- 26 Ağustos 2018
- 6.543
- 20.637
- 268
- Konu Sahibi Efsuntamam
Biz yorm yaparken yenı konu açmış ,tebrikleri kabul ediyo kadın
Kız valla normal değil bu millet![]()
Kim konu açmış konu sahibi mi?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biz yorm yaparken yenı konu açmış ,tebrikleri kabul ediyo kadın
Kız valla normal değil bu millet![]()
Yeni bir hayata başlamak için hiç bir yaş geç değildir ama açıkçası bana boşanmak için yeterli gelmedi önce belli aralıklarla sakince konuşun suçlayıcı değil sadece senin yaptığın x davranış bana kendimi şöyle şöyle hissettiriyo vs gibi bir iki kere konuşun olmadı yazın bir mektup gibi .yazarken kesinlikle güzel gunlerinizden anilarinizdan da hatırlatmalar yapın .iki olumlu cümleye bir olumsuz tavrını yazın. Konusmalariniz da yazınız da olumsuz kökler barindirmamali hani hani yalan söyleme değilde doğru söyle gibi ya da kahve içmez misin değil de kahve içer misin gibi . Bu mektup da işe yaramazsa aile terapistine gidin . İnşallah sorunlarınızı cozersinizMerhaba kızlar yeni üyeoldum konu acmak için. Psikolojik olarak berbat durumdayım. Eşimle 9yillik evliyiz 33yaşındayım. 7yaşında da bi çocuğumuz var. Evliligimizin başından beri hep çalışıyorum özel sektördeyim, eşim de devlet memuru. Benden 10yas kadar buyuk esim. Her zaman en ufak seylere cok fazla kizar, buyuk tepkiler verir. Hatta kizmakla da kalmayip küsme huyu var gunlerce küser konusmaz.aslında hata bende ki kizmalarinda kusmelerinde hep alttan aldim barışmaya calisan hep ben oldum. Ben haklı bile olsam bi bakiyorum gene küsen o, trip yapmasi gereken ben oldugum halde o gunlerce küsüyo. Cinsel hayatimiz bile aramiz iyiyken bile 2 haftada bir, o da ben adımadıma atarsam oluyo. Yani iliskide ben erkek gibi hisseyiyorum kendimi. Hayatinda biri olmadigina eminim. ormalde iyi iken iyi birisi. guzel sozler soyleyen surekli sarilip sevgisini gosteren biri degil ama en azindan cocuga karsi iyi bi baba ve bizimle vakit gecirmeyi sever. izin gunlerinlmizde hep bizimledir. En son kavgamiz da beni bi yerde bekleyecekti, bi yol tarif etti daha kisada diye ben de o yolu bulamadim dolasip duracagima kendi bildigim yoldan gittim garanti ulasirim diye. telefon etti nerdesin diye ,vay efendim neden onun dedigi yerden gelmiyomusum ne sığırmisim, gelme buraya direk eve git dedi. Eve gittim sonra o da geldi surat bes karis. 1 haftadir küs. Birsey konusamiyoruz tersliyo. Surekli boyle seylerden dolayi hakaret duymaktan sıkıldım. Bosanmak istiyorum ama aliskanlik mi gelecek korkusu mu yalniz kalma korkusu mu hic anlayamiyorum. Guzel gecen gunler geliyo aklima agliyorum surekli. İdare etsem diyorum hic degismiyo asla gonul almayi bilmiyo. Daraliyorum. Bosanmak cok karanlik geliyo. 33yas yeni bi hayata baslamak icin cok mu gec..
Başka konu acmadim ki ben, baskasindan bahsediyo herhalde? Tebrik falan? Yanlis oldu galibaKim konu açmış konu sahibi mi?![]()
Ay ben konuları karıştırdım cok pardonKim konu açmış konu sahibi mi?![]()
Kavga buyuyo o zaman kapi duvar yumrukluyo bana bisey yapar diye korkuyorum. Biraz yapili bi adam zaten bi de sinirlenince hepten kocaman bisi oluyo ates cikiyo resmen gozlerinden
Cocuk bazen duyuyor bazen duymuyo. Esim sinirli oldugu icin cocuk da hep babasina yaranmaya calisiyo. Ufak bi yaramazlık yapsin hemen babasina bakiyo kizicakmi diye. Aslinda cocuga pek kizmaz ama kizdi mi da cok fena kiziyo cocuga da. Cinsellik cok uzun suredir böyle. 15 20gunde bir o da benim dürtüklememle. Gorevmis gibi yapiyo.aman yarabbii... yahu 33 yaşının neresi geç?? Ben 33 yaşındayım daha yeni evlendim. Hiç de geç değil efendim gayet gençsiniz.
