğum varmış diye. Ama ben yeniden evlendim ve şimdi çok mutlu, huzurluyum.Şu an kimse bana geçmişimi hatırlatmıyor. Her yere çarşaf çarşaf fotoğraflarımı koydum. Bir nevi kendimi sıfırlarım. Siz bu vakitten sonra evlenmeyi düşünmeyin. Kendi başınıza bir hayat kurun.
Yanlış kişileri seçmiyorsun. Türk erkeklerinin çoğu böyle. Boşandıysan büyük çoğu gecelik görüyor. Nasılsa bozulmuş, üstüme kalmaz diyor. Eğer mutasıp yaşar ve 40 yaşında yeniden evlenmeye odaklanırsanda bu seferde menapoza girer, çocuk doğuramaz diyorlar. Hiç evlenmemiş birinin ailesi “Bu Dul, istemeyiz” diyorlar. Bunları bende yaşadım. Bende isterdim Alice Harikalar Diyarında pozitif yorumlar yazmayı. Fesat yorumlayanların aksine tabii ki ben de senin yeniden beyaz sayfa açmanı isterim ama zor olacağını düşünüyorum. 3. Sayfaya geçtik hala 3. Ya da 4. Evliliğini yapan bir hanım yazmadı. Belki de kadınlar 2.den sonra tövbe diyorlardır. Boşanmakta kolay bir şey değil sonuçta. Ölümden sonraki 2. Büyük travma. Önceki yorumlarından sevgiye aç olduğunu okudum ama bu zaafının bedelini sen ödüyorsun. O yüzden belki de bir müddet kendi içinde yaşarsın. Allah büyük. Nasibinde varsa biri yine seni bulur her koşulda.Boşanmış olduğumu duyunca istemiyorlar. Genelde böyle oldu. Belki de yanlış kişileri seçiyorumdur.
bozulmuş kadın da nedir ?Yanlış kişileri seçmiyorsun. Türk erkeklerinin çoğu böyle. Boşandıysan büyük çoğu gecelik görüyor. Nasılsa bozulmuş, üstüme kalmaz diyor. Eğer mutasıp yaşar ve 40 yaşında yeniden evlenmeye odaklanırsanda bu seferde menapoza girer, çocuk doğuramaz diyorlar. Hiç evlenmemiş birinin ailesi “Bu Dul, istemeyiz” diyorlar. Bunları bende yaşadım. Bende isterdim Alice Harikalar Diyarında pozitif yorumlar yazmayı. Fesat yorumlayanların aksine tabii ki ben de senin yeniden beyaz sayfa açmanı isterim ama zor olacağını düşünüyorum. 3. Sayfaya geçtik hala 3. Ya da 4. Evliliğini yapan bir hanım yazmadı. Belki de kadınlar 2.den sonra tövbe diyorlardır. Boşanmakta kolay bir şey değil sonuçta. Ölümden sonraki 2. Büyük travma. Önceki yorumlarından sevgiye aç olduğunu okudum ama bu zaafının bedelini sen ödüyorsun. O yüzden belki de bir müddet kendi içinde yaşarsın. Allah büyük. Nasibinde varsa biri yine seni bulur her koşulda.
Uffff şu akrabalarKızlar çok mu kötü bir şey boşanmış olmak? Yeniden evlenemiyorum, çünkü 2 defa evlendiğimi duyan vazgeçiyor. Herkes acıyarak bakıyor bana. Bu kadar kötü bir şey mi gerçekten? Bu konuda şansım yokmuş ne yapalım. Akrabalarım bile bu kıza ne olacak diyor. Ne olacaksa olacak. En kötü yaşlanınca bakımevine yerleşirim. Ne yapayım yani??
İşte toplum baskısı bu oluyor.ne kadar kötü bı davranış acıyarak bakmak nedir ya.neden şansın olmasın millet 7. Kez de evlenir.senin ruhunun hayatının sağlığının önemi yok mu.hersey kısmet belli 50 yaşından sonra hayatının aşkını bulacaksın.belki ilerde çok mutlu bı hayatın olacak tek başına.sen kendi ayakların üzerinde durdugun sürece kimseye ihtiyacın yok.Kızlar çok mu kötü bir şey boşanmış olmak? Yeniden evlenemiyorum, çünkü 2 defa evlendiğimi duyan vazgeçiyor. Herkes acıyarak bakıyor bana. Bu kadar kötü bir şey mi gerçekten? Bu konuda şansım yokmuş ne yapalım. Akrabalarım bile bu kıza ne olacak diyor. Ne olacaksa olacak. En kötü yaşlanınca bakımevine yerleşirim. Ne yapayım yani??
