Bosch Şarjlı El Süpürgesi...Lütfen Bakmadan Geçmeyin

sebnem42

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2009
4.887
3
0
Diğer
Bu süpürge hakkında fikri olan var mı arkadaşlar kullanan memnun olan olmayan ya da fikir verebilecek ?

Ürün Özellikleri

Islak-kuru temizleme özelliği
Hazne kapasitesi 340 ml
Mikrofiltreli 2 kademeli filtreleme sistemi
Uzun ömürlü 3 akü
Duvara monte edebilmek için tasarlanmış özel askı aparatı
Entegre fırçalı hortum
Sıvıları temizlemek için tasarlanmış özel emiş başlığı
Hava üfleme aksesuarı
Cihaz ağırlığı: 0.8 kg

Son düzenleyen: Moderatör:
evet bu modeli çok duydum canım araştırıken çokta memnun olan gördüm sarjı ne kadar dayanıyor sureklı sarjda bırakıyormusun

canım birde bu modeli bir arkadaş tavsiye etti almak için gitmiştim bulamadım ama istersem getirecekler bende kararsız kaldım

Son düzenleyen: Moderatör:
evet canım duydum bak onuda ama çok kararsız kaldım sen ne almayı düşünüyorsun kesin karar verdin mi?

ben büyük ihtimal bosh alırım tüm hesabım orda uygunda yapıyorlar:)) tüm küçük,büyük eşyaları nerdeyse hep boshtan aldık canım bunuda alsam birşey olmaz galiba:).

ben bugün çıkıp bakıcam valla boscha da bakcam merak ediyorum yakından göreyim bide aldığında bana da haber ver olur mu cnm

evet bu modeli çok duydum canım araştırıken çokta memnun olan gördüm sarjı ne kadar dayanıyor sureklı sarjda bırakıyormusun

sürekli şarjda duruyo benim ki. komple ev süpürmediğim için ne kadar dayandığını bilmiyorum. yani ufak tefek kırıntılar bişey döküldüğünde falan kullanıyorum.

görüntüsü harikada görmek lazım.. alınacak magazada en azından çekiş gücünü test etmek lazım ne kdr iyi cekiyor.. haznesi ne kdr geniş.. ne kdr watt lık..
ben pek anlamıyorum ama bunlar önemli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…