- Konu Sahibi Deryakuzusu88
-
Açık açık söyle o zaman.Nasıl ev işi yapmak çocuk bakmak öncelikli olarak bizim sorumluluğumuzsa evi bakmak da erkeklerin sorumluluğu.Alacağı arabanın ne acelesi olabilir ki? Yok öyle hem pastam dursun hem karnım doysun.Banka sinavina girdim canim yazili mulakattan gectim sozlude elendim ben memur olabilmek icin cok cabaladim ikm sinavina girdim ilk 40a girdim elendim arkadasin soylediginide arastiracagim ama inan cocuk surekli ilgi istiyo tezgahlarin masalarin ustunde o uyanikken bisey yapamam.uyumasinida 4 gozle bekliyorumki ders calisayim kurtarayim ele bakmaktan diye ben yine esimede hak veriyorum ikinci esiyim senelerdir borc odemis yorulmus sabah aksam calismaktan ama bende elimden geleni yapmaya calisiyorum en azindan fuzuli masrafim yok ve her sikintisini dinlerim morali bozuk diye hep susarm alttan alirim mutlu etmeye calisirim ama artik son zamanlarda dayanamiyorum cok birikti artik
Banka sinavina girdim canim yazili mulakattan gectim sozlude elendim ben memur olabilmek icin cok cabaladim ikm sinavina girdim ilk 40a girdim elendim arkadasin soylediginide arastiracagim ama inan cocuk surekli ilgi istiyo tezgahlarin masalarin ustunde o uyanikken bisey yapamam.uyumasinida 4 gozle bekliyorumki ders calisayim kurtarayim ele bakmaktan diye ben yine esimede hak veriyorum ikinci esiyim senelerdir borc odemis yorulmus sabah aksam calismaktan ama bende elimden geleni yapmaya calisiyorum en azindan fuzuli masrafim yok ve her sikintisini dinlerim morali bozuk diye hep susarm alttan alirim mutlu etmeye calisirim ama artik son zamanlarda dayanamiyorum cok birikti artik
Cevresindeki insanlara yetismeye calisiyo ezik hissediyo heralde kendiniAçık açık söyle o zaman.Nasıl ev işi yapmak çocuk bakmak öncelikli olarak bizim sorumluluğumuzsa evi bakmak da erkeklerin sorumluluğu.Alacağı arabanın ne acelesi olabilir ki? Yok öyle hem pastam dursun hem karnım doysun.
Ne de yanlismi okudum kazanamazsan bosucakmiymis seniBiraz kpss calisma konusunda ilerleyeyim diyecegm kazanamazsam bosayacan seni diye ya sabirrr diyorum simdilik
Hayir ben diyecegim kazanamazsam bosayacagim seni bu sekilde omur boyu yasayamam senin laflarini dinleyemem diyeNe de yanlismi okudum kazanamazsan bosucakmiymis seni
Ne kadar fedakar olursan bir o kadarda somurulursun...onu dusun bunu dusun kadini dusunen yok tabii!Bir adam hayat arkadaşım dediği insanın heveslerini,duygularını yarım bırakmamalı.
Fedakarlık bir yere kadar..
