Bosluga dusmus hissi,yalnizlik

Azra910

Junior Meg
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2016
8.287
25.071
498
Okulum bitti evdeyim kpss hazirlaniyorum.
Hazirlanmak denirse. Hep yatar haldeyim. Uyaniyorum ustumden pijamalarimi cikarmadan geri yatiyorum. Genellikle hep kk'dayim.
Kucuk bi yerde yasiyorum. Hic arkadasim yok. Okuldayken her sene yakin bi arkadasim olurdu bi sekilde hepsiyle aramiz bozuldu. Tek gorustugum arkadasimda cok uzak bi sehre tasindi. Tek gordugum kisiler annem babam sevgilim. Bunaldim. Bu saat oldu uyuyamadim. Cok umutsuz vakayim. Cok uzgunum bu boyle ne zamana kadar gidecek. Atanamazsam napicam boyle zaman mi gecer? cok mutsuzum. Tek yaptigim yatmak. Arada kalkip degisik yemekler falan deniyorum ama i ih. Napicami bilemiyorum. Annem babam sevgilim tamam ama bi yere kadar. Okul bittiginden beri baskasini gormedim. Disari cikmayi istemiyorum tek cikip ne yapabilirimki. Onuda eledim. Ki artik disardan da sogudum. Az once eski arkadaslarima vs baktimda herkes hayatinda mutlu pozlar eglenceler. Ben neden boyleyim. Hicbir umudum kalmadi... Herkes mutlu. Artik onlarin mutlulugunu kiskanmaya basladim
Kendime guvenimde kalmadi maalesef. Sokaga cikmaktan cekiniyorum. Evet cekiniyorumya resmen. Hic arkadasim yok tek yaptigim sosyal aktivite evlilik programi izlemek onlar bitince de tekrar yataga donmek

Aaaayy aynı ben.
Sosyal çevreden , meşgalelerden bir anda kopmak gerçekten şok etkisii..

Olur öyle çok da şeyetmemek lazım diyorum kendi kendime
Öyle yatıştırıyorum.

Onun dışında memlekette çevrem vardı , biraz daha yaptım.
Paso şehir kazan ben kepçe geziyorum.

Öyle, tavsiye ederim.

Memlekette benimde cevrem varda onlarda şöyle kuzenlerim var onlarinda hepsi erkek onlarda calisiyor isi gucu okul var ama ben napicam. Kendime bir kiz arkadas cok isterdim yada komsu falan burda oyle seylerde yok Kafayi yiyorum atanamazsam boyle hayat boyu nasil gececek diye

Bak yakın Zaman'da konun vardı ya, az önce aldatıldım diye

O, ve ona benzer zilyon paranoyan olur böyle giderse.

Yok mu halk eğitimde saati sana uygun kurs?

Evde olma. Spor yap, ahşap boya sat, nikah şekeri işine gir bi
Yani 10 saniyede buldum meşgaleler

Disari cikmak bile istemiyorum. Hatta arabalarin sesini bile duymak istemiyorum
Ders bile calisamiyorumki kursa gidiyim birde
İnternetten surekli baskalarini arastirmaya basladim birde evlilik programi izliyorum tum gun boyle bitiyor. Keske ayaga kalkip bir seyler yapabilsem ama kendime guvenimi kaybettim

Ay hayır.

Nereye kadar evde duracaksın? Kilo alıp zötünü büyüttüğünle kalırsın.

Sen bi kendinin farkına var, sen iyi olursan herşey iyileşir.

Evde durmakta ısrarcısan bile, en azından vaktini kazanca dönüştür :)

Bir youtube kanali acmistim sadece 9kisi izlemis videomu Baska nasil kazanca donusturebilirimki
Oof of kendimde hic umut yok bence

Bir youtube kanali acmistim sadece 9kisi izlemis videomu Baska nasil kazanca donusturebilirimki
Ee ama, şımarma sende. Nedir bu hemen kendin vazgeçmek?

Bir düş bakalım, kim kaldıracak? Sevgili? Anne? Baba? Kuzen, eş, dost?

Kendi kendine yetebildiğin kadar hayattasın.

Desteğe ihtiyacın olduğu her an, başkalarına yaşarsın, sana değil.

:)

Bencede kendime yetebildigim kadar hayattayim ve suan yetemiyorum. Helede atanamazsam. Dusunsenize cok korkunç napicam. Depresyondayim galiba

Ders çalış ders :) eğer şimdi gerekli emeği vermezsen atanamayınca daha kötü bir psikoloji içine girebilirsin. Bu seneyi çalışarak geçirdiğini düşün bir sene kayıp değil inan ki. Kalk sabah yürüyüşünü yap kendi kendine zaman geçirebilirsin sevgilin varmış ailen var elinde olanların kıymetini bil. Spor yap gez toz ama KPSS ye çalış öncelikle kendine program yaparak başlayabilirsin. İlla arkadaş istiyorum diyorsan kurslara git

Link Ver biz de izleyelim.. çok merak ettim. Bu arada tek hedefin kpss olsun . Dershaneye gidiyor musun orada arkadaş edin. Calismaya başlayınca arkadaşların olur illaki. Benim de hiç arkadaşım yok olanlarla bağımı koparmak zorunda kaldım

Ben hep tek geziyorum sorun bende mi yaa
Kendi kendime alisverise giderim
Kitapciya pastaneye giderim
Gratise falan giderim
Kütüphaneye giderim
Bayagi da eglenirim kendimle
Sana da tavsiye ederim

Mesela kiyafet alisverisine ya esimle ya da yalniz giderim
Baska bir kizla gitmekten sıkılıyorum

Ömrünün hiçbir zamanında bu kadar cok boş zamanın olmayacak.

Yerinde olsam; tabiri caizse eşşekler gibi çalışırdım KPSS ye. Saatlerce çalışırdım her gün her gün. Canın mı sıkıldı annenle çık bir tur at gel.

Bir silkelen, kendine gel, nedir bu kendini soktuğun acınası halin. Devam etmek istiyorsan aynen böyle devam et. Yoksa yapacağın şey basit, sadece ÇALIŞMAK!!!!

evvvet sonbaharla depresyon mevsimini açmış bulunuyoruz
ne oluyoruz kızlar bi kendinize gelin silkelenin

Durum mesajima linki yazarim sagol
Sen peki arkadassiz ne yapiyosun

İnternetten bakiyorum eski arkadaslara falan herkes mutlu birbirleriyle canimli cicimli konuşmalar dogumgunu kutlamalar vs bide kendime bakiyorum yatmaktan baska bir sey yapamayan ben goruyorum

Bende aynı durumdayım seninle.
Tek fark, sevgilim yok. Senden daha fena durumum bak.
Şu dakikadan itibaren sızlanırsan tepene çökerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…