- 20 Şubat 2019
- 2.024
- 3.041
- 48
İyi geceler herkese arkadaşlar bu fikrimi kimseyle henüz paylaşmadım yalnızca anneme ben bu adamı boşayacam zaten ilerde dedim o da saçmalama dedi o kadar.
Konumuz pinti Sorumsu devamlı yatan koca.
Benşm iki kızım var 4 ve 1,5 yanındalar şu an. İki kuşum da çok küçük eşim onlara karşı çok iyi bi babadır. Ama bana gelince kendisinden buz gibi soğutmayı başardı. Ben 2 yıldır ücretsiz izindeyim ve bu süreçte çok yoruldum. İki kızıma da tek başıma ailemden uzakta kendim baktım ve koca olacak insan akşam eve gelip yemeğini yedi ve yattı. Ben iş yaparken çocuklarla oynadı hafta sonları full yatma derdinde. Nerde bulsam yatıyo ben deli gibi koştu ru rken bunu hep yatarken görüyorum. Artık sinirlerim bozuldu bu konuda
Ayrıca çok iyi maaş almasına rağmen pistinin teki. Hayatta tek derdi para biriktirmek sanki ayy herşeyin hesabını yapar. Benim maaşım iyi çok şükür hiç diyaloğa girmiyordum tüm evin ve çocuğun masraflarını ben karşılıyorum bu paşa para biriktiriyorsu.
Eşime karşı bir sürü kırgınlığım ve gözyaşlarım var ve alamıyorum artık bunları sinir oluyorum kendisine konuştukça gırtlağına basasım geliyo hep tersliyorum ve hakaret ediyorum ama yine de içimdeki acıyı öfkeyi bastıramıyorum.
Özet olarak ben bu adamla yaşamak istemiyorum bir ömür ama yavru kuşlarım var ve babalarına çok düşkündür.
Birde eşimi dışarda gören hayran olur ay ne efendi çocuk ne kibar insan diye ama ben olmuyorum. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda fikirleriniz için şimdiden teşekkürler.
Bu adamları biz kadınlar böyle alıştırıyoruz. Ona minnet etmeyeyim derken adam rahatlığa alışıyor.
Yapacağınız ilk şey resti çekeceksiniz ve evin hepinizin tüm giderlerini bundan sonra onun karşılayacağını söyleyeceksiniz ve maaşınızı siz kendiniz biriktireceksiniz. Gerekirse alın onun kredi kartını ev alışverişi, giderleri oradan yapın ödesin. Bu sorunu aşın. Mırın gırın ettirmeyin, alınıp al paranı istemiyorum demeyin. Rest.
Tembelliğe gelince kimisi böyle oluyor. Galiba o huyunu değiştiremezsiniz...