Botoks

Dediğin gibi doktor Türkiye de bilmiyorum henüz ben summitcim.koreye baktım Türkiye ile karşılaştırılamaz bile öyle başarılı ve mucizevi sonuçlar var ki. Keşke burda da böyle doğal sonuçlar çıkarabilen doktorlar olsa

Botoks etkisi gectikten sonra herhangi bi sarkma, deforme vs olmuo. Sadece kirisikliklari acio ve yuze hafif gergin bi gorunum verio. Yuzde dolgunluk olmuo.

Aynen canım Kore almış başını gidiyor. Gerci Koredecok sisirme reklamlar shoplu resimler yapiliyor fakat nispeten sonucta Tr den daha basarili bencede. Orda cok yapiliyor olmasi degil sebep bence. berecemiyorlar burda bence.Bizimkilerde anca burun kemeri ile kalıyorlar. Dolgu botoksu bile beceremiyorlar bazilari.Arkadaşlar Dr arastrrken kesinlikle olumsuz yorumlarını esgeçmeyin. Aynı olumsuzluğu yaşamamak varken. Çünkü mutlaka bnm gibi kötü sonuçlarla karşılaşan insanlar burda belirtiyorlar durumu. Benim Dr m düzeltmeye çalışıyor ancak düzeltemiyor. Artık çok yiprandim Hem psikolojik hem fiziksel. Bakalım ne yapacak Yüzümdeki kistleri. Hala bir ümitle bir çare bulmasını bekliyorum. Keşke hiç yaptirmasaydim dedirtTi. Güzel bir şekilde telafi ederse yine çektiğim acıları zaman emek kaybını unutucam. Tabi biraz tenezzül edip yeni hasta almaya ara verecekte araştıracak kist olmuş 4 senelik geçmeyen nodul dolgu nasıl izsiz çıkar diye.

Arkadaşlar bir kaç saat önce burdaki yorumlar uzerine Akif mehmetoğlu na yaptırdım bana watsaptan yazdıkları aynen şu.
-Botoks tüm yüz fiyatımız (alın, kaş arası ve kaz ayakları burun üstü tavşan çizgileri ve dudak üstü sigara çizgisi olarak adlandırılan çizgiler dahıl olmak üzere) 1250tl yerine kampanyada 650tl. Bölgesel düşünüyorsanız bu fiyat değişebilir. Polikliniğimizde Allergan ve disport ürünü kullanılıyor. Botoks işleminin kalıcılığı 5-6 aydır.
Fiyatlarımız oldukça uygun ve fırsat kampanyalarımız mevcuttur dilerseniz size ücretsiz bir muayene oluşturalım polikliniğimizi, son model cihazlarımızı, kullandığımız ürünleri görüp doktor beyle tanışıp cildinizdeki sorunları analiz ettirebilirsiniz. Ona göre işlemi yaptırmaya karar verirsiniz.-
fazla ucuz geldi ama olmadı tek bölge yaptırım dedim bana fiyat veren bayan gittiğimde alın ve kaz ayakları 650 tl diger yerler ve kas arası extra dedi
Boyle uckagitciliklari hic sevmem aninda anladim nasil bir yer oldugunu
ozaman sadece alın çizgileri için yaptiricam dedim ok. krem süreceğiz bekleyin dediler bir odada başka elemanlar geldi sonra binbir suratla Dr. geldi ben israrla sadece alin dememe ragmen kas arasi da eklemis fiyat veren bayan
Ben duyunca hayir kas arasi istemiyorum sadece alin bolgemi istiyorum dedim
Neyse dr geldi sanki bedavadan yapılıyormus gibi krem falan sürmeden 3 -4 iğne yaptı tek kelime etmeden yine defol git dercesine bir ifadeyle gitti ne yapmam gerektiğini asistan söyledi
İlk defa yaptıracağım için denemek istedim 400.00 tl ödedim sadece alına
Kısaca ilk deneyiminden memnun değilim
10 gün sonra kontrole gel dediler ama ben gitmeyi düşünmüyorum

