Memlekette benimde cevrem varda onlarda şöyle kuzenlerim var onlarinda hepsi erkek onlarda calisiyor isi gucu okul var ama ben napicam. Kendime bir kiz arkadas cok isterdim yada komsu falan burda oyle seylerde yok Kafayi yiyorum atanamazsam boyle hayat boyu nasil gececek diyeAaaayy aynı ben.
Sosyal çevreden , meşgalelerden bir anda kopmak gerçekten şok etkisii..
Olur öyle çok da şeyetmemek lazım diyorumkendi kendime
Öyle yatıştırıyorum.
Onun dışında memlekette çevrem vardı , biraz daha yaptım.
Paso şehir kazan ben kepçe geziyorum.
Öyle, tavsiye ederim.
Disari cikmak bile istemiyorum. Hatta arabalarin sesini bile duymak istemiyorumBak yakın Zaman'da konun vardı ya, az önce aldatıldım diye
O, ve ona benzer zilyon paranoyan olur böyle giderse.
Yok mu halk eğitimde saati sana uygun kurs?
Evde olma. Spor yap, ahşap boya sat, nikah şekeri işine gir bi
Yani 10 saniyede buldum meşgaleler
Ay hayır.Disari cikmak bile istemiyorum. Hatta arabalarin sesini bile duymak istemiyorum
Ders bile calisamiyorumki kursa gidiyim birde
İnternetten surekli baskalarini arastirmaya basladim birde evlilik programi izliyorum tum gun boyle bitiyor. Keske ayaga kalkip bir seyler yapabilsem ama kendime guvenimi kaybettim
Bir youtube kanali acmistim sadece 9kisi izlemis videomuAy hayır.
Nereye kadar evde duracaksın? Kilo alıp zötünü büyüttüğünle kalırsın.
Sen bi kendinin farkına var, sen iyi olursan herşey iyileşir.
Evde durmakta ısrarcısan bile, en azından vaktini kazanca dönüştür :)
Ee ama, şımarma sende. Nedir bu hemen kendin vazgeçmek?Bir youtube kanali acmistim sadece 9kisi izlemis videomuBaska nasil kazanca donusturebilirimki
Oof of kendimde hic umut yok bence
Bencede kendime yetebildigim kadar hayattayim ve suan yetemiyorum. Helede atanamazsam. Dusunsenize cok korkunç napicam. Depresyondayim galibaEe ama, şımarma sende. Nedir bu hemen kendin vazgeçmek?
Bir düş bakalım, kim kaldıracak? Sevgili? Anne? Baba? Kuzen, eş, dost?
Kendi kendine yetebildiğin kadar hayattasın.
Desteğe ihtiyacın olduğu her an, başkalarına yaşarsın, sana değil.
:)
Link Ver biz de izleyelim.. çok merak ettim. Bu arada tek hedefin kpss olsun . Dershaneye gidiyor musun orada arkadaş edin. Calismaya başlayınca arkadaşların olur illaki. Benim de hiç arkadaşım yok olanlarla bağımı koparmak zorunda kaldımBir youtube kanali acmistim sadece 9kisi izlemis videomuBaska nasil kazanca donusturebilirimki
Oof of kendimde hic umut yok bence
Durum mesajima linki yazarim sagolLink Ver biz de izleyelim.. çok merak ettim. Bu arada tek hedefin kpss olsun . Dershaneye gidiyor musun orada arkadaş edin. Calismaya başlayınca arkadaşların olur illaki. Benim de hiç arkadaşım yok olanlarla bağımı koparmak zorunda kaldım
İnternetten bakiyorum eski arkadaslara falan herkes mutlu birbirleriyle canimli cicimli konuşmalar dogumgunu kutlamalar vs bide kendime bakiyorum yatmaktan baska bir sey yapamayan ben goruyorumBen hep tek geziyorum sorun bende mi yaa
Kendi kendime alisverise giderim
Kitapciya pastaneye giderim
Gratise falan giderim
Kütüphaneye giderim
Bayagi da eglenirim kendimle
Sana da tavsiye ederim
Mesela kiyafet alisverisine ya esimle ya da yalniz giderim
Baska bir kizla gitmekten sıkılıyorum
Kucuk biyerde hatta cok kucuk biyerde yasiyorum. İs bulmak cok zor hatta imkansiz zaten o kadar cok issiz varkiNe is bulursan bul ama calis bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?