Açıkcası ben çok sağlıklı görmedım enıste beyin durumunu,kendısıne tokat atması,olmayan duygularının bır anda depresmesı,su anda size karşı duygularında içten oldugunda inanıyorum çünkü duygusal zekası düşük bır kısının davranışlarını gösterıyor, duygusal zekası düşük ınsanlar anı tepkiler verir ,ne istediklerini bılmezler ve oldukça abartı duygu degısımlerı olur,beraber oldukları kısılerı ya çok yuceltır yada bir anda gözlerinden düşürürler,gunümüzde çok var bu kısılerden,benımde bır tecrübem oldu,uzun sure bu gırdabı yasadım,ilişkinize gelince gayret göstermene gerek yok sızı ıstıyor lakin oldukça depresıf ve yorucu bır ılışkı yasayacaksınız ancak bunu yaşamanızda gereklı sanırım..ama sağlıklı bır ılışkı olmayacağını düşünüyorum yıne de yasayın ve tecrübe edinin.
duygusal zekası düşük mü ağır olmuş be kendisine tokat atması karşısında 3 yıldır dostum dediği kıza artık eskisi gibi bakamayayışıydı yoksa ne olursa olsun benim canımm arkadaşım ona sanal alem olsa bile laf gelmesine dayanamam ki bir zamanlar benim için birçok çocukla yumruk yumruğa girişti bizim onunla dostluğumuz günümüzde tüketilenlerden değil cinsten ne olursa olsun o benim kıymetli arkadaşımmm