Heee anladım biliyomusun canım deymez hemde hiç bak ben 4 yıllık evliyim 4 yıldır senin gibi sayılıdır kuaföre gittiğim öyle çok kıyafet onu bunuda almam herşeyin iyisinide almam ama kocamdan yana bir derdim yok benim 4 yılda sıfırdan hemde 10 binde borçla başladık biz evliligimize ben çalışmadım evden tuttum kocam her masrafından kesti ise eski pantolonla eski ayakkabıyla gitti yediğim parayı ödediğim faizi saymıyorum bir ev parası biriktirdik bir gün kocam demedi hep ben çalışıyorum diye sonra bigün kv benim demesinmi ben hep aynı kıyafetleri giyiyormuşum benden utanıyormuş kocama bi söyledim senmisin dedim bunu diyen iki haftadır her pazar alışverişe gittim kendine 1500 liralık kıyafet aldım dedim öyle olmaz böyle olur bundan sonra gorusuruz bakalım nasil olcak yani o kadın bana demedi bu kız parayı tutuyo sıfırdan nereye getirdi oğlumu bide üstelik laf söylüyor sende en son bi patlicaksin o da şaşırıp kalcak kendi içmeye gitcek borcu var onu ödeyeceğine araba alcak araba zaten bir sürü masraf bide sana çalışmıyorsun diye laf etcek asıl desteklemesi gerekirkenHayir ben diyecegim kazanamazsam bosayacagim seni bu sekilde omur boyu yasayamam senin laflarini dinleyemem diye
Nasil baslayacagimi ne yazacagimi bilmoyorum kusura bakmayin anlatmaya calisacagm elestirenlerde olacaktir mutlaka elestiriyede acigim.benim iki yasinda bir oglum var ev hanimiyim esim surekli maddi konuda sikinti yaratiyo yok ben kpss kazanamamisimda yok yetistiremiyomusta inanin hic luks harcamam yok kuafore bile kas aldirmak icin iki ayda bir giderim disariya cikip bir bardak bisey iceyim demem evin eksigini bile kirk kere dusunur soylerim bende calismak kimseye muhtac olmak istemiyorum ama cocuga bakacak kimse yok krese versem asgari ucretle yol parasimi vereyim kres parasimi vereyim cocugun illaki kresde daha cok masrafi olacak onumu vereyim velhasil cocugumu annesiz biraktigimla kalacagim kpss calismaya basladm ama cocugukla gercekten cok zor ama yinede elimden geleni yapiyorum ben ne yapayim simdi bu adama ki anlatilacak daha cok sey var ama anlatamiyorum iste
Ben öğretmenim ve çalışıyorum ama eşim biriktirip ev almak için bir hesap açtı neyse birikimde yapıyoruz fakat yinede neden cevizli tatlı yapıp cevizleri gereksiz kullanıyorsun yada neden şerbetli tatlı yapıyorsun şimdi 1 kg şeker gitmiştir ona vs vs sv diyen bir eşim var değişmiyor yaniErkekler ,kadın çalışmadığı zaman başına kakar, çalıştığında da kazandığın maaşı gözü götürmez daha çözemedik bu cinsi.
Canm kendininde oyle kiyafeti fln duzgun degil oyle bizimde luksumuz yok allahi var dolabi doldurur benden once dusunur et alinacakmi sebze alinacakmi ne eksik bir ihtiyacin varmi al ama bir anda tepip devirir lafini soyler beni aglatr ondan sonra ben sana oyle demek istemedim diye gonlumu almaya calisir ama bende artik kendimi besleme gibi hissediyorum soyluyorumda bunu ona biraz duzeliyo sonra yeniden ayni sey ifade de edemiyorum cok fazlaHeee anladım biliyomusun canım deymez hemde hiç bak ben 4 yıllık evliyim 4 yıldır senin gibi sayılıdır kuaföre gittiğim öyle çok kıyafet onu bunuda almam herşeyin iyisinide almam ama kocamdan yana bir derdim yok benim 4 yılda sıfırdan hemde 10 binde borçla başladık biz evliligimize ben çalışmadım evden tuttum kocam her masrafından kesti ise eski pantolonla eski ayakkabıyla gitti yediğim parayı ödediğim faizi saymıyorum bir ev parası biriktirdik bir gün kocam demedi hep ben çalışıyorum diye sonra bigün kv benim demesinmi ben hep aynı kıyafetleri giyiyormuşum benden utanıyormuş kocama bi söyledim senmisin dedim bunu diyen iki haftadır her pazar alışverişe gittim kendine 1500 liralık kıyafet aldım dedim öyle olmaz böyle olur bundan sonra gorusuruz bakalım nasil olcak yani o kadın bana demedi bu kız parayı tutuyo sıfırdan nereye getirdi oğlumu bide üstelik laf söylüyor sende en son bi patlicaksin o da şaşırıp kalcak kendi içmeye gitcek borcu var onu ödeyeceğine araba alcak araba zaten bir sürü masraf bide sana çalışmıyorsun diye laf etcek asıl desteklemesi gerekirken
