Bu yatma mevzuu çalışan butun hanımların derdi.. ben eve girince doğru mutfağa koşuyorum ama resmen koşuyorum..beyefendi yatıyor elinde telefon.. maalesef düzen bu.. konuşmayla dirdirla inanın bir yere kadar düzeliyor, yıllar geçtikçe duzelmiyor sadece is yaparken sen de sunu yap sonra şunu yap şeklinde direktif verirsen yapıyorlar onda da on şey istemeyeceksin bir iki hadi bilemedin üç. Yani diyeceğim o dertten boşanmaya kalkmayin sonuçta ücretsiz izinde olan sizsiniz çoğu ev isi yükünun sizde olması beklenen bir durum. Ama eve para harcamamasi olmaz tabii ki de. Alin karsiniza adam akilli konusun evin giderlerinde anlasin yani kirayi faturalari sen mutfak masrafi cocuklarin giderleri ben diye mesela. Ve de madem birikim yatırım seviyor nikahlisiniz onun ya da sizin adıniza alsın bir ev araba arsa altın neyse artık, onu odesin bari ise yarar bu huyu mal sahibi olursunuz ikiniz. İyi baba dediğiniz icin ve de kızların onu cok cok sevdiğini tahmin ettigimden siz de artık ona laf soyleme kotu davranma huyunuzdan vazgeçin çünkü çocuklarla ayni ortamdasiniz anne ne kadar bütün yükü çekerse çeksin dırdır ettiği ve babalarina kotu davrandığıni gordugu zaman çocuklar babayı kayirip daha cok sevmeye başlıyor..bilemedim yani bosanmalik bir durum bence yok tabii ki de siz bilirsiniz..