Boşuna bu beye kapılmak istemiyorm...

Tecrübeyle sabit midir ne diyorsunuz?
Bakın bunun tecrübeyle alajası yok kimsenin kaderine müdahele değil amacım ama görünen köy klavuz istemez olaya dışardan bakın .Siz adım attıkça adam anlattığınıza göre geri çekilecek zaten sizle bir şey isterydi 7 ayda emin olurdu. Siz olayı bir yere bağlamak isterseniz sadece arkadaşız ne oluyor falan dicek ve emin olun ki sizi sosyal medyada bulan adam daga kimleri kimleri buluyor. En iyisini bulana kadar size yazar sonrası soğudum olur. Yaşınız genç

Bakın bunun tecrübeyle alajası yok kimsenin kaderine müdahele değil amacım ama görünen köy klavuz istemez olaya dışardan bakın .Siz adım attıkça adam anlattığınıza göre geri çekilecek zaten sizle bir şey isterydi 7 ayda emin olurdu. Siz olayı bir yere bağlamak isterseniz sadece arkadaşız ne oluyor falan dicek ve emin olun ki sizi sosyal medyada bulan adam daga kimleri kimleri buluyor. En iyisini bulana kadar size yazar sonrası soğudum olur. Yaşınız genç
Anlıyorum dediklerinizi düşüneceğim, teşekkür ederim ☺

Adim atmak zor benim için yanlış anladın "biz sadece arkadaşız ben öyle gördüm" derse o zaman çok rahatsız hissederim. Buradaki yazılan yorumlara da bakınca o istese erkek isterse belli eder anlayışını gördükçe biraz daha uzaklastim bu ihtimalden.
Neden bu kadar korkuyorsun anlamadım ki zamana yayarsın ama görüşürsün kimseye değerli vaktini harcama Adamın niyetini direkt sorarsın en azından acaba kalmaz aklında. Arkadaş olmak istiyorum der sen istemiyorum dersin konu kapanır. İlk red edilen değilsin hepimiz edildik ya da ettik.

Neden bu kadar korkuyorsun anlamadım ki zamana yayarsın ama görüşürsün kimseye değerli vaktini harcama Adamın niyetini direkt sorarsın en azından acaba kalmaz aklında. Arkadaş olmak istiyorum der sen istemiyorum dersin konu kapanır. İlk red edilen değilsin hepimiz edildik ya da ettik.
Özgüvenle ilgili bir de karşı cinsten çekinmekle ilgili. Aslında çok basit aynı şeyleri başkasına bende derdim de kendim de uygulayamıyorum.

Neden öyle izlenim oluştu 😂
Ben de benzer bir sey yazmıştım aynısını cherry de yazmis
Özgüvensiz biri izlenimi verdi nedeni de telefona uzun saatler girmiyor ama nedense siz bir forumda tanistiniz demek ki hayatini izole ve internette yasayan birisi
Bir de konusurken uyum yakalayamadıginizdan bahsetmissiniz o "senkronizasyon" neden oluşmadı? Konusmadi mi, konusmak mi istemedi?
Bana bir kadinla nasil konusulur bilmeyen biri izlenimi verdi. Yaşı kac bu kişinin?
Erkeklerin çoğu, internette de olsa atar tutarlar ve bir kizla tanışmak icin ne cabalar harcarlar. Bunda tık yok :) bulusmayi kendi istemis ama sizi eglendirmemis ya da nasil desem muhabbetiyle etkilememiş
Hani merak uyandiran, kendini cekici gösteren bir yönü yok gibi.
Fazla efendilik de bir yerden sonra sıkıcı olur.

