• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşluktayım...

Üsteleme bırak kendi haline..Dönersede budefa da ben çok yoruldum dersin.Bende senin gibi zor zamanlardan geçtim içimin acısını kimseye tarif edemeyeceğim zamanlar.Ben üzüldüğümle kaldı oda evlendiğiyle.Ama zaman öyle bir ilaç oluyorki şu anda o acıları hissettiğim kişi bir anlık yanlış kararının sonucu olarak yanıyor ama ben içim rahat gönlüm rahat sadece ona acıyorum.Ve nolur Allahım hayırsızsada onunla olsun diye dua ettiğim kişi için nasıl sevmişim onu ya diyip gülüyorum.Ama bunu zaman geçtikçe ve sevgimi hak edeni Rabbim karşıma çıkarınca anladım.Allah sanada aynı cümleleri söyleticek bir yaşam nasip etsin arkadaşım opuyorumnanaktan

geriye dönsün diye uğraşmıyorum zaten
umudum da yok dönmez çünkü
dönse bile hiç bir şey olmamış gibi nasıl davranayım
kötü bir insan olsa yanlış yapsa daha kolay bırakırsın
ama iyi bir insan, yanlış yapamadı ve dürüstçe söyledi
bazı şeyler insanın elinde değil
yorulmak da onun elinde değildi anlayabiliyorum
ama çok üzülüyorum

kısmetse gelır bağdattan bulur senı...kısmet değilse ne yaparsan yap yanında bile olsa olmuyor....

o yuzden hayırlısı olsun de ...tek merkez o imiş gibi düşünme..
hayatın merkezi o değil...sensın....
kaybeden sen değil,o...

böyle düşün....ki senın kaybetme korkun olmasın...o göze almış kaybetmeyı ne yazık ki...

ama bırakma kendını..
sana katılıyorum
ama kaybedildimi kim kaybetti onu bilmiyorum
evet o göze almış kaybetmeyi
bana en çok koyan da bu oldu zaten bu kadar kolay mı bırakılabiliyorum bu kadar mı değersizim

geriye dönsün diye uğraşmıyorum zaten
umudum da yok dönmez çünkü
dönse bile hiç bir şey olmamış gibi nasıl davranayım
kötü bir insan olsa yanlış yapsa daha kolay bırakırsın
ama iyi bir insan, yanlış yapamadı ve dürüstçe söyledi
bazı şeyler insanın elinde değil
yorulmak da onun elinde değildi anlayabiliyorum
ama çok üzülüyorum

bu konuda senden 1 yıl kadar tecrübeli biri olarak biran önce bu şekilde düşünmekten vazgeçmeni tavsiye edebilirim... onların ayrılık nedenleri anlamak ; iyi olduklarını düşünmek inan kolaylaştırmayacak durumu... :çok üzgünüm:

tekrar diliyorum ki ; senin acın inşallah geçer bir an önce...:teselli:

sana katılıyorum
ama kaybedildimi kim kaybetti onu bilmiyorum
evet o göze almış kaybetmeyi
bana en çok koyan da bu oldu zaten bu kadar kolay mı bırakılabiliyorum bu kadar mı değersizim

maalesef onun için evet o kadar değersizsin ... ama asla değersiz değilsin... :olmaz:

cnm o nasıl düşünüyor bilio musun?
Şimdi arasa konuşacaksınız ve sen iisin,gibi...
eğer hiç dayanamazsan 1*2 hafta sonra ara bi sadece sesını duy...ve kapat...eğer o zaman da adım atmazsa bitmiştir kabul...

fakat 3 yıl olmuş sevmeyen bi insan 3 yıl devam etmezdı....hani kıskançlık kavgalar vs oldu deseydın yorulmasına hak verecektım ama o da yok...,,
biraz zaman ver ona ve ara (ara dıorum cunku benm de başıma gelmişti ama ben dayanamadıgım için 1 defa aramiştim 1 hafta sonra....vee bi baktım sonra o arıo :)) inş siz de barişirsiniz cnm

