Boşansam ?çok üzülüyorum

Sığır olan kendisi.

Hiçte geç kalmadınız, mantıklı düşünün. Kendinizi düşünün...

boşandığında pespembe, musmutlu bir hayat seni beklemiyor, belki bu günlerini bile ararsın...boşanmayı aklından tamamen sil ve başka çözüm yolları ara...

Maddi anlamda problem yasamam da nedense psikolojik olarak kendimi simdiden bosanmis hersey biymis yapayalniz kalmis gibi hissediyorum. Umutsuzluk guvensizlik. İcimde cenaze var resmen

Kimseyi cekmek zorunda degilsiniz. Uzulecek de bir sey yok bence,o size sigir derken uzulmuyor gordugunuz gibi

Bir de su bakis acinizi degistirin. Sokaktan gecen Ahmet amca da normalde iyi biri ona bakarsaniz.
Konuyla alakasız ama size özel mesaj atamadım. Çok önemli bir konuydu acaba size ulaşma şansım var mı ?

Whatsapp'dan mı engellemiş. Sizi istemiyor, siz de onu. Kendi haline bırakın boşanmak istiyorsa açsın davayı boşanın. Açmazsa bu zamana kadar biraz düşünün kendi içinizde ve bir uzmandan destek alın psikolojik destek yani. Kendiniz için. Eşinizi boşverin. Karar verdiğiniz an boşanma davası açarsınız. Ama iş bu raddeye geldiyse boşanma durumuna kendinizi hazırlayın, araştırın.

Boşanır mısınız boşanmaz mısınız bilmiyorum ama 33 yaş yeni bir başlangıç için geç diye düşünüyorsanız eğer, büyük hata edersiniz. Diyelim çok geç, ee bunun çözümü mutsuz bir evliliğe ömrün geri kalanını da feda etmek midir? İnsan ne kurtarsam kardır diye düşünmeli, eğer evliliğinin düzelmeyeceğine inancı tamsa. Ki zaten 33 yaş genç bir yaş. İnsanlar o yaşlarda evleniyor, çocuk sahibi oluyorlar artık. Siz hayata erken başladığınız ve çok şey yaşadığınız için geç geliyor olabilir.

Eşinizle 9 yılda bu sorunları adamakıllı konuştunuz mu, psikolojik destek önerdiniz mi, aynı şekilde devam ederse boşanmaya doğru gittiğinizi belirttiniz mi? Kendini düzeltmeye dair bir çabası varsa, şans verin denir de... Ben böyleyim, ya kabul et ya da kapı orada kafasında bir adamsa, siz ne için çabalayıp evli kalacaksınız ki?

Kendimi hazirlamaya calisiyorum ama hep aklima guzel gecen gunler geliyo aglamaya basliyorum tutamiyorum kendimi

Son cumleye sesli güldüm kusura bakmayın. Anladığım kadarıyla çocuk ruhlu birisi aslında ama sinirlililik ve kotu konusmasi da sizi bitirmiş. aslında cok iyi anliyorum sizi inanın bunun iki alt modeli de bende var maalesef kabullendim ama cocuk olmasa kesinlikle çekmezdim diyorum bazen.. ama tabi sizin hem sinir hem hakaret var hem de cinsellik yok o sebeple yolun sonuna gelinmiş gibi.. cocugunuz nasil karsilar ayrilmayi nasil bir cocuk eger olgun ise 33 yas kesinlikle geç kalınmış bir yas degil, arkadaşların dediği gibi asil 50 yaşında bosansaniz pişman olursunuz neden daha once yapmadım diye.. hayırlısı olsun.

Asıl bi omru heba etmeden önce birseyler yapmazsan çok geç olucak duzgunce konus pskologa gidin ve olmuyorsa bosanmayi teklif et.

33 yas hayata baslamak icin gec degil. Ben 41 yasindaydim yeni duzen kurdugumda.
Esinizle bosanip bosanmamak sizin karariniz. Bu konuda birsey diyemem ama kusluk bir huy ve degismeyecektir. Bu arada size sıgır diyen bu adam cok kaba ve saygisiz. Onun seviyesine inmek istemezdim ama kendisi oyle. Bir bayanla nasil konusmasi gerrktigini bile bilmiyor. Size saygisizlik yapmasina izin vermeyin en azindan, susmayin, rahatsizliginizi dile getirin. Kuserek uste cikmaya calisiyor. Bitirmek icin bahane ariyorsa da kapi orada diyin. Kusmek de bir psikolojik siddettir.

Ailem evliligimizin basindan beri esimi pek istemediler zaten. Onlar bosansam neden bosaniyosun yapma demezler nasil biri oldugunu biliyolar. Ama iki saat kadar uzak bi sehirdeler.. bu sehirde tek basima olmak yalnizlik korkutuyo. Bi oglum olacak yanimda.

Ben ailemden 3 saat uzakta baska bir sehirdeyim oglumla... tek bildigim birsey yapmaya karar verdiginizde gonul bahane uretmeyi birakiyor artik. Sizin daha zamaniniz gelmemis demek ki....

Ne güzel iste evladinizla mutlu huzurlu şekilde yaşayın evladiniz büyüdükçe kurslara fln gidersiniz arkadaşlar edinirsiniz olmadi ailenizin yaşadığı sehirde calisirsiniz gayet de iyi olur sizden ziyade cocugunuzun akraba tanidik görmesi yasamasi onemli bence ona göre bir duzen kurarsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…