- 13 Nisan 2016
- 88
- 11
- 38
- Konu Sahibi -chatlak-98
Kızlar selam. Evlenme arefesindeyim. Temmuz ilk haftası söz, ağustos sonu da düğün var. Bi kaç gün önce büyük bir tartışma yaşadık ve bittiğini söyledi . Bitirme sebebi benim bazı huylarım. Surat asmalarımmış çocuk gibi davranıyormuşum. Neyse benim tekrar zorlamalarımla tamam sana son şans daha veriyorum dedi ama bana söz vereceksin bir daha böyle davranmayacaksın davranırsan eğer nişanlıysak yüzüğü atarım evliysek de seni boşarım dedi. Böyle olmazmış ben de o ayrılık acısıyla ağlayarak tamam dedim. Bu arada yaşım 35. Ben şimdi kendimi Nasıl bu kadar düşürdüm diye düşünmekteyim çünkü o artık şöyle düşünüyor bu bensiz yapamaz bunu ona söz vererek ve ayrılmayalım diye ağlayarak.Beni seven her halimle sevmez mi yoksa bahane mi aradı ya da bırakmayacak ama gerçekten de biraz kendime çeki düzen vereyim diye mi gözü mü korkutmak istedi bilemiyorum. Kafam karışık. Arkadaşlar şu da var eğer yaşım küçük bir yaş olsaydı ona çoktan yol verirdim ama şimdi yapamıyorum galiba asıl sorun bu ve bu olayı gururuma yediremiyorum.Ben her zaman güçlü durmuşumdur ama bu sefer yapamadım şimdi Bi karar vermem gerekiyor ya bu şekilde verdiğim söze uyarak devam edicem ya da burada bırakmalı mıyım?