Bosluga dusmus hissi,yalnizlik

Bende aynı durumdayım seninle.
Tek fark, sevgilim yok. Senden daha fena durumum bak.
Şu dakikadan itibaren sızlanırsan tepene çökerim.
Canim ya
Sen calismiyo musun ki bolumun neydi
Sevgilim tamam da biliyosun onunla da uzaktayiz

Canim ya
Sen calismiyo musun ki bolumun neydi
Sevgilim tamam da biliyosun onunla da uzaktayiz
İşte arıyorum kpssye hazırlanıyorum (hazırlanmak denirse) evde dura dura paranoyak oldum resmen
Olsun orda bi sevgilin var uzaktaa, görmesende mesajlaşıp konuşabiliyorsun nankörlük etme ey üye

İşte arıyorum kpssye hazırlanıyorum (hazırlanmak denirse) evde dura dura paranoyak oldum resmen
Olsun orda bi sevgilin var uzaktaa, görmesende mesajlaşıp konuşabiliyorsun nankörlük etme ey üye
Sevgili disinda ayni durumdayiz

Ben de ünv. bittiğinde ilk bir yıl çok zorluk çektim. Aklın estiğinde gece kaç olursa olsun dışarı rahatça, izin almadan çıkma ihtimalinin bile olması her gece dışarı çıkmasan bile insanı iyi hissettiriyordu bu özgür olma düşüncesi.

Hatta bu zorluğu çekeceğimi bildiğim için okulun bitmesine 1,2 ay kala aileme yaşadığımız şehirde iş araştırmalarını bile istedim direk bu boşluğa düşmemek adına kpss'yi kazanana kadar(!) Ne kadar çalışıyordum orası da tartışılır da neyse. Öyle zor ki bir an da özgürlüğünün, geniş çevrenin, haddi hesabı olmayan arkadaşlarının birden bire ortadan yok olması ..

Bence benim gibi pes etme kpss'ye çalışamıyorsan hemen bir dersaneye, kursa yazdır kendini. Hem düzenli bir sistemde ders çalışırsın hem de bir çevren olur. Sana tecrübeyle yazıyorum benim gibi olmuyor deyip insanlardan kaçarsan, uzaklaşırsan hayatın mahvolur. Kimse insana halini, hatrını sormuyor.. Sen kendin için çabalamazsın kaybedersin..

Durum mesajima linki yazarim sagol
Sen peki arkadassiz ne yapiyosun
Ailem var,ablam,Teyzem Kuzenler ,yegenler öyle vakit geçiyor. Haftaiçi zaten iş telaşı haftasonu da alışveriş falan geçiyor. Nasipsizlik de nasip napalım

Ailem var,ablam,Teyzem Kuzenler ,yegenler öyle vakit geçiyor. Haftaiçi zaten iş telaşı haftasonu da alışveriş falan geçiyor. Nasipsizlik de nasip napalım
Sen ne guzel calisiyomussun ben atansam boyle olmam zaten ama ondan da umudum yok

Evlendirme programlarını izlemen hala umut var demek kpss den sonra hayatın değişir inşallah canım bol bol dua et kendini kimseyle kıyaslama birde

Kpss yi kazanacağım daha güzel olacak de. Ve vaktin varsa kurslara kayıt ol bi kaç saat gidersin kafan dağılır yanii.

Kpss yi kazanacağım daha güzel olacak de. Ve vaktin varsa kurslara kayıt ol bi kaç saat gidersin kafan dağılır yanii.
Yataktan cikamiyorum aslinda ders çalışmam lazim eger kursa gidecek halim olsa ders calisirim ama olmuyor

Yataktan cikamiyorum aslinda ders çalışmam lazim eger kursa gidecek halim olsa ders calisirim ama olmuyor
Psikolojik biraz tek sınav a calismaya odaklandigin için ve kqzanamam endişesi içinde olduğun için böylesin. Kafa dağıtmaya ihtiyacın var arada annen güne gidiyorsa günlere git.

Psikolojik biraz tek sınav a calismaya odaklandigin için ve kqzanamam endişesi içinde olduğun için böylesin. Kafa dağıtmaya ihtiyacın var arada annen güne gidiyorsa günlere git.
Orda kafa dagitilmaz ki kafa bozulur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…