daha herşey çok yeni diyorsunn
o yüzden atlatman zaman alacak tatlımm :teselli:
bende geçtim o dönemden benimde 1.5 yıllık ilişkim senden soğudum diyerek bitirdii
bitirmek için bahane bunlar yani tatlımm :dilcikar:
malesef onlar bizlerin onları sevdiği kadar sevmiyor değer vermiyorr
şimdi senin onu unutmak için yapman gerekenlerr
1-kesinlikle romantik şarkılar dinlemek yok :olmaz:
2- onun telefonu msni neyi varsaaa silinecek :dilcikar:
3-dışarda sürekli en keyif aldığın arkadaşlarınla takılacaksın
4-ona ait eşyalardan sana ne onu hatırlatacaksa ya yak gitsin yada birine ver kullanma
5-birlikte geçen güzel zamanları değil bu ilişkinin senden götürdüklerini düşün :umursamaz:
6-çatlasanda patlasanda onu aramaa..peşinden koşuyomuş havasına girmesin (seni terk eden o dönmek isteyende o olsun ) kötükedihüso
7-ortak arkadaşlarınızdan onunla ilgili bilgi almaya çalışmaa ve msnde ona yönelik iletiler yazma :delphin:
8-kendini meşgul edecek bişeyler yap mesela hobi kursları var onlara git
9-aramasını bekleyip günden güne kendini heba etme...umursama arasa arar aramzsa salla gitsin yerimseniben
10-tüm boş vakitlerinde KK ya gir..dert oku senin derdinden ne kadar çok büyük dertler varmış onları gör ki haline şükrett :enbuyukkk:
dünyaya onlarla gelmedik onlarsızda yaşabiliriz tatlımm
hakkında hayırlısı olsun diyorumm :1hug:

stepne kokusu alıyorum:sinifsinif:
(bunu daha önce başka bi konuya birisi yazdıydı çok hoşuma gitmişti, arakladım.)

ben msnını uzun sure sılmedım ayrıldıktan sonra ama hata sıl bastan oluyor sımdı bıttı ılk gunkı gıbı acıtmıyor zamanla dahada duzelıcek hersey dıyorum sadece kendıme hayatıma bırını almadım ondan sonra bır gun bırı olur mu bılmıyorum

kucuk bocuk ve frezya cok guzel yazmıslar aslında ama suan size ne desek olmuyor dıyeceksın cok yenı sanırım bıraz zaman sadece zaman

zaman gercekten herseyin ilacı..
ben hep arayan yalvaran köpek olan taraftim ayrılıklarda..bı ara hobi haline gelmişti benimkinde haftada bir ayriliyodu..ben yalvar yakar salya sumuk..en son iki sene önce fln bı kavga ettik ve bu gene ayrıldı..2 hafta ne aradım ne sordum eski hayatıma dondüm gezdim dolaştım hatta erkek arkadaşlarımla bile çıktım dışarı..(snrdan yanlıs muhabbetler oldu pısman oldum gercı)bı gece bı baktım msj atmış..snr 1 hafta donmem için taklalar attı ve barıştık..
kaçan kovalaniyor cnm bunu sakın unutma..
bı de benimki bitti mı biter asla donmem diyenlerdendi :) tipis tipis dondü şimdi maşallah ağzından bı kere bile çıkmıyor ayrılık lafı..acı cektirceksin,taviz vermiceksin,yüz vermiceksin bunlara..anında totolari kalkıyor..
güçlü ol sakın bırakma kendini gez toz umursama hayatına dvm et..ama duzgun ınsanlarla..

Son düzenleme:
Beklemek lazım, onun hakkında tanıdığın insanlara tek kelime konuşmadan, hakkında ne yaptığına dair hiçbişey sormadan, sadece beklemek ve hayatına devam etmek, hiçbişey yokmuş gibi davranamaz tabi insan..Öyle arkadaşlarınla çık gez toz eğlen diyecek değilim, bunları acı çeken bir insan nasıl yapar anlamam da..7 ay yaşadım bunu, ayrılığı kabul ettim kendi içimde, madem istemiyor yalvaramazsın zorla olmaz, gurur yapmamak lazım ama bu da bir yere kadar..Bi şarkı var, kalk gururum bugün burdan gidelim..Eğileceksen sen gerçek aşka eğil diyor..Benim gururum gerçek aşkta eğilir, sizi bilmem..Tepkisiz kalmanı, aramamanı tavsiye edebilirim çoğu kişinin dediği gibi...Seven insan da pat diye bırakabiliyor, karşındakine hatasını anlamasını sağlamak için..Hatalısın demiyorum bilemem bunu ama onun yoruldum demesi seni hatalı bulduğu anlamına geliyor..Sen zamana bırak, kendini çek, onun kafasına dank eder..

