- 8 Mart 2018
- 365
- 109
- 103
- 31
- Konu Sahibi Yalinveyalniz
-
Aynı şekilde düşünüyorum. Tek aklima takılan bir insan onu aramayan sormayan birini neden aramaya mesaj atmaya devam eder ki? Aklima tek takılan bu. Arkadaşımsın kankamsin muhabbeti de yapmıyor.Size karsi ne gorusmeden once ne gorustukten sonra bir ilgisi yok gorunuyor bence sallamayin bile boylesini.
Benzer düşüncelerle yola çıktım. Arkadaşım olur önemli değil gibisinden ama kadınlar birine bağlanmaya yatkin, aklima takılmasından çekiniyorum. Bir de karakter olarak iyi biri hissediyordum. Görüşünce de düşüncem desteklendi.Arkadas olun bıseyler olursa ılersınde olur olmazsa arkadadınız olmus olur ama guvenılır bırımı bu devırde bırıne guvenmek cok zor. Acele etme bence akısına bırak asla kendınıbkaptırma
Kuzum adama bosver de sen beyli efendili kibar kibar yazinca hissiyatim
Mesaj atip da birsey yaptigi yok ki uc dort saat gecince cevap veren birisi arasa ne yazsa ne?Aynı şekilde düşünüyorum. Tek aklima takılan bir insan onu aramayan sormayan birini neden aramaya mesaj atmaya devam eder ki? Aklima tek takılan bu. Arkadaşımsın kankamsin muhabbeti de yapmıyor.
Olmaz derken?Bu adamdan olmaz diyorum.
Çünkü egoist ve narsistAynı şekilde düşünüyorum. Tek aklima takılan bir insan onu aramayan sormayan birini neden aramaya mesaj atmaya devam eder ki? Aklima tek takılan bu. Arkadaşımsın kankamsin muhabbeti de yapmıyor.
Bu konu bi açıldı aramızda. Ben elime telefon almayı sevmiyorum. Boşuna zamanım geçiyor dedi. Gördüğüm kadarıyla sürekli çevrimiçi olan biri de değil. Nadir çevrimiçi oluyor. Tabi Ne olursa olsun geç cevap vermesi rahatsız edici katılıyorum.Mesaj atip da birsey yaptigi yok ki uc dort saat gecince cevap veren birisi arasa ne yazsa ne?
Bu arada benden ilgi görmüyor. Benden yalnızca arkadaşlık ilişkisi görüyor. Ben beğendigimi ona göstermiyorum ki oldukça ketumumdur.Çünkü egoist ve narsist
Sizden başka kadınlara da bunu yapıyordur emin olun
“ Bak ben hala ilgi çekiyorum” düşüncesi onun bu hastalığını besliyor.
Siz mesaj atmayıp aramadığınızda da kendini unutturmamak için o mesaj atıyor. Böylece ilgi görme kısır döngüsü devam ediyor.
size icten ice asik oldugundanAynı şekilde düşünüyorum. Tek aklima takılan bir insan onu aramayan sormayan birini neden aramaya mesaj atmaya devam eder ki? Aklima tek takılan bu. Arkadaşımsın kankamsin muhabbeti de yapmıyor.
Bu konu bi açıldı aramızda. Ben elime telefon almayı sevmiyorum. Boşuna zamanım geçiyor dedi. Gördüğüm kadarıyla sürekli çevrimiçi olan biri de değil. Nadir çevrimiçi oluyor. Tabi Ne olursa olsun geç cevap vermesi rahatsız edici katılıyorum.
Ki buraya geldiğinde benden müsaitsen görüşelim teklifini bekledi. İstese açık eder belli ederdi herhalde. Bende açılmayı düşünmüyorum.size icten ice asik oldugundan
ya insanlar sosyal varliklar. iletisimde bulunmak icin illa yakin arkadas olmali ya da iliskinin sinirlarini cizmeli gibi bi durum yok
siz o siniri cizmek istiyorsaniz ve cok da bi sey kaybetmeyecekseniz kendiniz de soyleyebilirsiniz ben boyle bi sey istiyorum sana uyarsa devam diye ama tavsiye etmem. cunku isteyen erkek her halukarda belli eder ve konusur sizin konusmaniza gerek kalmaz
bence romantik bi ilgisi yok bu adamin
Bir forumdan 7 ay önce bir beyle tanıştık. Kısa süre önce de yüz yüze görüştük. Planlı değildi, farklı illerdeyiz. Burada akrabası vardı onu ziyarete gelince biz de 2 saat kadar görüştük.
Bu 7 ay içinde flört ilişkimiz hiç olmadi. Arkadaş gibi muhabbet ettik. Ama ben ona ne yakın arkadaşım ne de flörtüm diyebildim. Birbirimizin özelini de pek bilmeyiz. Ki karşımdaki bey flört eden kadınlara karşı girişimci biri gibi de görünmüyor. Bu sürede mesajlarıma çok geç cevap verdiği oldu. Buna rağmen sürekli aramayı ya da mesaj atmayı ihmal etmedi. Bense mesajlarıma geç cevap verdiği için ( ortalama 3-4 saat aralıklarla) uzak durmaya çalıştım. O ararsa mesaj atarsa cevap verdim ama mesaj aralıklarını uzatmadım da. Normal kendim gibi davrandım ama pasif durdum diyebilirim.
Ben bu beyi zaten hoş buluyordum, muhabbetini seviyordum. Görüşünce de hoş bulmaya devam ettim. Fakat onun benimle ilgili düşüncelerini tam bilemiyorum. Görüşme günü bana konum atti buradayım gibisinden ben dedim müsaitsen görüşelim diye benden davet bekledi. Ki bulusacagimiz yere yarim saat erkenden de gitmiş. Görüştüğümüzde ilgili biri gibi değildi hem de biraz görüşünce senkronizasyon sorunu oldu ben iyi geçtiğini düşünmüyorum zaten apar topar oldu biraz. Görüşmeden sonra biraz onda farklılık olduğunu da gördüm şöyle ki muhabbet edince pek "sıçtım, bok vardı vs." kullanmazdı şimdi kullanmaya başladı. Mesaj aralıkları kısaldı( ortalama 1-2 saat oldu).Öyle farklar gördüm onun dışında net bir farklılık yok görünüyor.
Erkeklerle arkadaş olunabileceğini düşünen biriyim fakat bu bey benim ilgimi çekti. Ben adım atacak biri değilim o da öyle görünmüyor. Farklı illerdeyiz de. Boşuna iyice kapılmak istemiyorum. Ne yapmalıyım bilmiyorum, iletişimi koparmak mi gerekir bilemiyorum. Ki belki sadece beni arkadaşı olarak görüyor bilmiyorum. Kendi kendime de gelin güvey olmak istemiyorum. Kendimi kaptırmak da istemiyorum. Siz ne düşünüyorsunuz?
Bu arada benden ilgi görmüyor. Benden yalnızca arkadaşlık ilişkisi görüyor. Ben beğendigimi ona göstermiyorum ki oldukça ketumumdur.
Ilk zaman bana bu durum gurursuzluk gelmişti. Ben beni aramayan sormayan birini aramam sormam diyordum.
Ozman bı nabzını yokla bı erkek arkadasla fılan rrsım cekın durum yap canım brnım fılan dıye bak bakalım soracakmı kıskanacakmı bız lısede boyle yapıyordukBenzer düşüncelerle yola çıktım. Arkadaşım olur önemli değil gibisinden ama kadınlar birine bağlanmaya yatkin, aklima takılmasından çekiniyorum. Bir de karakter olarak iyi biri hissediyordum. Görüşünce de düşüncem desteklendi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?