Siz çok vefalı bir kadınsınız neye karar verirsenizde hakkınız diye düşünüyorum.Arkanızdan kaybedende siz değil eşiniz olur.Bu zamanda böyle eş bulmak zor.Bir silkelemek lazım bence eşinizi ,annenize gitseniz bir süre belki aklı başına gelir.Kendisi istedi cocugu yasim geciyo yapalim dedi cok hevesliydi ev alinca zorlanacagini kendiside biliyordu ben ona al demedim kirayada cikabilirdik ki ben uc senedir elimden gelen fedakarligi yaptigimi dusunuyorum bende hep sustum hic basina kalkmadim hicbirseyi ben 1 senelik evli bile degildim 8 ay ayri yattik kanepelerde yatagimiz yoktu kiyafetlerimi koyacak dolap yoktu. 5 lirayi bile harcarken dusundum ben
Hepsi ayni b...un kirmizisi isteBen öğretmenim ve çalışıyorum ama eşim biriktirip ev almak için bir hesap açtı neyse birikimde yapıyoruz fakat yinede neden cevizli tatlı yapıp cevizleri gereksiz kullanıyorsun yada neden şerbetli tatlı yapıyorsun şimdi 1 kg şeker gitmiştir ona vs vs sv diyen bir eşim var değişmiyor yani
Biraz patavatsız kısaca paldır küldür söyleyip atiyo sonra gelip öyle demedim ışte onu kastetmedim falan ama insana da durmadan soylenmezki buCanm kendininde oyle kiyafeti fln duzgun degil oyle bizimde luksumuz yok allahi var dolabi doldurur benden once dusunur et alinacakmi sebze alinacakmi ne eksik bir ihtiyacin varmi al ama bir anda tepip devirir lafini soyler beni aglatr ondan sonra ben sana oyle demek istemedim diye gonlumu almaya calisir ama bende artik kendimi besleme gibi hissediyorum soyluyorumda bunu ona biraz duzeliyo sonra yeniden ayni sey ifade de edemiyorum cok fazla
Tesekkur ederim canm en son oyle yapcam ilk hareketinde bekliyorum tutussun birazSiz çok vefalı bir kadınsınız neye karar verirsenizde hakkınız diye düşünüyorum.Arkanızdan kaybedende siz değil eşiniz olur.Bu zamanda böyle eş bulmak zor.Bir silkelemek lazım bence eşinizi ,annenize gitseniz bir süre belki aklı başına gelir.
Aynen saygu bitiyo ve saygi biterse sevgide biter en bastan soylemistm ben bu sozu kendisineBiraz patavatsız kısaca paldır küldür söyleyip atiyo sonra gelip öyle demedim ışte onu kastetmedim falan ama insana da durmadan soylenmezki bu
Erkeklerin beyni tek hücreli biz kadar önce dusunemiyorlar malesef ama o dusunemiyo diye bende onun bu halini çekmek zorunda değilim ya bunu bilmiyorAynen saygu bitiyo ve saygi biterse sevgide biter en bastan soylemistm ben bu sozu kendisine
Annemde ayni seyi soyluyor ama mudahele edemiyor iste ama simdilik ben istemedigm.icin etmiyorTövbe yarabbim ne yapacakmissin ne yapmanızı bekliyorbir kadina bir çocuğa bakamıyorsa erkekligi nerde onun offf hiç duymayın dediklerini maaşını biliyorsunuz Eşinizin o ölçüde istediğiniz herseyi yapmak zorunda evlenmeseymis bir kadina bakamayacaksa
Ozur mesaji atmis sizi cok seviyorm.yazmis ama bu sefer ben aglaya aglaya yuzune soylemedigim seyleri yazdim aksam eve gelince ne olacak bakalimSizi cok takdir ettim eşlerin birbirlerine anlayışlı olmasi lazim onun bütçesini düşünerek harcama yapmanız yardimci olmanız bunlar çok güzel davranışlar . ama ne yazikki esiniz bu durumun farkında değil siz onu düşünüp fedakarlık yaptıkça tepenize çıkmaya çalışıyor madem güzellikten anlamiyor siz de tam tersi bi yapıya bürünün . Bu tip erkekler bosanip başka bir eş aldığında o kadının her dediğini yapan herseyi eksiksiz yerine getiren bi tip oluyorlar . olan eski eşe oluyor bazı konularda erkeklere acımamak gerekiyor ( bu dediğim şeyi ben de evliliğimde yapamiyorum yani size verdiğim aklı ben kendim de kullanamiyorum ama benim eşim en azından fedakarligimin farkinda)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?