Bir forumdan 7 ay önce bir beyle tanıştık. Kısa süre önce de yüz yüze görüştük. Planlı değildi, farklı illerdeyiz. Burada akrabası vardı onu ziyarete gelince biz de 2 saat kadar görüştük.
Bu 7 ay içinde flört ilişkimiz hiç olmadi. Arkadaş gibi muhabbet ettik. Ama ben ona ne yakın arkadaşım ne de flörtüm diyebildim. Birbirimizin özelini de pek bilmeyiz. Ki karşımdaki bey flört eden kadınlara karşı girişimci biri gibi de görünmüyor. Bu sürede mesajlarıma çok geç cevap verdiği oldu. Buna rağmen sürekli aramayı ya da mesaj atmayı ihmal etmedi. Bense mesajlarıma geç cevap verdiği için ( ortalama 3-4 saat aralıklarla) uzak durmaya çalıştım. O ararsa mesaj atarsa cevap verdim ama mesaj aralıklarını uzatmadım da. Normal kendim gibi davrandım ama pasif durdum diyebilirim.
Ben bu beyi zaten hoş buluyordum, muhabbetini seviyordum. Görüşünce de hoş bulmaya devam ettim. Fakat onun benimle ilgili düşüncelerini tam bilemiyorum. Görüşme günü bana konum atti buradayım gibisinden ben dedim müsaitsen görüşelim diye benden davet bekledi. Ki bulusacagimiz yere yarim saat erkenden de gitmiş. Görüştüğümüzde ilgili biri gibi değildi hem de biraz görüşünce senkronizasyon sorunu oldu ben iyi geçtiğini düşünmüyorum zaten apar topar oldu biraz. Görüşmeden sonra biraz onda farklılık olduğunu da gördüm şöyle ki muhabbet edince pek "sıçtım, bok vardı vs." kullanmazdı şimdi kullanmaya başladı. Mesaj aralıkları kısaldı( ortalama 1-2 saat oldu).Öyle farklar gördüm onun dışında net bir farklılık yok görünüyor.
Erkeklerle arkadaş olunabileceğini düşünen biriyim fakat bu bey benim ilgimi çekti. Ben adım atacak biri değilim o da öyle görünmüyor. Farklı illerdeyiz de. Boşuna iyice kapılmak istemiyorum. Ne yapmalıyım bilmiyorum, iletişimi koparmak mi gerekir bilemiyorum. Ki belki sadece beni arkadaşı olarak görüyor bilmiyorum. Kendi kendime de gelin güvey olmak istemiyorum. Kendimi kaptırmak da istemiyorum. Siz ne düşünüyorsunuz?