Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
dün buluşup konuştuk..
bana hiç yalan söylemedi şimdiye kadar herşeyini biliyorum
ilişkimizin ivmesinin azaldığını söyledi kendisinin kaldıramadığını ama içindekilerin bitmediğini..
benden duygusal manada birşeyler bekleme ne zaman düzelirim bilmiyorum seni bekleterek hakkına girmek istemiyorum.. bu ilişkiyi bu şekilde ben yürütebilirim fakat böyle devam edip daha kötü olursa sen daha çok üzülürsün, daha 23 yaşındasın senin yıllarını çalamam ben dedi
alnımdan öptü sarıldı
arayabilir miyim seni diye sordu tamam dedim
şimdi düşüncelerim daha net
kazık atmadı bana her zaman dürüst oldu şimdi de dürüsttü
bundan sonrası nasip aslında
içimin acısı azaldı
şöyle teselli edebiliyorum kendimi
eğer yorgunluğu geçerse belki eskisinden sağlam olur ilişkimiz belki evleniriz
ama diğerine de hazırlanmam gerek: belki de bitmiştir tamamen
bu seçenek beni perişan ediyor
hayırlısı olsun demekten başka birşey gelmiyor elimden
onu çok seviyorum ben
Ayrıldığını söylediğinde açar mısın seni aradığımda demişti hayır demiştim !
Arkadaş kalalım dedi hayır dedim ..
Daha sonra bitseydi daha çok üzülürdün dedi :)
Evlenmeye karar vermiştik daha ne be adam!
Bunların cümleleride, bahaneleride fix değişmiyor ..
Gidene üzülmemek lazım sevse gitmezdi ..
Sevse gözünde bir damla yaş olmasına dayanamazdı ..
Gözümde yaş görse kıyameti koparır kıyamazdı elleriyle silerdi :)
o ağlattı ben sildim bu sefer ..
birden yok olmuyor acı ..
ama hafifliyor ..
sonrada bir gün yok oluyor ..
bende ki daha yok olmadı bekliyorum sabırla ..
bak kuzumm adam klasik vijdan rahatlatma yöntemine girmiş resmenn
yani ben senin yıllarını çalamam bilmem ne hikayeee :mymeka:
Ya bunların hepsi aynı yaa valla benim eski sevgilimde dedi bunları bana
ayrılmak için klasik bahaneler :dilcikar:
Ne olmuşta bu ilişkinin bağları bu kadar kopma noktasına gelmişş
ne yapmışsın sen onu sevmekten değer vermekten başşkaa :1no2:
Bidee umut verici konuşmuşş
sende saf saff onu bekleme kuzum yaaklava:
Içindenn onu sil att zaten seni sevse sevgisi niye azalsınn
bizde böyle bişe oluyomu niye sevgimiz azalmıyo aksine her geçen gün daha çok bağlanıyoruz
keşke seni arayabilirmiyim dediğinde artık görüşmemizin bi anlamı yok dyebilseydinn
zaten görüşseniz bile hep bi mesafe olacak arada sana sıcak davranmayacak yanlış anlama diee :1closedeyes:
Hatta arkadaş kalırız ayağı ile sen bile onu arayacaksın...ve kendine eziyet eedeceksin bu şekilde tatlımm..belki onun hayatına biri girecek arkadaşız die sana anlatacak bunları kaldırabilirmisin ? Fisfisfis
sana tek tavsiyem varr..acı çekmek istemiyorsan onu hayatından çıkar ve ondan gelecekle ilgili hiç bi beklentin olmasınnlmaz:
Bu iş olacaksa ilerde belki yine oolur ama sen bu beklenti ile yaşarsan ya dönerse die önüne çıkacak kısmetleride tepeceksinnn bu kesinn :1no2:
Lütfen bu ayrılıktan en az yara ile kurtulmaya çalış canımm
tamamen seni düşündüğüm için söylüyorum bunları :teselli:
Benim bi sözüm var aynı zamanda hayat felsefemm
''giden gitmek isteyecek kadar adi isee sen onaa '' gitme '' demeyecek kadar asil ol ''
Hayat ondan ibaret değil tatlım unutma olurmu..hakkında hayırlısı olsun canım :1hug:
ufff be corelim..
kırmızı cümleler çok fena içime oturdu be..
gecenin bu vakti yıktın beni be güzelim..
başkası da olabilir canım... aklında... :1no2:
sadece bu açıdan bakma olaylara bilmediğin şeyler olabilir...
anlatayım belki siz anlarsınız
tahammülüm kalmadı dedi
beni sevmiyor musun dedim istemiyor musun artık dedim
hayır sadece çok yoruldum artık dedi
bu yorgunluğum ne zaman geçer bilmiyorum dedi
bu yüzden senin hakkına giremem benden artık duygusal birşeyler bekleme dedi
ama düşman olalım, hiç görüşmeyelim, karşılaşınca selamlaşmayalım bunun taraftarı değilim dedi
eminim demişsin ya neden:uhm:Ablacım bu çocuk senden hem ayrılmak istiyor, hem de açık kapı bırakmak istiyor. Hem selamlaşalım, hem bitsin diyor. Aman dikkat et. Düşman olma, yabancı ol. Çocuk oyuncağına çevirmesine izin verme hislerini.lmaz:
lmaz:
Sana üzülme demeyeceğim, bir işe yaramayacak eminim. Sana tavsiyem acını yaşa, ama başka taraflara kanalize ederek. Ne bileyim, bunun kolay yollarından biri bir sanat dalıyla uğraşmak olabilir. Fotoğraf makinan varsa, at kendini dışarı, fotoğraf çek. İnternette bedava fotoğrafçılık programları mevcut. Onlardan edinebilirsin. Ya da kurslara yazıl. Acını yaşa ancak hayatı erteleme... Herşey geri geliyor ama zaman gitti mi, geri dönüşü imkansız... Benim arkadaşım erk. ark. ayrılınca depresyona girmişti. kursa yazılmıştı grafikerlik. Şimdi başarılı bir grafiker olmuştur kesin. Hem maddi yönden yazılamam diye düşünüyorsan belediyelerin meslek edindirme kursları var. Okuyorsan da derslerine verirsin kendini. O da yoluna devam etsin. Bir gün dönecek eminim. Hepsi dönüyor geri. Sen o zamana kadar 9 kere toplamış olursun kendini...zemuszemus