- 15 Mayıs 2019
- 62
- 56
- 3
- 39
- Konu Sahibi Efsuntamam
-
O yuzden uzuluyorum ya zaten. Gec mi kaldim herseye diye9 yıl neden beklediniz ki yani bakarsınız bi insan değişecekse 1 senede en kötü 2 senede değişir. e değişmemiş. bekle babam bekle. şimdi o 9 yılı geri getirebilir misiniz?
Yok ben ilk kez aciyorum konu. İyiyken kac kez soyledim kusmesinin hos olmadigini rahatsiz oldugumu ama yok gene ayni 43yasinda adam degismiyoGeçenlerde de okumamışmıydık bu konuyu? Yalnış yerde bkledi diye saçmalayan adam konusu. 10yaş baya büyük kaçıyor, sorun temeli bu bence. Erkeklerin en fazla 5 yal büyük olması ancak kotarıyor sanki. Küsen adamı düzeltmenin en iyi yolu, küs olunmayan zamanlarda sürekli bunun çok çirkin bir davranış olduğunu, çocuksu olduğunu söylrmek. Bn böyle çare buldum
ormalde iyi iken iyi birisi
Kendisi öküz olduğundan demiştir belki sığırıYok ben ilk kez aciyorum konu. İyiyken kac kez soyledim kusmesinin hos olmadigini rahatsiz oldugumu ama yok gene ayni 43yasinda adam degismiyo
Asla terapi kabul etmez. Cinsel konuda da bi doktora mi gitsen dedim ona bile küsmüştuŞöyle hayvanların adını kullanarak hakaret ettiklerini düşünmüyorlar mı çok sinirleniyorum. Kurban olsun o sığıra
Neyse.. 33 yaş her şeye yeniden başlamak için geç bir yaş değil tabi ki ama çocuk olduğu için ben önce eşinizin profesyoneller tarafından eğitilmesinin denemesini öneririm. Olmuyorsa da zorlamanın alemi yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?