• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

boşluk mu yoksa duygu değişimi mi...

Açıkcası ben çok sağlıklı görmedım enıste beyin durumunu,kendısıne tokat atması,olmayan duygularının bır anda depresmesı,su anda size karşı duygularında içten oldugunda inanıyorum çünkü duygusal zekası düşük bır kısının davranışlarını gösterıyor, duygusal zekası düşük ınsanlar anı tepkiler verir ,ne istediklerini bılmezler ve oldukça abartı duygu degısımlerı olur,beraber oldukları kısılerı ya çok yuceltır yada bir anda gözlerinden düşürürler,gunümüzde çok var bu kısılerden,benımde bır tecrübem oldu,uzun sure bu gırdabı yasadım,ilişkinize gelince gayret göstermene gerek yok sızı ıstıyor lakin oldukça depresıf ve yorucu bır ılışkı yasayacaksınız ancak bunu yaşamanızda gereklı sanırım..ama sağlıklı bır ılışkı olmayacağını düşünüyorum yıne de yasayın ve tecrübe edinin.

duygusal zekası düşük mü ağır olmuş be kendisine tokat atması karşısında 3 yıldır dostum dediği kıza artık eskisi gibi bakamayayışıydı yoksa ne olursa olsun benim canımm arkadaşım ona sanal alem olsa bile laf gelmesine dayanamam ki bir zamanlar benim için birçok çocukla yumruk yumruğa girişti bizim onunla dostluğumuz günümüzde tüketilenlerden değil cinsten ne olursa olsun o benim kıymetli arkadaşımmm

Duygusal zeka tabır ettıgım gıbı çok farklı bır olgu,ya da ben ısmını karısıtyor olabılırım,ınsanlıgıyla,zekasıyla,karalterıyle alakası yok,aynı tepkılerı daha önce de yasadım ,gördüm,umarım yanılıyorumdur ancak hakaret olarak algılamayın lutfen,anlattığım gıbı kolay duygu degisimleri gosteren,duygusal ilişkilerde normalden farklı tepkı gösteren kıskançlık vs,birden bıre delı gıbı asık olup birden bıre karşıdakı kısıden soguyan vs vs....tecrübe etmenız lazım,,

Son düzenleme:
Duygusal zeka tabır ettıgım gıbı çok farklı bır olgu,ya da ben ısmını karısıtyor olabılırım,ınsanlıgıyla,zekasıyla,karalterıyle alakası yok,aynı tepkılerı daha önce de yasadım ,gördüm,umarım yanılıyorumdur ancak hakaret olarak algılamayın lutfen,anlattığım gıbı kolay duygu degisimleri gosteren,duygusal ilişkilerde normalden farklı tepkı gösteren kıskançlık vs,birden bıre delı gıbı asık olup birden bıre karşıdakı kısıden soguyan vs vs....tecrübe etmenız lazım,,

anladım canımmm yok onun geçmiş ilişkilerini biliyorum çok sağlam idi sevgisinde tşk ederim açıklaman için ama ben keşke yaşamasaydık o anı dedim ya da o kendini daha iyi hissettiği zaman şuan çok kötü durumda ailesinden dolayı hani ben 4 yılıma giriyorum onun ağladığına şahit olmamıştım taş kaya gibi güçlüydü dün ilk defa ağladı içim sızladı çünkü çocukluğundan beri çekiyor sıkıntılar yaşam onun için hiç kolay değildi

Umarım yanılıyorumdur ,ama öyle ya da boyle bunu tecrübe etmeden bılemezsın,ıyıyse mutlu olursun,kötüyse de benım gıbı ılışkı danısmanı:-)
:1:

Umarım yanılıyorumdur ,ama öyle ya da boyle bunu tecrübe etmeden bılemezsın,ıyıyse mutlu olursun,kötüyse de benım gıbı ılışkı danısmanı:-)
:1:

ilişki danışmanı mı oldun canım ben ikimiz hakkında beklentim yok zaten hani kafamı dağıtmak için yazdım zaten gidiyorum merkeze yeni başlangıçlar var benim içinnnn

3 yildir adami seviyosun, sana ilani ask ediyor, kaciyorsun. Yasa askini doya doya, ilerde yanlisi olursa bas tekmeyi.. Ben anlamiyorum bu turk kizlarinin kacayim kovalasin taktigi sevdasini

Canım benim bence oluruna bırak o zaten yanlış birsey yaptığını dusunuyosa kendini geri çeker biraz zaman tanı bakalım

Cevabı sen de vermişsin zaten. Bence boşluktaydı.
Önemli olan bundan sonra ne yaptığı..

Back
X