Boşluktayım..

Sizin içmemeniz için özel bir sebep yoksa emzirmek gibi mesela, ki o zaman bile boşanma sebebi olamaz tek bir sigara, sigara meselesi bahane gibi geldi bana. Yani başkasının olma ihtimali aklıma ilk gelen şey oldu, erkeklere %100 güvenemezsiniz bu konuda, aslında kadınlara da, herneyse. Size gerçekten düzgün bir sebep vermesi için konuşun, evladınızı düşünsün, gerçek bir sebep olmadığı halde ona bunu yapmamalı.

Merhaba Hanımlar,

Bir gün böyle bir konu açacağımı hiç düşünmemiştim. Eşim biraz sert bir insandır. Kendi doğrularından pek şaşmaz. Kendi söyledikleri onun doğrularıdır ve o doğrultuda ilerlenmesini bekler. Aksi bir durum olursa surat asar ve haftalarca konuşmaz. Geçtiğimiz hafta kötü bir tartışma yaşadık, onun istemediği bir şeyi yaptığımdan dolayı. Bu defa hiç beklemediğim bir şey oldu ve ayrılmak istediğini boşanacağımızı telaffuz etti. Çocuğumuz var ve ben ayrılmak istemiyorum. Bir kaç defa konuşmaya çalıştım ama faydasız. Gece geç geliyor ve ayrı oda da yatıyor. Ne yapacağım bilemiyorum. Kendince biraz haklı da olsa benim de haklı taraflarım var. 7 yıldır birlikteyiz, 4 yıldır evliyiz.. Eşimi seviyorum ve aile kavramını bozup çocuğumun bir tarafı buruk olsun istemiyorum. Onu çok özlüyorum.. Bu defa çıkmaza girdim sanırım. Görüşlerinize ihtiyacım var. Benimle aynı durumu yaşayan veya yaşamış olan var mı? Sağlıklı düşünemiyorum..
Sindirme politikaları. .biraz blöf. .tabi ne yaptığına da bağlı ..erkek egemenliğindeki evlilikler , evlilik gibi gelmiyor bana . Yine de tavır koymak yerine geri istiyorsun .. eğer çok sıkıntılı birşey yasatmadiysan, azıcık geri dur ,baban değil o senin ,eşin. .

Sigara kullanıyordum oda kullanıyor. İçmemi istemiyor. Bende içmiyordum uzun zamandır. Geçtiğimiz hafta iş yerinde sorunlar oldu ve o akşam evde bir tane içtim. O dışarıdaydı geldiğinde gördü ve kavga gürültü anlayacağınız. İnsan sigara içiyor diye eşini boşar mı? Gerçekten çok komiğime gidiyor anlatınca. Uzun zamandır çalışmıyor ve onun sıkıntısı da var üzerinde. Biraz da buna yormaya çalışıyorum. Ama nereden tutsam elimde kalıyor.. Doğru düzgün bir sebep göremiyorum..
çooook SAÇMAAAAAAA hepimiz şu hayatda kendimizden ve irademizden sorumluyuz..Sen sigara içiyorsan bunun sana zararı var ona degıl !ayrıca o kendı acaba hıc mı ıcmıyormuymus BU BAHANE .lütfen konuşun oturup.

Sizin içmemeniz için özel bir sebep yoksa emzirmek gibi mesela, ki o zaman bile boşanma sebebi olamaz tek bir sigara, sigara meselesi bahane gibi geldi bana. Yani başkasının olma ihtimali aklıma ilk gelen şey oldu, erkeklere %100 güvenemezsiniz bu konuda, aslında kadınlara da, herneyse. Size gerçekten düzgün bir sebep vermesi için konuşun, evladınızı düşünsün, gerçek bir sebep olmadığı halde ona bunu yapmamalı.

Kızım 3 yaşında emzirme vs. yok. bende aynısını söyledim. Bizim ayrılıp ayrılmamız değil mevzu. Ben üzülürüm evet çok üzülürüm ama bir gün iki gün derken alışırım. Bu olaydan tek zarar görecek kişi var oda yavrum. Ben onun gözünün tek bir yaşı akmaması için elimden gelen her şeyi yaparım. Şuan bile konuşmadığımız için soruyor. Ama geçiştiriyorum. Bu halde bile bu kadar etkileniyorken ayrılma durumu yaşansa nasıl olacak bilemiyorum

Hadi buna içmeyeceğim dediniz her onun dediğini yapmadığınız da yine boşanalım mı diyecek sizi sindirmeye çalışıyor bir süre sessizde kalın hala boşanalım diyorsa tamam git davayı aç deyin Büyük ihtimal blöftür.

Tamam aç davayı deyin bakalım ne yapacak. Sizin kadar onunda çocuğunu düşünmesi gerekiyor. Bence dediklerini yapmaya çok alıştırmışsınız. Biraz dik durun siz de

Tamam aç davayı deyin bakalım ne yapacak. Sizin kadar onunda çocuğunu düşünmesi gerekiyor. Bence dediklerini yapmaya çok alıştırmışsınız. Biraz dik durun siz de

Çok haklısınız. Gerçekten öyle. Dediklerini uygulatmaya çok alıştırdım ben onu. Dik duruyorum ama evde hzursuzluk olmasını hiç sevmeyen bir insanım kahretsin ki. Bende umursamaz kafaya takmadan yaşayan birisi olmak istiyorum ama yapamıyorum maalesef, yapı meselesi :KK61:Evde huzursuzluk olmasın da ben özür dilerim modundaydım hep. O buna haddinden fazla alıştı sanırım. Ve hep benim tarafımdan döndürüldüğünden bu çark yorulduğumu, yıprandığımı hissediyorum fazlaca. Biraz dinlenmeye ihtiyacım var sanırım. Oysa başta dolu dizgindi her şey. Ara yapıcı o olurdu. Üzerime titrerdi.. Nasıl oldu da bu kadar yıpratıldım anlayamadım.. :kızgın:

Back
X