Çocuğunuz bu durumlara şahit oluyor mu peki? oluyordur mutlaka. Bu durum onun için de kötü.
Ne kadar süredir bu halde ve cinsellik boyutu ne kadar süredir bu sıklıkta ona bakmak lazım.
asıl sıgır onlar ,benimkıde öyle çok çabuk kızar küser erkeğinde kusenınden nefret ederim ama artık canıma tak ettı hep suçlu hem kusuyo bende konuşmuyorum bu sefer konuşan o oluyo hep alttan alan ben olurdum artık almıyorum sızde öyle yapın alttan aldıkça şımarıyorlarMerhaba kızlar yeni üyeoldum konu acmak için. Psikolojik olarak berbat durumdayım. Eşimle 9yillik evliyiz 33yaşındayım. 7yaşında da bi çocuğumuz var. Evliligimizin başından beri hep çalışıyorum özel sektördeyim, eşim de devlet memuru. Benden 10yas kadar buyuk esim. Her zaman en ufak seylere cok fazla kizar, buyuk tepkiler verir. Hatta kizmakla da kalmayip küsme huyu var gunlerce küser konusmaz.aslında hata bende ki kizmalarinda kusmelerinde hep alttan aldim barışmaya calisan hep ben oldum. Ben haklı bile olsam bi bakiyorum gene küsen o, trip yapmasi gereken ben oldugum halde o gunlerce küsüyo. Cinsel hayatimiz bile aramiz iyiyken bile 2 haftada bir, o da ben adımadıma atarsam oluyo. Yani iliskide ben erkek gibi hisseyiyorum kendimi. Hayatinda biri olmadigina eminim. ormalde iyi iken iyi birisi. guzel sozler soyleyen surekli sarilip sevgisini gosteren biri degil ama en azindan cocuga karsi iyi bi baba ve bizimle vakit gecirmeyi sever. izin gunlerinlmizde hep bizimledir. En son kavgamiz da beni bi yerde bekleyecekti, bi yol tarif etti daha kisada diye ben de o yolu bulamadim dolasip duracagima kendi bildigim yoldan gittim garanti ulasirim diye. telefon etti nerdesin diye ,vay efendim neden onun dedigi yerden gelmiyomusum ne sığırmisim, gelme buraya direk eve git dedi. Eve gittim sonra o da geldi surat bes karis. 1 haftadir küs. Birsey konusamiyoruz tersliyo. Surekli boyle seylerden dolayi hakaret duymaktan sıkıldım. Bosanmak istiyorum ama aliskanlik mi gelecek korkusu mu yalniz kalma korkusu mu hic anlayamiyorum. Guzel gecen gunler geliyo aklima agliyorum surekli. İdare etsem diyorum hic degismiyo asla gonul almayi bilmiyo. Daraliyorum. Bosanmak cok karanlik geliyo. 33yas yeni bi hayata baslamak icin cok mu gec..