Adim atmak zor benim için yanlış anladın "biz sadece arkadaşız ben öyle gördüm" derse o zaman çok rahatsız hissederim. Buradaki yazılan yorumlara da bakınca o istese erkek isterse belli eder anlayışını gördükçe biraz daha uzaklastim bu ihtimalden.
Oyle diyebilir çünkü adim atmaya cekiniyor belki sorumluluktan ya da baglanmaktan da korkuyor olabilir
Ama kimsenin sorunlarini siz cekmek ya da onu idare etmek zorunda değilsiniz
Ayrica bir erkek asla bir kadina arkadaş gözüyle bakmazmış (bunu yakin zamanda bir erkek söyledi bana).
Size acikca söylemiyor ki sonradan "ben öyle bir sey demedim ki yanlis anlamissin" bahanesine siginabilsin, sorumluluk onda olmasin
Bence acikca sorun ya da bir müddet daha gozlemleyin ve baktiniz size arkadaş gibi degil farklı gözle yaklasiyor ama soylemiyor.o zaman konusursunuz.
Bu arada yazisarak değil de konuşarak ya da yuz yüze geldiğiniz bir ortamda biriyle tanistiginizi ima edin derim. O zaman acik eder kendini :)

Aklı başında sosyal özgüven sorunu olmayan bi adam sizin duygularınızdan bağımsız olarak ilgisi olsa belli ederdi şimdiye kadar. Yani öyle kendini çek online oluyor mu bak falan işin kendini kandırması. 7 ay olmuş az değil liseli de değilsiniz. Arkadaş olarak görüyor sizi belli ki. Bu sizi rahatsız ediyorsa bitirin geçin senelik dostunuz değil en nihayetinde.

Ben de benzer bir sey yazmıştım aynısını cherry de yazmis
Özgüvensiz biri izlenimi verdi nedeni de telefona uzun saatler girmiyor ama nedense siz bir forumda tanistiniz demek ki hayatini izole ve internette yasayan birisi
Bir de konusurken uyum yakalayamadıginizdan bahsetmissiniz o "senkronizasyon" neden oluşmadı? Konusmadi mi, konusmak mi istemedi?
Bana bir kadinla nasil konusulur bilmeyen biri izlenimi verdi. Yaşı kac bu kişinin?
Erkeklerin çoğu, internette de olsa atar tutarlar ve bir kizla tanışmak icin ne cabalar harcarlar. Bunda tık yok :) bulusmayi kendi istemis ama sizi eglendirmemis ya da nasil desem muhabbetiyle etkilememiş
Hani merak uyandiran, kendini cekici gösteren bir yönü yok gibi.
Fazla efendilik de bir yerden sonra sıkıcı olur.
Işin ilginci o forumda da pek aktif değil. Çünkü orada da online görünmüyor ya da ben aradığımda da hat meşgul olmuyor. Ya da bazen 1-2 saat konuşuyoruz öyle arkadan gelen ses vs. olmuyor. Yani gayet normal sessiz sakin oluyor. Bizim buluştuğumuzda da konuşmak değil de öncelikle ani olduğu için nereye gitsek diye düşündük o baya zaman aldı. Sonra da acelesi vardı kısa süreli gelmişti hemen bir şeyler içtik çağırdılar gitti. Çok karşılaşamadık. Nereye gidelim karar verme süreci falan derken bir uyum olmadi. Çok yüz yüze muhabbet edemedik. Muhabbeti telefonda iyi eğlenceli de yüz yüze biraz çekingen gibiydi bence.pek vakit de olmadi anlayamadım.

Oyle diyebilir çünkü adim atmaya cekiniyor belki sorumluluktan ya da baglanmaktan da korkuyor olabilir
Ama kimsenin sorunlarini siz cekmek ya da onu idare etmek zorunda değilsiniz
Ayrica bir erkek asla bir kadina arkadaş gözüyle bakmazmış (bunu yakin zamanda bir erkek söyledi bana).
Size acikca söylemiyor ki sonradan "ben öyle bir sey demedim ki yanlis anlamissin" bahanesine siginabilsin, sorumluluk onda olmasin
Bence acikca sorun ya da bir müddet daha gozlemleyin ve baktiniz size arkadaş gibi degil farklı gözle yaklasiyor ama soylemiyor.o zaman konusursunuz.
Bu arada yazisarak değil de konuşarak ya da yuz yüze geldiğiniz bir ortamda biriyle tanistiginizi ima edin derim. O zaman acik eder kendini :)
Genelde konuşarak iletişim kuruyoruz. Pek mesajla kurmayız. Biriyle tanışma iması yapabilirim belki bir seyler belli eder sanıyorum. Özgüven eksikliği olabilir diye düşünüyorum ama net değil tabi. Tek bildiğim benimle iletişimi kesmek istemediği.

