- 8 Mart 2018
- 365
- 109
- 103
- 31
- Konu Sahibi Yalinveyalniz
-
Anladım bunlara bakınca özel ilgi yok kesinlikle ve telefonla insanların neler yaptığını da nelere üye olduğunu da bilmek güç tabi.Beybisi, Whatsapp ta gördün diyelim telefon elinde mi çevrimiçi mi değil mi
Ya diğer uygulamalar? Instagramdan sevgili bulanlar? Tinder minder filan? Whatsapp ta çevrimiçi olmadan mesaja cevap verme özelliği var mesela.
Ayrıca evet eline telefon almayı sevmiyor olabilir ama size ilgisi olsa o telefonu eline alır, sizin arama veya mesaj sesinizi özelleştirir, sizden gelecek mesaja kulak kesilir vs vs
Olmaz.
Yeni ayrılmadığını biliyorum. Anlattığına göre 1 yıldan fazla olması lazım. Bir kez açıldı bu konu, o zaman anlatmıştı kısaca. Plan yapmadık kamu çalışanı ama bir dahakine daha uzun zaman olur insallah şimdi zaman yoktu dedi kısa oldu dedi. Hayatındaki evresi ilişkiye dönük değil sahiden bir amacı var onun için uğraşıyor.Ben bu erkek tipini biliyorum aşırı ağırdan alan yavaş tip.. bence seni tanımak istiyor aklında bu kızla olabilir gibi bi ihtimal var ama asla acelesi yok. Suan hayatinda illa sevgilim olsun ilişkim olsun evresinde degil belki biriyle yeni ayrıldı falan.. o yuzden ağırdan aliyor olabilir ki zaten 6 ay internetten cok az bir sure. Tekrar goruselim vs plan yaptiniz mi
Anlıyorum bu arada çok güzelmiş ilişkinizin ilk kısımları mutluluklar diliyorumBen de hiç ilgi göstermemiştim erkek arkadaşıma ilk aşamada. Hatta “bak bizden olmaz” demiştim. Ama kahve arkadaşı oluruz demiştim. Ama adam işin peşini bırakmadı anlıyor musun. Sinemaya giriyorum diye mesaj attım mesela. Ben de geleyim dedi. Yok film başlıyor dedim. Bir baktım arada o. Gelmiş. Gişeye sormuş oturma düzenine bakmış, tek başına kim oturuyor diye. Yanıma gelecek ve oturacakmış ama ben filmin adını söylememiştim ve sinemada 3 ayrı salonda tek başına film izleyen varmış :))
Bir baktım ben sabah işe gitmek için evden çıkınca karşımda bu, elinde bir yane gül. Seni işe götüreyim diye geldim diyor.
Niye anlattım bunları: Bu adam da benim ilgi göstermediğim bir adamdı. Anlıyor musun?
Sadece bir kez konu açıldı. 1 yıldan fazladır ayrılmışlar. Duygusal bir durumu olmadığını demişti.Özelini bilmediğinizi söylüyorsunuz belki birini seviyor ya da yeni ayrıldı
Bence duygusal durumunu bilmeden kendinizi kaptırmayın
Anlıyorum bu arada çok güzelmiş ilişkinizin ilk kısımları mutluluklar diliyorumDarısı başıma inşallah...
Sadece bir kez konu açıldı. 1 yıldan fazladır ayrılmışlar. Duygusal bir durumu olmadığını demişti.
Kapılmamak kısmına katılıyorum bende onu istiyorum.
Erkek bu belli eder illa ki diyorsunuz. Bende buna katılıyorum. Çok çekingen bir erkek değilse eder mutlaka bir şekilde.Böyle biri ile takılmıştım ilgisi yok sanmıştım baya da üzmüştüm kendimi sonradan anladım ki ruh hastasının bir tık altı. Şimdi umrumda değil mesaj atıp duruyor en son. Ben gidiyorum diye atmış aynı ildeydik de öncekilere cvp yazmamıştım. Ben de güzel bir cvp yazdım dönüş yok
Bir gelip gitme durumu vardı üsteki arkadaşın.
Salla kızım ya ben başka biri ile tanıştım ilgimiz minimum düzeydeydi başta sonra anlaştık uyumlu olduk zamanla.
Hatta o da yazdı bu kadar güzel zaman geçireceğimi tahmin etmiyordum senle diye.
Ama sorun ne biliyor musun? Kendi kendine kuruyorsun hoşlanırsan belli edersin bakış söz ne bileyim dokunuş bir sürü yöntem var. Hiçbiri yoksa ilgi yoktur uğraşmana değmez. Kadınsın anlarsın.
başka sulara yelken açarsın kafana takmana değmez.