ayyy manyak adam yaaa☺benim okuzde engellemişti beni ..acaba fazla duygusal olduklari için mi bu kadar alıngan olup buyutuyorlarKavga aninda bosancam senden dedi. Bosanalim dedim ben de. Halen bi daha hic konusmadik. Yataklari da ayirdi. Ben cocugumla yatiyorum o da icerde. İftarda bi tek beraberiz. Yoksa bi daha hic muhatap olmuyoruz. Evliyiz ama whatsapptan engellemis beni. Saka gibi. Dun banyoya girdi kapiyi kilitliyo sanki napcaksam
Sanki onunlayken asiri mutluymusum gibi, bosaninca onu cok ozliycem gibi geliyo. Sevilecek bi tarafi olmamasina ragmen sadece bu boyut beni uzuyo. O olmayinca bidaha hicbisey guzel olmayacak, yalniz yasayip ölücem gibi geliyo. Kendi kendime durumu dramatize mi ediyorum yoksa gercekten mi oyle anlayamiyorum. Duygusal olarak ayrılamiyorumHiçbirşey için geç değil
Ya kendinize yeni bir sayfa açarsınız
Ya da ömür boyu bu adamın hakaretlerini çekersiniz
Tercih sizin
Tabiki kendi kendinize durumu dramatize ediyorsunuz anlattiklarinizdan pek sevilecek biri gibi durmuyor, sadece genç yaşta evlendiğini için ayrılmak gözünüzde çok farklı görünüyor, aranızdaki 10 yaş yıllar ilerledikçe daha da sorun olabilir, ben 2.esimden boşanma noktasındayım keşke bir an önce kurtulsam diyorum inanın herşey çok daha güzel olacak çocuğunuzla kendinize yeni bir sayfa açmak hiç de zor değilSanki onunlayken asiri mutluymusum gibi, bosaninca onu cok ozliycem gibi geliyo. Sevilecek bi tarafi olmamasina ragmen sadece bu boyut beni uzuyo. O olmayinca bidaha hicbisey guzel olmayacak, yalniz yasayip ölücem gibi geliyo. Kendi kendime durumu dramatize mi ediyorum yoksa gercekten mi oyle anlayamiyorum. Duygusal olarak ayrılamiyorum
Acaba aldatıyor olabilir miKavga aninda bosancam senden dedi. Bosanalim dedim ben de. Halen bi daha hic konusmadik. Yataklari da ayirdi. Ben cocugumla yatiyorum o da icerde. İftarda bi tek beraberiz. Yoksa bi daha hic muhatap olmuyoruz. Evliyiz ama whatsapptan engellemis beni. Saka gibi. Dun banyoya girdi kapiyi kilitliyo sanki napcaksam
Ah canim ya seni o kadar iyi anlıyorum ki, boşanmayıp devam edersin bu isin sonu şiddete kadar gider, ayrıca boşanmak dünyanın sonu değil kiKavga buyuyo o zaman kapi duvar yumrukluyo bana bisey yapar diye korkuyorum. Biraz yapili bi adam zaten bi de sinirlenince hepten kocaman bisi oluyo ates cikiyo resmen gozlerinden
Bunları kayıt altına al. Yoksa eşin istemezse boşanma çok sıkıntılı olur. Ne olur ne olmaz kenarda dursun ki gerekçen sağlam olsun. Sana hakaret eden ve küçük düşüren sinirli bir adam. Böyle devam ederse Çocuğun da büyüyünce istemeden aynısı olur. Çünkü onlar söylediğini değil gördüklerini belleklerine kazırlar. 43 yaşından sonra bu adam değişir mi dersen zor. İşin gücün de varmış minnetin de yok.Tepki gosterdigim zaman asla geri adim atacak biri degil daha cok sinirlenip kapiyi duvari yumruklamaya basliyo.
Benim eşim de normalde sakin iken sinirlendiğinde canavar çıkıyor eşyaları falan çarpıp fırlatıyor. Sessiz kalırsam daha da azıtıyor sanki o haklıymış gibi haspam! Ben çareyi onun iki katı delirmekte buldum, kedi gibi oluyor.. Siz de mi delirseniz acaba empati yapmış olur hem!Tepki gosterdigim zaman asla geri adim atacak biri degil daha cok sinirlenip kapiyi duvari yumruklamaya basliyo.
Cocuk bazen duyuyor bazen duymuyo. Esim sinirli oldugu icin cocuk da hep babasina yaranmaya calisiyo. Ufak bi yaramazlık yapsin hemen babasina bakiyo kizicakmi diye. Aslinda cocuga pek kizmaz ama kizdi mi da cok fena kiziyo cocuga da. Cinsellik cok uzun suredir böyle. 15 20gunde bir o da benim dürtüklememle. Gorevmis gibi yapiyo.