Anlattıklarınıza bakarak yine düşüncem değişmedi
Nasıl davranacağını bilmiyor, kadinlarla iliskilerde fazla acemi...
Yani nerede oturacağız kararsizligi yasamak yerine etrafinda gördüğü bir kafeye sizi davet edebilirdi belki de sizden bekledi ama benim.dusuncem bu tur seyleri özellikle ilk buluşmalarda erkegin planlamasıdır. Ya da arkadaslarina yarim saat sonra gelebilirim diyebilirdi.
Özgüvensiz bir erkegi acmak zor bence, uğraşmaya değmez.

Anlattıklarınıza bakarak yine düşüncem değişmedi
Nasıl davranacağını bilmiyor, kadinlarla iliskilerde fazla acemi...
Yani nerede oturacağız kararsizligi yasamak yerine etrafinda gördüğü bir kafeye sizi davet edebilirdi belki de sizden bekledi ama benim.dusuncem bu tur seyleri özellikle ilk buluşmalarda erkegin planlamasıdır. Ya da arkadaslarina yarim saat sonra gelebilirim diyebilirdi.
Özgüvensiz bir erkegi acmak zor bence, uğraşmaya değmez.
Kadınlar konusunda ozguvensiz olduğunu bende düşünüyorum kadınlar konusunda acemi ve ilişki geçmişi pek yok.

Hadi bu adamla öyle böyle sevgili oldun diyelim. Sonrası ne olacak? Adam 7 ayda olaya girememiş bile. Evliliğe zor götürürsünüz. Bence başkalarıyla görüşüyorum muhabbeti de yapmayın çok itici bir şey hepten kaybedersiniz adam çeker kendini iyice. En iyisi açıkça konuşmak bence. Biz bu kadar zamandır konuşuyoruz ama amaç ne gibisinden? Bana yaklaşımın arkadaş gibi sanırım gibisinden bi konuşma olabilir. Ben bir sey olsa çoktan adim atardı diye düşünüyorum ama konuşursan En azından aklında soru işareti kalmaz.

Hadi bu adamla öyle böyle sevgili oldun diyelim. Sonrası ne olacak? Adam 7 ayda olaya girememiş bile. Evliliğe zor götürürsünüz. Bence başkalarıyla görüşüyorum muhabbeti de yapmayın çok itici bir şey hepten kaybedersiniz adam çeker kendini iyice. En iyisi açıkça konuşmak bence. Biz bu kadar zamandır konuşuyoruz ama amaç ne gibisinden? Bana yaklaşımın arkadaş gibi sanırım gibisinden bi konuşma olabilir. Ben bir sey olsa çoktan adim atardı diye düşünüyorum ama konuşursan En azından aklında soru işareti kalmaz.
Normalde öyle yavaş ağırdan alacak biri değil görünüyor. Fakat anladigim kadınlar ve ilişki konusunda acemi. Aynı zamanda yorumlardan da fark ettiğim kadınlarla iletişim konusunda iyi değil. Bana adım atar miydi hoşlansa dahi emin olamıyorum. Öz-güven eksikliği yaşıyor sanki bu konularda. Geri durabilirdi yine de. Konuşmayı da düşünmüyorum nedense bunu yapmak ıçimden gelmiyor hiç.

Bir forumdan 7 ay önce bir beyle tanıştık. Kısa süre önce de yüz yüze görüştük. Planlı değildi, farklı illerdeyiz. Burada akrabası vardı onu ziyarete gelince biz de 2 saat kadar görüştük.