Bir ilişkim olsun değil. Karşımdaki bey bel altı muhabbet yapmayan, bir sey oldu mu özür dilerim diyen ya da gördüğümde de beni rahatsız etmeyen açıkçası biraz saf kalpli olduğunu düşündüğüm biri. Görünceki hal ve hareketleri de biraz destekledi bu düşüncelerimi ondan hoşuma gitti.Daha güzel bir ilişkiyi hak ediyorsunuz. Umarım size hitap edecek birini bulursunuz. Bu beye kapılmak istemiyorum demişsiniz ama kapılmışsınız aslında. Daha doğrusu bu adama mı yoksa “bir ilişkim olsun artık” düşüncesine mi ayırt edemedim ama bu adamdan olmaz diyorum tekrar.
25 yaş üstü değilim. Ciddi bir muhabbet esasen bu aşamada benim de çok isteyeceğim bir sey değil fakat karşıdaki kişiye olan ilgim beni endişelendiriyor. Onun içinde daha mantıklı düşünmem gerekiyor, duygusal acıdan bakmak yerine mantıksal bakıp durumu zamana bırakmak gerektiğinin farkına varıyorum.Yaşınızı bilmiyorum ama 25 yaş üstüyseniz daha ciddi olmak ve üzülmemek adına böyle bir sohbet sizi endişelendiriyorsa hislerinize güvenin ve görüşmeyin
Hahahaha eski ama işe yarayan bir taktik galibaOzman bı nabzını yokla bı erkek arkadasla fılan rrsım cekın durum yap canım brnım fılan dıye bak bakalım soracakmı kıskanacakmı bız lısede boyle yapıyorduk
25 yaş üstü değilim. Ciddi bir muhabbet esasen bu aşamada benim de çok isteyeceğim bir sey değil fakat karşıdaki kişiye olan ilgim beni endişelendiriyor. Onun içinde daha mantıklı düşünmem gerekiyor, duygusal acıdan bakmak yerine mantıksal bakıp durumu zamana bırakmak gerektiğinin farkına varıyorum.
Yok burada öyle yazdım . Normalde tam bir çocuksu tezcanlı panik biriyim. Benim ağır kanlı olduğunu düşündüğünü sanmıyorum.Seni kırmak istemiyorum da" bu bey, bey, bey" derken adamı tedirgin mi ettin acaba? Belki modern canlı bir kadın arıyordur. Sen de onunla da böyle aşırı formal konuştuysan dedim belki Birbirinize hitap etmiyorsunuzdur.
Hiç etmeyeni görmedim şimdiye kadarErkek bu belli eder illa ki diyorsunuz. Bende buna katılıyorum. Çok çekingen bir erkek değilse eder mutlaka bir şekilde.
Yeni insanlar tanımak ve ona takilmamayi deneyeceğim. Soğuk da davranmayıp iyice akışına bırakayım diyorum.Platonik aşk ve üzülmek için biraz olgun bir yaş çünkü
Ben istersem mantıklı olabilirim diyorsan arada yazarsın bi şey olmaz
Başka şeylerle ilgilen yeni insanlar tanımaya çalış ondan bir şey gelmediyse adım atma
Arada kıskandır
Ben pek erkekleri tanımıyorum ve kendi olayım olduğunda asla anlamıyorum. başkası olsa çok net bakar fikir veririm de kendi olayım olduğunda yok. Bir sonuca asla varamıyorum.Hiç etmeyeni görmedim şimdiye kadar
okulda bir hoca vardı örneğin bana ilgisi var gibiydi ama yine de emin olmadım adım atmadım diğerlerine olan tavırlarına baktım. Şimdi öğrenci ile dedikodusu dönüyor. Onu da anlamıştım sadece duygunu katmadan gözlemle☺
Genellemek istemiyorum ama çok akıllı erkek görmedim. Şanşıma da hemen Yakalanıyorlar kalbim temiz sanırım
Yeni insanlar tanımak ve ona takilmamayi deneyeceğim. Soğuk da davranmayıp iyice akışına bırakayım diyorum.
Hislerim bir şeyler olacak diyor. Doğru mu bilmiyorum ama biraz dur diyorum kendime.
Kiskandirma her zaman işe yarar yarıyor galiba
Nasıl davranayım sizce karşımdaki profil belli, bu kişiye nasil davranmak lazım?Ya adam düzgün biri izlenimi veriyorsa bırakma kalsın ne olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?