Keşke ben de 28 yaşımda olabilseydim :)
Gerçek aşkı ve sevgiyi de bulacaksın bir gün eminim ben... Her şekilde şansın var en kötü benim yaşıma geldiğinde evladın büyümüş olur , sen de kendine yeni bir yaşam kurabilir , bir hayat arkadaşı bulabilirsin. Benim oğlum büyüdüğünde ben var olur muyum bile bilemiyorum , var olsam da iş işten geçmiş olacak
İnsanın doğası gereği tüm duygular iç içe geçiyor bazen zaten hayatta da salt mutluluk olduğuna inanmıyorum. Hayat mutlu anlardan ibaret , işte o anların kıymetini bilenler huzur ve mutluluğu yakalayabiliyorlar.
Her şeyden önce kendine güven ve inan ve her şeyden çok kendini sev... Ben şimdiden çocuğuma bunu aşılıyorum Önce kendini sev sonra beni seversin diyorum
Hani vardır ya dışı seni yakar içi beni yakar denilen yaşamlar , öyle bir hayatı yaşıyorum ama çocuğuma bunu belli etmemeye çalışıyorum. Dışarıdan bakan insana neyi nasıl ve neden anlatacaksın ki... Anlatsan anlayacak mı sanki... Bayramda dahi babası aramayan çocuğumun gülüşü solması diye onu denize , oraya buraya gezmeye götürdüm dışarıdan bakan oh ne güzel hayat bunlara güzel der , diyorlar da... Ama o dünyanın içinde neler yaşandığını , nelerden fedakarlık edildiğini kimse bilmiyor , bilemez de....
O yüzden her şeye inat , herkese inat , hayata inat sadece kendi inandığın şekilde yaşa...
Bu dünyada ki tek adil şey herkesin ölecek olmasıdır , ne zaman konuşmaya ihtiyaç duyarsan özelden ulaşabilirsin.
Yolunuz da bahtınız da açık olsun. Umarım evlatlarımızın gülüşlerini hiç kimseler çalamaz.