Arkadasim ben bunlar gibi paraya taparak yetistirlmedim, zaten adam resmen bana bosanirim dedi nasil yapidalar anlamiyorum para icin herseyi siler bunlar benim esimde eli cok acik ailesinin enayisi eniste kredi istedi bundan isyeri acmak icin (kendisi tenezul bile etmedi cekmeye )o derecede enayi yerine koyuyolar farkinda degil. Isteseydim ailesine dusman etmistim bastan ama ailesi gun gelir ayagima dolasir bu gunahin altina giremem dedim asla cizgimi bozmadim... bumuydu karsiligi illah kotumu olmak geriyodu ezilmemek icin...Dışarı çıkarsa ne olur ki? Her arkadaşları ile dışarı çıkan kötü olmuyor canım,onlar da dertlesiyor, eşleri ile yaşadıkları sorunlardan bahsediyorlar.En azından milletin ne dertler içinde olduğunu duyar bilir.Kusura bakma ne olur senin yaşadığını İki eksik ,üç fazla hepimiz yasamisizdir.Bunu yaşayanların bazilarinin çocukları var,bazıları ev hanımı ama " dişe diş" hakkını savunup pes etmemiştir.Sen nerdeyse paragöz dedi diye vereceksin herşeyi.Paragozum napican? demiyorsunuz
ozaman seni maaşın ıcın tutuyor zaten? bu zamanda tek ev kredisi ödemek zorken iki ev kredisini kim vercekmiş ona? boşan derim ben düzelmezZaten bende terk edilme korkusu olustu, bir gun cocuk istese bile karnimda cocukla hic acimadan terk eder beni diye korkuyorum. Ben ne ara bu kadar küçülüm ezildim anlamiyorum. En komik tarafi maddi olarak ona muhtacta degilim guzel bir isim var allaha sükür ama ilk asik oldugum insan, sanki artik baska kimseyi sevemem gibi geliyor yasiylarim hep evli
bana bunu eşim dese 1 saniye durmazdım yanımda... hıc gururunuz yokmuBaskasinla yap derken yani bosanalim ben cokcuk istemiyorum gibisine getirdi yani baska birini bul
Ne desen haklisin belki inanmiycaksin ama ben asiri gurulu bir insanim gereginden fazla hemde bu adamla ne oldu neden boyle oldu neden ezilip hayla yanindayim kendimi anlayamiyorum ayni zamanda cok utaniyorum yemin ediyorum piskolojim bozuldubana bunu eşim dese 1 saniye durmazdım yanımda... hıc gururunuz yokmu
gurulu insan bu lafın üzerine durmaz kusura bakma. Seni kim olsa ciddiye almaz...Ne desen haklisin belki inanmiycaksin ama ben asiri gurulu bir insanim gereginden fazla hemde bu adamla ne oldu neden boyle oldu neden ezilip hayla yanindayim kendimi anlayamiyorum ayni zamanda cok utaniyorum yemin ediyorum piskolojim bozuldu
Haklisin ben bile diyorum kendi kendime benim gibi bir insani bende ciddiye almazdim diyecek sozum yok ama inan kucuk seylerden basladi zamanla buyudu o kadar laf yedimki artik her lafa benmi abartiyorum acaba diyorum kendi kendime bana piskolojik sorununlarin var senin diyor esim herseyi abartiyorsun o yuzden konuyu buraya actimgurulu insan bu lafın üzerine durmaz kusura bakma. Seni kim olsa ciddiye almaz...
Evet bir abisi var bir yas buyuk esimden hic bisey yapamiyor cok cesaretsiz galiba ona ev istiyor babasiIkinci evi neden istiyor ki kayinpeder? Baska kardesi var mi esinizin onlara mi yatirim yapiyor nedir
Ya da herhangi bir bosanma durumunda mal varligi bölūnmesin diye kendine mi yatirim yapiyor?
Uzmeyin kendinizi bu kadar. Zaman icinde insan sindirilebiliyor farkina varilamiyor bile uzun zaman.Ne desen haklisin belki inanmiycaksin ama ben asiri gurulu bir insanim gereginden fazla hemde bu adamla ne oldu neden boyle oldu neden ezilip hayla yanindayim kendimi anlayamiyorum ayni zamanda cok utaniyorum yemin ediyorum piskolojim bozuldu
Aynen arkadasim yemin ederim yasadiklarimi hissetiklerimi bir bir ozetliyorsun cumlelerinle. Herkez ayni seyi soyler ama yemin ederim bir yalan soylemedim ona, yeri geldi ailesiyle tartisti yapma ailendir dedim. Isten cikarilicakti evlendiyimiz ilk yil cok uzuluyodu (onu terk etmemden korkuyodu o zaman issiz parasiz kalicak diye hangi pisikoloji bende anlamadim) ona uzulme sokakta kalsakta asla para mal mulk yuzunden seni birakmam hep yanindayim dedim. Bunun icinmiydi yemin ederim zamanima emegime aciyorum kerizliyin sonu budurUzmeyin kendinizi bu kadar. Zaman icinde insan sindirilebiliyor farkina varilamiyor bile uzun zaman.
Surekli tekranlanan seyler insana artik siradan normalmis gibi geliyor.
Anormalligin farkina varildigindaki hayal kirikligini yasiyorsunuz herhalde.
Bunca iyi niyetimin sevgimin saygimin degeri bu muydu noktasina geliyor insan.
Siz esinize deger vermissiniz alttan almissiniz surekli. Esiniz de sizin iyi niyetinizi suistimal etmis gibi gorunuyor.
Aman sen dogru ol baskalari egri olsun uzulme gurur duy bu halinle.Aynen arkadasim yemin ederim yasadiklarimi hissetiklerimi bir bir ozetliyorsun cumlelerinle. Herkez ayni seyi soyler ama yemin ederim bir yalan soylemedim ona, yeri geldi ailesiyle tartisti yapma ailendir dedim. Isten cikarilicakti evlendiyimiz ilk yil cok uzuluyodu (onu terk etmemden korkuyodu o zaman issiz parasiz kalicak diye hangi pisikoloji bende anlamadim) ona uzulme sokakta kalsakta asla para mal mulk yuzunden seni birakmam hep yanindayim dedim. Bunun icinmiydi yemin ederim zamanima emegime aciyorum kerizliyin sonu budur
Benim vicdanim cok rahat ama olan bana oldu hayatim maf oldu bumuydu bide ustune paragoz damgasi yedim nerdeyse kendime yediremiyorum. Derler ya iyilik yap denize at doner seni bulur bende tam tersi oldu. Allahtan tek dileyim bir gun farkina varip bin pisman olmasi. Ama boyle insanlar ne anlar ne pisman olur cok zoruma gidiyorAman sen dogru ol baskalari egri olsun uzulme gurur duy bu halinle.
Bu dunyadan herkes gelip geciyor mal mulk para pul hersey kaliyor.
Asıl mirasimiz insanlarin yureklerine saldigimiz sevgimiz bence. Gerisi hikaye.
Vicdanin rahatsa ne ala.
Evlendigimiz ilk yillar para yuzunden kirmiyim annesidir babasidir benimkilerde boyle olabilirdi falan sucu yok mantiginda gittim. Uzmek istemedim iki kurus icin. Nerden bile bilirdim boyle olucak ....Bir kere para verdinmi ardi arkasi kesilmez. Herseye riza gösterip tepene cikarmasaydin keske. Hic bir sey icin gec degil. Bir tane hayatin var baska yok bunu unutma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?