- 15 Aralık 2015
- 1.823
- 4.607
- 133
- Konu Sahibi Esrin mine
-
NorveçPek iç açıcı bir yer olmadığını tahmin edebiliyorum ama merak ettiğim, bunu görmezden gelmek çok mu zor? Ya da daha az hissedildiği bir yer var mı türkiyede? İnsanların dul diye yaftalamadığı, koca avcısı olarak görmediği, acımadığı bir şehir var mı? Kendim olarak, bir daha asla evlenmek istemeyen bir kadın olarak en rahat nerelerde kendi hayatımı kurabilirim?
Nasıl steril bir ortamda yaşıyorsunuz da toplumsal kaygıları olan bir insana cahil diyebiliyorsunuz merak ettim. Rica ediyorum önce seviye, sonra saygı, en son empati. Türkiye şartlarından haberiniz yoksa en güzeli hiç yorum yapmamakİnsan insan dır...
Bırakın artık şu cahil düşünceleri
Üstelik kadınsınız...
Bunu nasıl sorguluyorsunuz ?
İnsan insan dır...
Üstelik kadınsınız...
İnsan insan dır...
Üstelik kadınsınız...
Norveç
Aah ah. Bir yolu olsa..Gidebiliyorsan isvec, norvec, kanada falan falan falan..
Nasıl steril bir ortamda yaşıyorsunuz da toplumsal kaygıları olan bir insana cahil diyebiliyorsunuz merak ettim. Rice ediyorum önce seviye, sonra saygı, en son empati. Türkiye şartlarından haberiniz yoksa en güzeli hiç yorum yapmamak
Kadın cahil değil. Kadın kendini sorgulamıyor. Toplumdan korkuyor. Burada yıllarını geçirsen anlardinTürkiye de yaşıyorum...:)
Benim fikrimce bu tarz soruları sorgulamak cahilce çünkü Kadın Kadındır, insan insan dır...
21 yıl yurt dışında yaşadım ve orda bu tarz sorular akla bile gelmiyor... işte bizim toplumumuz da bunu aşması lazım.
Hele ki kadın olarak bu konuda kendinizi sorgulamanız çok çok yanlış.
Bekar olmak nasıl normalsa dul olmak ta normal..
Aşmak lazim.
Türkiye de yaşamiyorsunuz sanirim
Türkiye de yaşıyorum...:)
Benim fikrimce bu tarz soruları sorgulamak cahilce çünkü Kadın Kadındır, insan insan dır...
21 yıl yurt dışında yaşadım ve orda bu tarz sorular akla bile gelmiyor... işte bizim toplumumuz da bunu aşması lazım.
Hele ki kadın olarak bu konuda kendinizi sorgulamanız çok çok yanlış.
Bekar olmak nasıl normalsa dul olmak ta normal..
Aşmak lazim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?