Sen hep mutlu olmak icin evliligin sart oldugunu dusunursen, sevgi acligi cekiyorum diye surekli o acligini doyurmak icin baskasina bagimli olacaksan o saglikli iliski degildir zaten. Saglikli olmayan iliski de biter. Denge yok cunku o iliskide. Once bir kendini sev, kendine deger ver. Bosandim diye acikli bir durumda degilsin. Ben de bosandim. Kimsenin de bosandim diye bana acimasini istemem, buna da izin vermem. Bu benim hayatim. Ister ikinci, ucuncu istersem onuncu kez evlenirim istersem de bekar kalirim. Ama evlenirsem de sevgiye aç oldugum icin degil, cunku surekli benden sevgi dilenen bir insanla bir omur gecirmeyi ben de istemem. O yorar insani.Ben 2. Evliliğim ile beraber tecrübelerimi aktardım. 3. Ya da 4. Evliliğini yapan varsa onlarda aktarırsa laf sokan gereksizler yerine daha faydalı başlık olur.
İşte yalnız kalmakla alakalı bir durum. İlerde biz ölünce bu kıza ne olacak, birine ihtiyaç duyunca kim yanında olacak mantığı. Herşeyini kendin yap diyeceğinizi biliyorum ama insan yeri geliyor başkasına ihtiyaç duyuyor. Hasta oluyor, ameliyat oluyor. Ben de bazen düşünmüyor değilim ve biraz da korkuyorum aslında.Bekar olmakla bakim evi ne alaka onu da anlamadim.Esini yitiren herkes hayatinin geri kalanini bakimevinde gecirir diye bir denklem mi var?
8 senedir tek basima oglumu buyutuyorum. Arkadaslarim var ama yine de eve girince tek basimayim ama hic yalniz hissetmiyorum. Bakis acisiyla alakali. Yaslaninca da bakim evine ya da huzur evine gitmek istersem de sizin baktiginiz acidan bakmam olaya. Arkadaslarim olacak derim. Bakim evi cok kotu birseymis gibi bakiyorsunuz olaya. Evli olsaniz kocaniz mi bakacakti sanki?İşte yalnız kalmakla alakalı bir durum. İlerde biz ölünce bu kıza ne olacak, birine ihtiyaç duyunca kim yanında olacak mantığı. Herşeyini kendin yap diyeceğinizi biliyorum ama insan yeri geliyor başkasına ihtiyaç duyuyor. Hasta oluyor, ameliyat oluyor. Ben de bazen düşünmüyor değilim ve biraz da korkuyorum aslında.
Yaşınız kac ki yeniden evlenemeyesiniz??Bakmayin siz kimseye...Arkadasim 3 kere evlendi.3 evliligini de kendi bitirdi.Simdi uzun bir ilişkisi var.Evlenme niyetim yok büyüsü bozuluyor ama cocuk istersem bir ihtimal diyor.Kendinize güvenin biraz.Nasipse olurKızlar çok mu kötü bir şey boşanmış olmak? Yeniden evlenemiyorum, çünkü 2 defa evlendiğimi duyan vazgeçiyor. Herkes acıyarak bakıyor bana. Bu kadar kötü bir şey mi gerçekten? Bu konuda şansım yokmuş ne yapalım. Akrabalarım bile bu kıza ne olacak diyor. Ne olacaksa olacak. En kötü yaşlanınca bakımevine yerleşirim. Ne yapayım yani??
Yalnızlık korkunuzu anlıyorum ama evli, çocuklu insanların da ihtiyacı olduğunda yalnız bırakılmayacağının garantisi yok ladymera.İşte yalnız kalmakla alakalı bir durum. İlerde biz ölünce bu kıza ne olacak, birine ihtiyaç duyunca kim yanında olacak mantığı. Herşeyini kendin yap diyeceğinizi biliyorum ama insan yeri geliyor başkasına ihtiyaç duyuyor. Hasta oluyor, ameliyat oluyor. Ben de bazen düşünmüyor değilim ve biraz da korkuyorum aslında.
kimseyi duyma dinleme insanlar fesatKızlar çok mu kötü bir şey boşanmış olmak? Yeniden evlenemiyorum, çünkü 2 defa evlendiğimi duyan vazgeçiyor. Herkes acıyarak bakıyor bana. Bu kadar kötü bir şey mi gerçekten? Bu konuda şansım yokmuş ne yapalım. Akrabalarım bile bu kıza ne olacak diyor. Ne olacaksa olacak. En kötü yaşlanınca bakımevine yerleşirim. Ne yapayım yani??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?