Kotu bi tecrube olmus paranin bu kadar on planda olmasi midemi bulandirio. Gecmis olsun.
Jorana tesekkur ederim evwt ustelik kirisiklar da gitmedi aynen eski hali gibi sanirim dozunu cok az yapti yada cok sulandirdi malesef bu sektorde cogu dr. bu sekilde arada istisnalar var birebir gorusmek lazim dr.lar la
deneye yanıla tecrübe edinecegim
Botoks yaptırmak isteyen arkadaşlar
ucuz Botoks aramayın yok öyle bir şey bir iğne ucu kadar zerresi bile altın elmas gibi pahalı
Oytun idil web sitesinde detaylı bilgi veriyor hiç bir Dr. un anlatamadığı kadar hemde kendisiyle de görüştüm botoksta tek bölgeyi 750ye yapıyormuş labioplasti için muayene oldum fakat ameliyat olmamam için beni uyardı mesela klitoral bölgem fazla büyüktü kucultulebilir mi dedim
çok riskli çünkü kucultulebilecek kadar mukoza olmadığını söyledi para için yapmak istesem yaparım dedi
bir daha Botoks yaptırırlar kesinlikle Oytun beye gitmeyi düşünüyorum

Bnm merak ettigim bi konu daha var denemis veya sormus olan varsa yazarsa super olur. Botoksu kendimiz alsak sadece enjeksion icin ne kadar ucret alinir? Hemsire bi arkadasim kemdi alip kendi kendine yapabiliodu, bnm de niyetim ona yaptirmakti alip ama malesef yurtdisina gitti.

Merhaba arkadaslar konuyla alakali foruma baktim.fakat fazla doktor onerisi bulamadim. Lutfen istanbulda botoksu iyi yapan uzun sure etkisi devam eden doktor onerilerinizi bekliyorum. Sevgilerrr

Merhaba bu konuyla ilgili evde rahatça uygulayabileceginiz bir ürün onerebilirim. Zeitgard 2 kirisiklik giderici makina. Sadece tek sefer ücret ödeyip evde rahatlıkla kullanabilirsiniz?

balerinvekral paylaşımın için teşekkür ederim. Bende Akif Mehmetoğlu'nu nette okuduktan sonra instagramda takip ettim. whatsapptan yazdığımda ise; botoks ve yüz gerdirme işlemi için direkt yarı fiyat vermelerinden belli bir tuhaflık olduğu tahmin ettim. Bende yoğun bir şekilde araştırıyorum. Lütfen herkes olumsuz yorumlarını buraya yazarlarsa daha fazla insan mağdur olmasın.

Botok konusu çok hassas ve önemli.. Çok ucuz fiyat veriyorlarsa anlayın ki hile var o işin içinde. ilacı az katıyorlarmış ve markası çok önemli. İlaçlar tek kullanımlık ve en fazla 15 gün süresi olabiliyormuş. Daha uzun süre söylerlerse inanmayın. Işık dolgusu diye bir şey var. Onu da telefonda gelin yaparız diyen olursa ona da inanmayın. Bizim isteğimizle olmuyor. Herkese uygun olan bir uygulama değilmiş. Göz altındaki kemik yapısına göre doktor kontrol edip söyleyebiliyor.

Evet canım ben Oytun idil le görüştüm dozunu az verip rötuş yapılırsa vücut ilaca karşı antikor üretip ilacın etkisini azaltıyormuş yani Botoks yaptırdın 10 gün sonra da kontrole gel rötuş yapalım
diyerek yapılan botoks aslında haddinden fazla sulandırılmış Botoks oluyormuş
Artı Botoks markası kemikleşmiş ve bu yüzden de bir zerresi bile dünya para
Neden çünkü yaptıranlar sadece Botoks ve Disport olsun istiyorlar böyle rekabet gücünü azaltıyor ve fiyatların yükselmesine neden oluyoruz istemeden de olsa
Bahsi gecen dr.un Estebeldede ban aynısı yapıldı
haa ama ben hemen etki gösteriyor diye düşündüğüm için ise yaramadı sandım 7 gün sonra etki etti bende
Ama yine de aynı yere gitmeyi düşünmuyorum telefonda başka klinikte başka fiyat vermeleri artı kendi istekleri olmadığında takıntıları tavır gözümde eksiye dusmelerine yetti de artti

Şahsen prp yaptırmadım ama bana yapilan botoksa 10 üzerinden 8 verebilirim alnımda 8 yatay çizginin hemen hemen hepsi gitti 1 2 tanesi de çok hafif bir şekilde duruyor

İlk defa botoks yaptiran biri olarak memnun kaldım evet ne kadar süre dayanacagini zaman gösterecek gelişmeleri yazarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…