- 16 Aralık 2015
- 957
- 2.158
- 63
- 44
- Konu Sahibi flygirlfly
-
Aslında ben de bunu izliyorum kendimde bir iki kez başım ağrıdı ama devamlılığı olacak mı diye takipteyim şuankızlar selamlar, botoks yaptırıp herhangi bir yan etki gören var mıdır acaba? nedeni belirsiz baş ağrısı gibi, baş bölgesinde komplikasyon gibi.
Cnm kız arkadasım yaptırdı ben dermapen yaptırıcagım ondan sonra yaptıracagım kalıcılığı 6 ay fıyatta 450 zatenMartta gidicem tekrar demistiniz, gitmediyseniz bn de burda yaptirmak istiorum, ikimiz gidince indirim olur mu
Canim Güle güle kullanArkadaşlar ben meme büyütme yaptırdığIm dr uma 2 kere botox yaptırdım çok memnun kaldım. Kaş arası -kaz ayakları- alın için 600 lira ödedim. Değer
Gelelim botox un asıl maliyetine, benim dr bir arkadaşım 100 dolar artı 20 lira kargoya allergan ın botox unu getirtti. Bu arada soğuk zincirle geliyor. 2 arkadaşıma yaptı. Arkadaş olduğumuz için sadece ilacın parasını verdiler. Adam başı 200 lira. Bu ham maliyetbir flakon 2 kişiye kaş arası, alın VE kaz ayaklarına anca yetiyor. Bir arkadaşımızın sigara kaynaklı dudak üstünde dinamik çizgileri vardı, ona yetmedi mesela.
Canım merhabalar. Ben en son 24 Eylül'de yaptırmıştım, hoca 15 gün Sonra touch up denen kontrole çağırdı. Orda da gayet iyi olduğunu söyleyip ikinci bir işlem yapmamıştı. 7 ay oldu etkisi geçti. Ama biz 4 arkadaş gitmiştik. Onlardan bazıları kontrolde kaşlarını biraz daha yukarıda istediklerini söyleyip 2. Uygulamayı yaptırmışlardı. Yine bir arkadaşımın gummy smile denen durumu vardı, gülerken dişetleri bayağı görünüyordu. Ona dudak üstüne yapılmıştı. Sonuç DA gayet başarılı idi. İlk botox um DA ikinci botoxum da hemen hemen 6 ay idare etti. Ama dr um botox 4-6ay sürer diyor. Ben çok memnun kaldım. Botoxtan sonra kırışıklıklar artmıyor, o 6 ayda zamanı durdurmuş oluyorsun, etkisi geçtiğinde de kaldığın yerden kırışmaya devam ediyorsun. Botox candırCanim Güle güle kullanbende botox yaptırmak istiyorum kazayaklari ve Kaşlarimi yukarı kaldırmak için.su an kime gidecegime karar vermedim.yeni yeni bilgi topluyorum.alin bölgene yapılan kaşlarina etki ettimi.once ve sonrası resimlerin varsa görebilir miyim.yardimci olursan çok sevinirim canım
İlk defa botoks yaptiran biri olarak memnun kaldım evet ne kadar süre dayanacagini zaman gösterecek gelişmeleri yazarım
7 ay dayandı ve 600 tl ye tüm yüzü yaptirdin öyle mi süpermiş ben kaziklandim o zamanArkadaşlar ben meme büyütme yaptırdığIm dr uma 2 kere botox yaptırdım çok memnun kaldım. Kaş arası -kaz ayakları- alın için 600 lira ödedim. Değer
Gelelim botox un asıl maliyetine, benim dr bir arkadaşım 100 dolar artı 20 lira kargoya allergan ın botox unu getirtti. Bu arada soğuk zincirle geliyor. 2 arkadaşıma yaptı. Arkadaş olduğumuz için sadece ilacın parasını verdiler. Adam başı 200 lira. Bu ham maliyetbir flakon 2 kişiye kaş arası, alın VE kaz ayaklarına anca yetiyor. Bir arkadaşımızın sigara kaynaklı dudak üstünde dinamik çizgileri vardı, ona yetmedi mesela.
Canım yapan arkadaşımız7 ay dayandı ve 600 tl ye tüm yüzü yaptirdin öyle mi süpermiş ben kaziklandim o zaman
Peki şuan 200 tl nerede yaptiriyorsunuz
Bu fiyata ise ben yaptırmak isterim bu arkadasina canım
Yaa tüh keşke hep yapsa dediğin gibiCanım yapan arkadaşımızdışarıya yapmıyor, üniversitede doçent, kendi getirtti botox U. Arkadaşlarım sadece botox parasını verdi. Keşke hep yapsa ben yine kendi dr uma 600 E yaptırıcam sanırım
Canım meme büyütme oldum ben 2015 Temmuz'daYaa tüh keşke hep yapsa dediğin gibi
Volkan Tayfur ismini hep duymuştum
ama hep bilinç altımda çok pahalı bir Dr. dur diye düşünüyordum niyeyse
şimdi sayende ona da bir danışayım bakalim
Şuan nasıl peki memnun musun Botoks tan ilk yaptırdığın 7 ay dayandı demiştin yanlış hatırlamıyorsamCanım meme büyütme oldum ben 2015 Temmuz'dapiyasada 5bin E yapan dr vardı. Ama ben taaa o zaman 10bin verdim. Helal hoş olsun verdiğim para botox da en son 600 İdi. Bi ara sor cnm
Canım 24 Eylül de yaptırmıştım, 8 Ekim de touch up a çağırmıştı. Şu an 8 ay geçti tabiiii botox da bitti. :) ama şubat sonu gibi eskiye döndüm.Şuan nasıl peki memnun musun Botoks tan ilk yaptırdığın 7 ay dayandı demiştin yanlış hatırlamıyorsam
Waoow 8 ay haa ben Şubat sonu yaptırdım oda sadece alin kirisiklar simdiden başladı bileCanım 24 Eylül de yaptırmıştım, 8 Ekim de touch up a çağırmıştı. Şu an 8 ay geçti tabiiii botox da bitti. :) ama şubat sonu gibi eskiye döndüm.ama yine eskisi gibiyim, yani botox tan Sonra kaldığın yerden kırışmaya devam ediyorsun ama volkan hoca bana 4-6 ay demişti.
Hayırrrr 8 ay DEĞİLWaoow 8 ay haa ben Şubat sonu yaptırdım oda sadece alin kirisiklar simdiden başladı bile
Buarada cahilliğime ver touch up dediğin
tam olarak ne oluyor 2.ye tekrar mı enjekte ediyor bu taç upta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?