Boşuna bu beye kapılmak istemiyorm...

Anladım bunlara bakınca özel ilgi yok kesinlikle ve telefonla insanların neler yaptığını da nelere üye olduğunu da bilmek güç tabi.

Ne arkadaşı ya adam farklı ilde sen farklı ilde. Ayrica canım sonuçta internetten bulmuşsun adam evliyse iki saatte mesaj atabilir benim aklıma o geldi mesela. Yemeyin telefonu elime almıyorum yalanlarını eline almiyor da forumda ne arıyor.

Yeni ayrılmadığını biliyorum. Anlattığına göre 1 yıldan fazla olması lazım. Bir kez açıldı bu konu, o zaman anlatmıştı kısaca. Plan yapmadık kamu çalışanı ama bir dahakine daha uzun zaman olur insallah şimdi zaman yoktu dedi kısa oldu dedi. Hayatındaki evresi ilişkiye dönük değil sahiden bir amacı var onun için uğraşıyor.

Anlıyorum bu arada çok güzelmiş ilişkinizin ilk kısımları mutluluklar diliyorum Darısı başıma inşallah...

Özelini bilmediğinizi söylüyorsunuz belki birini seviyor ya da yeni ayrıldı
Bence duygusal durumunu bilmeden kendinizi kaptırmayın
Sadece bir kez konu açıldı. 1 yıldan fazladır ayrılmışlar. Duygusal bir durumu olmadığını demişti.
Kapılmamak kısmına katılıyorum bende onu istiyorum.

Böyle biri ile takılmıştım ilgisi yok sanmıştım baya da üzmüştüm kendimi sonradan anladım ki ruh hastasının bir tık altı. Şimdi umrumda değil mesaj atıp duruyor en son. Ben gidiyorum diye atmış aynı ildeydik de öncekilere cvp yazmamıştım. Ben de güzel bir cvp yazdım dönüş yok
Bir gelip gitme durumu vardı üsteki arkadaşın.
Salla kızım ya ben başka biri ile tanıştım ilgimiz minimum düzeydeydi başta sonra anlaştık uyumlu olduk zamanla.
Hatta o da yazdı bu kadar güzel zaman geçireceğimi tahmin etmiyordum senle diye.
Ama sorun ne biliyor musun? Kendi kendine kuruyorsun hoşlanırsan belli edersin bakış söz ne bileyim dokunuş bir sürü yöntem var. Hiçbiri yoksa ilgi yoktur uğraşmana değmez. Kadınsın anlarsın.
başka sulara yelken açarsın kafana takmana değmez.

Anlıyorum bu arada çok güzelmiş ilişkinizin ilk kısımları mutluluklar diliyorum Darısı başıma inşallah...

Daha güzel bir ilişkiyi hak ediyorsunuz. Umarım size hitap edecek birini bulursunuz. Bu beye kapılmak istemiyorum demişsiniz ama kapılmışsınız aslında. Daha doğrusu bu adama mı yoksa “bir ilişkim olsun artık” düşüncesine mi ayırt edemedim ama bu adamdan olmaz diyorum tekrar.

Sadece bir kez konu açıldı. 1 yıldan fazladır ayrılmışlar. Duygusal bir durumu olmadığını demişti.
Kapılmamak kısmına katılıyorum bende onu istiyorum.

Yaşınızı bilmiyorum ama 25 yaş üstüyseniz daha ciddi olmak ve üzülmemek adına böyle bir sohbet sizi endişelendiriyorsa hislerinize güvenin ve görüşmeyin

Erkek bu belli eder illa ki diyorsunuz. Bende buna katılıyorum. Çok çekingen bir erkek değilse eder mutlaka bir şekilde.

Bir ilişkim olsun değil. Karşımdaki bey bel altı muhabbet yapmayan, bir sey oldu mu özür dilerim diyen ya da gördüğümde de beni rahatsız etmeyen açıkçası biraz saf kalpli olduğunu düşündüğüm biri. Görünceki hal ve hareketleri de biraz destekledi bu düşüncelerimi ondan hoşuma gitti.

Yaşınızı bilmiyorum ama 25 yaş üstüyseniz daha ciddi olmak ve üzülmemek adına böyle bir sohbet sizi endişelendiriyorsa hislerinize güvenin ve görüşmeyin
25 yaş üstü değilim. Ciddi bir muhabbet esasen bu aşamada benim de çok isteyeceğim bir sey değil fakat karşıdaki kişiye olan ilgim beni endişelendiriyor. Onun içinde daha mantıklı düşünmem gerekiyor, duygusal acıdan bakmak yerine mantıksal bakıp durumu zamana bırakmak gerektiğinin farkına varıyorum.

Seni kırmak istemiyorum da" bu bey, bey, bey" derken adamı tedirgin mi ettin acaba? Belki modern canlı bir kadın arıyordur. Sen de onunla da böyle aşırı formal konuştuysan dedim belki Birbirinize hitap etmiyorsunuzdur.

Platonik aşk ve üzülmek için biraz olgun bir yaş çünkü
Ben istersem mantıklı olabilirim diyorsan arada yazarsın bi şey olmaz
Başka şeylerle ilgilen yeni insanlar tanımaya çalış ondan bir şey gelmediyse adım atma

Arada kıskandırabilirsin fakat onun sana verdiğinden fazla değer verme

Seni kırmak istemiyorum da" bu bey, bey, bey" derken adamı tedirgin mi ettin acaba? Belki modern canlı bir kadın arıyordur. Sen de onunla da böyle aşırı formal konuştuysan dedim belki Birbirinize hitap etmiyorsunuzdur.
Yok burada öyle yazdım . Normalde tam bir çocuksu tezcanlı panik biriyim. Benim ağır kanlı olduğunu düşündüğünü sanmıyorum.

Erkek bu belli eder illa ki diyorsunuz. Bende buna katılıyorum. Çok çekingen bir erkek değilse eder mutlaka bir şekilde.
Hiç etmeyeni görmedim şimdiye kadar
okulda bir hoca vardı örneğin bana ilgisi var gibiydi ama yine de emin olmadım adım atmadım diğerlerine olan tavırlarına baktım. Şimdi öğrenci ile dedikodusu dönüyor. Onu da anlamıştım sadece duygunu katmadan gözlemle
Genellemek istemiyorum ama çok akıllı erkek görmedim. Şanşıma da hemen Yakalanıyorlar kalbim temiz sanırım

Yeni insanlar tanımak ve ona takilmamayi deneyeceğim. Soğuk da davranmayıp iyice akışına bırakayım diyorum.
Hislerim bir şeyler olacak diyor. Doğru mu bilmiyorum ama biraz dur diyorum kendime.
Kiskandirma her zaman işe yarar yarıyor galiba

Ben pek erkekleri tanımıyorum ve kendi olayım olduğunda asla anlamıyorum. başkası olsa çok net bakar fikir veririm de kendi olayım olduğunda yok. Bir sonuca asla varamıyorum.

Ya adam düzgün biri izlenimi veriyorsa bırakma kalsın ne olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…