Bu 7 ay içinde flört ilişkimiz hiç olmadi. Arkadaş gibi muhabbet ettik. Ama ben ona ne yakın arkadaşım ne de flörtüm diyebildim. Birbirimizin özelini de pek bilmeyiz. Ki karşımdaki bey flört eden kadınlara karşı girişimci biri gibi de görünmüyor. Bu sürede mesajlarıma çok geç cevap verdiği oldu. Buna rağmen sürekli aramayı ya da mesaj atmayı ihmal etmedi. Bense mesajlarıma geç cevap verdiği için ( ortalama 3-4 saat aralıklarla) uzak durmaya çalıştım. O ararsa mesaj atarsa cevap verdim ama mesaj aralıklarını uzatmadım da. Normal kendim gibi davrandım ama pasif durdum diyebilirim.

Ben bu beyi zaten hoş buluyordum, muhabbetini seviyordum. Görüşünce de hoş bulmaya devam ettim. Fakat onun benimle ilgili düşüncelerini tam bilemiyorum. Görüşme günü bana konum atti buradayım gibisinden ben dedim müsaitsen görüşelim diye benden davet bekledi. Ki bulusacagimiz yere yarim saat erkenden de gitmiş. Görüştüğümüzde ilgili biri gibi değildi hem de biraz görüşünce senkronizasyon sorunu oldu ben iyi geçtiğini düşünmüyorum zaten apar topar oldu biraz. Görüşmeden sonra biraz onda farklılık olduğunu da gördüm şöyle ki muhabbet edince pek "sıçtım, bok vardı vs." kullanmazdı şimdi kullanmaya başladı. Mesaj aralıkları kısaldı( ortalama 1-2 saat oldu).Öyle farklar gördüm onun dışında net bir farklılık yok görünüyor.

Erkeklerle arkadaş olunabileceğini düşünen biriyim fakat bu bey benim ilgimi çekti. Ben adım atacak biri değilim o da öyle görünmüyor. Farklı illerdeyiz de. Boşuna iyice kapılmak istemiyorum. Ne yapmalıyım bilmiyorum, iletişimi koparmak mi gerekir bilemiyorum. Ki belki sadece beni arkadaşı olarak görüyor bilmiyorum. Kendi kendime de gelin güvey olmak istemiyorum. Kendimi kaptırmak da istemiyorum. Siz ne düşünüyorsunuz?
Bu beyin evli,nisanli olup olmadigindan net eminmisiniz.
Konunuzda cok birsey yok ama niyeyse ilk aklima gelen o oldu hissiyat olarak dusunun
Bazi kisiler sevgili iliski vs aramaz zaman gecirmek icin oylesine konusur.Sanirim oyle bir yapi hic ozel bilgi paylasimi olmadimi ailem soyle anam babam bu sevgilimden su zaman ayrildim su kadarlik iliski bitti vbvb

Bu beyin evli,nisanli olup olmadigindan net eminmisiniz.
Konunuzda cok birsey yok ama niyeyse ilk aklima gelen o oldu hissiyat olarak dusunun
Bazi kisiler sevgili iliski vs aramaz zaman gecirmek icin oylesine konusur.Sanirim oyle bir yapi hic ozel bilgi paylasimi olmadimi ailem soyle anam babam bu sevgilimden su zaman ayrildim su kadarlik iliski bitti vbvb
Annesinden babasından kardeşlerinden bahsetti. İlişkilerinden 1 kez bahsetti yalnızca . Genelde iş gündelik yaşam falan konuşuluyor.

Annesinden babasından kardeşlerinden bahsetti. İlişkilerinden 1 kez bahsetti yalnızca . Genelde iş gündelik yaşam falan konuşuluyor.
Omur torpusu be kardesim konu acacak kadar kafana taktigina gore bayagi ilgi duymaya baslamissin
O senle duygusal bir paylasimda gorunmuyor,erkekler birinden hoslaninca ilgi duyunca sus pus oturmuyor,muhakkak biryerden sinyalini veriyor,kadinlar hoslaninca bahaneler ardina siginiyor ama oyle degil soyle,boyle diye uzulursun ama yinede sen bilirsin
Birde merak ettim kac yasinda

Back
X