sanırım kavgalarınızdan tartışmalaranızdan sıkılmış
kendini üzme boşu boşuna ağlayınca geri gelmiyor emin ol
o yüzden değmez kendini üzüp harap etmene
ama yeni ayrılmışsınız acısı taze kolay atmatlamayı sağlayacak şeyler bulman lazım
kitap oku nerden biliyim kafanı dağıtacak mesgalelerlee uğraş
ama aklına geitrmemeye çalış

biz ayrılalı 6 ay oldu ama hala geçmedi mafoldumben yani demek istedğim hemen geçmesini bekleme zaten hiç bir zaman tamamen geçmicek kendimizi kandırmayalım sadece azalıcak hayatm devam ediyr çünkü

geçecek tabiki,insanlar yakınlarını kaybedip vazgeçiyorlarda,gönül meselesimi halledilmeyecek...
bitmiş olmasındada hayır vardır,belki siz göremessiniz ama zaman size bunuda anlatacaktır,sadece sabırlı olun yeter....

benimde biteli 6 ay oldu ve suan gayet iyiyim..
size deger vermeyene sizde deger vermeyin...
karşılaştıgımız oluo ortamlarımız aynı sık sık gitmesemde den gelioruz hemde sevgilisiyle yanyana.görüorum...ve kendimi güçlü hissesidorum öyle görünce hçbişey hissetmiorum.ama onun pişman oldugunu göre biliorum ne zaman gitsem gözünü bendne alamıo..insanlar birilerini ezip geçer hatasını anlar ama iş işten geçer.. haberleri gelio arkdşlarımdan..artık onun hakında yorum bile yapmıorum konuşmuorum...erkekler nedense ayrlıcaklarsa sizi suçlucalk bahaneler buluolar ve kısa sürede sevgili yapıolar...sevmek okadar basit olmuşki..2 gunde birini takıp gelebiliolar..o an anladımki bukadar degersizmişim ve bittii..
seven insan herşeye katlanır..sende zaman bırak herşeyi....guvendigimiz inandıgımız inlar bir anda ayrılınca gerçek yuzlerini görüoruz ve kendimizi daha ii avutuoruz..
biraz mantıklı hareket edip kendinizi düşünürseniz zaten biter kafamızda..

geçer
niye geçmesin ki
sadece onun boşluğu var şimdii
yaptıgı saçmalıkları hatırla daha çabuk atlatırsın :lepi:
neden bittiğini anlamaya çalışma ,anlayamazsın...3 yılın yorgunluğudur
ilişki uzadıkça akibeti genelde böyle akannehir

Napıyolarda yoruluyorlar aklım hafsalam almıyo yani ; benim exlale'de yorgunmuş aynen seninki gibi duygu yokluğuna bağlı travması varmış kalbinde ... Hey allahım sevgili hali yorgun bu adamların evli olsalar asfalttan kazıyacaz galiba .
Sen düşünme zor farkındayım ama niye , neden, kırılmadım , gücenmedim bu tarz şeyler seni gerçekten yorar
nerden mi biliyorum kendimden ...
Allah sabır versin canım

Senin ona değer vermen onu yormuştur.
Hiçbir zaman aklımdan çıkarmadığım bir söz var:
Erkekleri asla onların sizi sevdiğinden fazla sevip, değer vermeyin! Çünkü erkekler borçlu olmaktan hoşlanmazlar ve borçlu oldukları kişiye de sevgi değil korku duyarlar!!!
:hulya:

canım bence onun dediği gibi arkadaş kalmayın hatta selamlaşmayın bile çünkü böyle devam ederse daha çok acı çekersin unutamazsın
senden ayrıldı mı?tamam bitmiştir olay beyfendiye bak hem ayrılacak hem de kopmamak için arkadaş olalım vs diyecek
değerini bilip ayrılmasaydı o zaman..
bence benim dediğim gibi yap onu hayatından çıkar..tamam çok zorlanacaksın ama inan geçecek
neler geçmiyo ki yarın öbür gün boşuna kendimi üzdüm diyeceksin
o üzülsün seni kaybettiğine ve kendine onu yormayan birini bulsun :kızgın:

Back
X