- Konu Sahibi flygirlfly
-
Dediğin gibi doktor Türkiye de bilmiyorum henüz ben summitcim.koreye baktım Türkiye ile karşılaştırılamaz bile öyle başarılı ve mucizevi sonuçlar var ki. Keşke burda da böyle doğal sonuçlar çıkarabilen doktorlar olsaAynen bende yağ enjeksiyonundan korkuyorum. Korkma diyorlar ama ben şiş şiş bir yüz istemiyorum. Kemikli hatlı yüz seviyorum. Dolguda istediğin gibi ayarlama yaparsın ama yağ öyle değil. Dolgu nokta atışı istedigin kadar tekrarlanir. Yağın morarmasi fln çok oluyo. Botoks ve dolgu beraber iyi olur cnm. Çok zayıf olanlarda sadece ben yüze yağ öneririm. Oda vücutta yağı varsa. Birde neadle shape var . Dönüşümlü nasıl olur acaba. İyi bir Dr bulmak lazım. Herşeyden önce para hırsı olmadan bu işi merhametle hasta memfaaitini düşünerek yapmalı.
Botoks etkisi geçtikten sonra ciltte açılma sarkma oluyor mu? sakık olmayan ama kilo vermeden dolayı küçülmüş yüz için tavsiye eder misiniz? 30 yaş erken bir yaş mı sonra şekli değişmiş bir yüzle kalır mıyım?yağ enjeksiyonu hyr.asit dolgusu ve botoks arasında kararsızım.
Aynen canım Kore almış başını gidiyor. Gerci Koredecok sisirme reklamlar shoplu resimler yapiliyor fakat nispeten sonucta Tr den daha basarili bencede. Orda cok yapiliyor olmasi degil sebep bence. berecemiyorlar burda bence.Bizimkilerde anca burun kemeri ile kalıyorlar. Dolgu botoksu bile beceremiyorlar bazilari.Arkadaşlar Dr arastrrken kesinlikle olumsuz yorumlarını esgeçmeyin. Aynı olumsuzluğu yaşamamak varken. Çünkü mutlaka bnm gibi kötü sonuçlarla karşılaşan insanlar burda belirtiyorlar durumu. Benim Dr m düzeltmeye çalışıyor ancak düzeltemiyor. Artık çok yiprandim Hem psikolojik hem fiziksel. Bakalım ne yapacak Yüzümdeki kistleri. Hala bir ümitle bir çare bulmasını bekliyorum. Keşke hiç yaptirmasaydim dedirtTi. Güzel bir şekilde telafi ederse yine çektiğim acıları zaman emek kaybını unutucam. Tabi biraz tenezzül edip yeni hasta almaya ara verecekte araştıracak kist olmuş 4 senelik geçmeyen nodul dolgu nasıl izsiz çıkar diye.Dediğin gibi doktor Türkiye de bilmiyorum henüz ben summitcim.koreye baktım Türkiye ile karşılaştırılamaz bile öyle başarılı ve mucizevi sonuçlar var ki. Keşke burda da böyle doğal sonuçlar çıkarabilen doktorlar olsa
Kotu bi tecrube olmusparanin bu kadar on planda olmasi midemi bulandirio. Gecmis olsun.
Martta gidicem tekrar demistiniz, gitmediyseniz bn de burda yaptirmak istiorum, ikimiz gidince indirim olur muDr. Fatih Burak medıcal ve akapunktur uzmanı beylıkduzunde bizimkent köprüsünün orda
Martta gidicem tekrar demistiniz, gitmediyseniz bn de burda yaptirmak istiorum, ikimiz gidince indirim olur mu
Merhaba arkadaslar konuyla alakali foruma baktim.fakat fazla doktor onerisi bulamadim. Lutfen istanbulda botoksu iyi yapan uzun sure etkisi devam eden doktor onerilerinizi bekliyorum. Sevgilerrr
Arkadaşlar bir kaç saat önce burdaki yorumlar uzerine Akif mehmetoğlu na yaptırdım bana watsaptan yazdıkları aynen şu.
-Botoks tüm yüz fiyatımız (alın, kaş arası ve kaz ayakları burun üstü tavşan çizgileri ve dudak üstü sigara çizgisi olarak adlandırılan çizgiler dahıl olmak üzere) 1250tl yerine kampanyada 650tl. Bölgesel düşünüyorsanız bu fiyat değişebilir. Polikliniğimizde Allergan ve disport ürünü kullanılıyor. Botoks işleminin kalıcılığı 5-6 aydır.
Fiyatlarımız oldukça uygun ve fırsat kampanyalarımız mevcuttur dilerseniz size ücretsiz bir muayene oluşturalım polikliniğimizi, son model cihazlarımızı, kullandığımız ürünleri görüp doktor beyle tanışıp cildinizdeki sorunları analiz ettirebilirsiniz. Ona göre işlemi yaptırmaya karar verirsiniz.-
fazla ucuz geldi ama olmadı tek bölge yaptırım dedim bana fiyat veren bayan gittiğimde alın ve kaz ayakları 650 tl diger yerler ve kas arası extra dedi
Boyle uckagitciliklari hic sevmem aninda anladim nasil bir yer oldugunu
ozaman sadece alın çizgileri için yaptiricam dedim ok. krem süreceğiz bekleyin dediler bir odada başka elemanlar geldi sonra binbir suratla Dr. geldi ben israrla sadece alin dememe ragmen kas arasi da eklemis fiyat veren bayan
Ben duyunca hayir kas arasi istemiyorum sadece alin bolgemi istiyorum dedim
Neyse dr geldi sanki bedavadan yapılıyormus gibi krem falan sürmeden 3 -4 iğne yaptı tek kelime etmeden yine defol git dercesine bir ifadeyle gitti ne yapmam gerektiğini asistan söyledi
İlk defa yaptıracağım için denemek istedim 400.00 tl ödedim sadece alına
Kısaca ilk deneyiminden memnun değilim
10 gün sonra kontrole gel dediler ama ben gitmeyi düşünmüyorum
Evet canım ben Oytun idil le görüştüm dozunu az verip rötuş yapılırsa vücut ilaca karşı antikor üretip ilacın etkisini azaltıyormuş yani Botoks yaptırdın 10 gün sonra da kontrole gel rötuş yapalımBotok konusu çok hassas ve önemli.. Çok ucuz fiyat veriyorlarsa anlayın ki hile var o işin içinde. ilacı az katıyorlarmış ve markası çok önemli. İlaçlar tek kullanımlık ve en fazla 15 gün süresi olabiliyormuş. Daha uzun süre söylerlerse inanmayın. Işık dolgusu diye bir şey var. Onu da telefonda gelin yaparız diyen olursa ona da inanmayın. Bizim isteğimizle olmuyor. Herkese uygun olan bir uygulama değilmiş. Göz altındaki kemik yapısına göre doktor kontrol edip söyleyebiliyor.
Yani books tavsiye ediyorsunuzŞahsen prp yaptırmadım ama bana yapilan botoksa 10 üzerinden 8 verebilirim alnımda 8 yatay çizginin hemen hemen hepsi gitti 1 2 tanesi de çok hafif bir şekilde duruyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?