Bosayacagim bu adami artik

Açık açık söyle o zaman.Nasıl ev işi yapmak çocuk bakmak öncelikli olarak bizim sorumluluğumuzsa evi bakmak da erkeklerin sorumluluğu.Alacağı arabanın ne acelesi olabilir ki? Yok öyle hem pastam dursun hem karnım doysun.

Ya zaten böyle zor günlerde tanırsınız insanları.Bu dönemde size destek olsa eşiniz, hem çocuğunuza hem kendinize daha faydalı olacaksınız.Ama nerde o anlayış...

Yapacağın şey eşini değil kendini ve çocuğunu düşünmek.Erkekler öyle ya da böyle düze çıkıyor.Kadınlar yara alan taraf oluyor.
Baktın çok üstüne geliyor, artık dayanamıyorsun iyice laçkalaşmadan yollarını ayırır kendine bir gelecek planı yaparsın.

Ama iyice düşün.Çalıştığı halde çocuğunun gelişim döneminde yanında olmak için işini bırakanlar da var.Umarım bir orta yol bulursunuz.

Cevresindeki insanlara yetismeye calisiyo ezik hissediyo heralde kendini

Hayir ben diyecegim kazanamazsam bosayacagim seni bu sekilde omur boyu yasayamam senin laflarini dinleyemem diye
Heee anladım biliyomusun canım deymez hemde hiç bak ben 4 yıllık evliyim 4 yıldır senin gibi sayılıdır kuaföre gittiğim öyle çok kıyafet onu bunuda almam herşeyin iyisinide almam ama kocamdan yana bir derdim yok benim 4 yılda sıfırdan hemde 10 binde borçla başladık biz evliligimize ben çalışmadım evden tuttum kocam her masrafından kesti ise eski pantolonla eski ayakkabıyla gitti yediğim parayı ödediğim faizi saymıyorum bir ev parası biriktirdik bir gün kocam demedi hep ben çalışıyorum diye sonra bigün kv benim demesinmi ben hep aynı kıyafetleri giyiyormuşum benden utanıyormuş kocama bi söyledim senmisin dedim bunu diyen iki haftadır her pazar alışverişe gittim kendine 1500 liralık kıyafet aldım dedim öyle olmaz böyle olur bundan sonra gorusuruz bakalım nasil olcak yani o kadın bana demedi bu kız parayı tutuyo sıfırdan nereye getirdi oğlumu bide üstelik laf söylüyor sende en son bi patlicaksin o da şaşırıp kalcak kendi içmeye gitcek borcu var onu ödeyeceğine araba alcak araba zaten bir sürü masraf bide sana çalışmıyorsun diye laf etcek asıl desteklemesi gerekirken

Misafirim geldi bugun bir suru soylendi yok carsamba geleceklerdi gelmedilerde bugun geliyolar herkesi kendilerine uydurmaya calisiyolar ben gidip yatiyorm fln neyse yarim saat yanlarnda durdu gitti yatti onlar kalkarkn bir gule gule demek icin keyfini bozmadi birde diyorki 10 dk kapiyu acik biraktiniz ev sogudu bende dedim insanlarin yuzune kapiyimi kapatayim ben seni opmek icin yanina geldim.sen napiyosn oda diyiki hersey opmek degil ise giderkende bisey istiyomusun dedi hayir dedim kalkmadm yolcu etmeye normalde heo operek yolcu ederim kus olsamda

Erkekler ,kadın çalışmadığı zaman başına kakar, çalıştığında da kazandığın maaşı gözü götürmez daha çözemedik bu cinsi.
Ben öğretmenim ve çalışıyorum ama eşim biriktirip ev almak için bir hesap açtı neyse birikimde yapıyoruz fakat yinede neden cevizli tatlı yapıp cevizleri gereksiz kullanıyorsun yada neden şerbetli tatlı yapıyorsun şimdi 1 kg şeker gitmiştir ona vs vs sv diyen bir eşim var değişmiyor yani

Canm kendininde oyle kiyafeti fln duzgun degil oyle bizimde luksumuz yok allahi var dolabi doldurur benden once dusunur et alinacakmi sebze alinacakmi ne eksik bir ihtiyacin varmi al ama bir anda tepip devirir lafini soyler beni aglatr ondan sonra ben sana oyle demek istemedim diye gonlumu almaya calisir ama bende artik kendimi besleme gibi hissediyorum soyluyorumda bunu ona biraz duzeliyo sonra yeniden ayni sey ifade de edemiyorum cok fazla

Siz çok vefalı bir kadınsınız neye karar verirsenizde hakkınız diye düşünüyorum.Arkanızdan kaybedende siz değil eşiniz olur.Bu zamanda böyle eş bulmak zor.Bir silkelemek lazım bence eşinizi ,annenize gitseniz bir süre belki aklı başına gelir.

Hepsi ayni b...un kirmizisi iste

Biraz patavatsız kısaca paldır küldür söyleyip atiyo sonra gelip öyle demedim ışte onu kastetmedim falan ama insana da durmadan soylenmezki bu

Tesekkur ederim canm en son oyle yapcam ilk hareketinde bekliyorum tutussun biraz

Tövbe yarabbim ne yapacakmissin ne yapmanızı bekliyorbir kadina bir çocuğa bakamıyorsa erkekligi nerde onun offf hiç duymayın dediklerini maaşını biliyorsunuz Eşinizin o ölçüde istediğiniz herseyi yapmak zorunda evlenmeseymis bir kadina bakamayacaksa

Aynen saygu bitiyo ve saygi biterse sevgide biter en bastan soylemistm ben bu sozu kendisine
Erkeklerin beyni tek hücreli biz kadar önce dusunemiyorlar malesef ama o dusunemiyo diye bende onun bu halini çekmek zorunda değilim ya bunu bilmiyor

Annemde ayni seyi soyluyor ama mudahele edemiyor iste ama simdilik ben istemedigm.icin etmiyor

Sizi cok takdir ettim eşlerin birbirlerine anlayışlı olmasi lazim onun bütçesini düşünerek harcama yapmanız yardimci olmanız bunlar çok güzel davranışlar . ama ne yazikki esiniz bu durumun farkında değil siz onu düşünüp fedakarlık yaptıkça tepenize çıkmaya çalışıyor madem güzellikten anlamiyor siz de tam tersi bi yapıya bürünün . Bu tip erkekler bosanip başka bir eş aldığında o kadının her dediğini yapan herseyi eksiksiz yerine getiren bi tip oluyorlar . olan eski eşe oluyor bazı konularda erkeklere acımamak gerekiyor ( bu dediğim şeyi ben de evliliğimde yapamiyorum yani size verdiğim aklı ben kendim de kullanamiyorum ama benim eşim en azından fedakarligimin farkinda)

Ozur mesaji atmis sizi cok seviyorm.yazmis ama bu sefer ben aglaya aglaya yuzune soylemedigim seyleri yazdim aksam eve gelince ne olacak bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…