- 11 Şubat 2015
- 3.477
- 4.776
- 208
- 45
- Konu Sahibi flygirlfly
-
Evet cnm, eksik varsa veya bi asimetri varsa onun için 2. Doz yapılıyor :)Waoow 8 ay haa ben Şubat sonu yaptırdım oda sadece alin kirisiklar simdiden başladı bile
Buarada cahilliğime ver touch up dediğin
tam olarak ne oluyor 2.ye tekrar mı enjekte ediyor bu taç upta
Kızlar ben de her 6 ayda bir Nisantasindaki doktorum Selçuk Yazan 'à botoks yaptırıyorum ve oldukça doğal görünüyor doktorum çok dozunda yapıyor.Botoks yüze ışıltı aydınlık veriyor ve doğru uygulandığında kesinlikle fark yaratıyor.
Hangi bölgeye ne kadar fiyata yaptiriyorsunuz acaba
Göz ve alın çevresine yaptırıyorum ve cok memnunumHangi bölgeye ne kadar fiyata yaptiriyorsunuz acaba
Fiyatı ne kadar peki göz + alın bana da tam uyuyorGöz ve alın çevresine yaptırıyorum ve cok memnunum
Alın göz çevresi ve kas kaldırma benim için gerekli olan o bölgelerdı ve bana çok dozunda yapıyor.Bunun dışında dudak üstü ,yanak, tavşan çizgileri burundaki, ağız köşesindeki mutsuz ifade için , gülünce diş erleri görünenkişiler için daha güzel bir gülümseme, boyun bantları için de yaptırılabilir
Fiyatı ne kadar peki göz + alın bana da tam uyuyor
Ben yaptıraĺi 5 ay oldu 1250 tl yaptırdım.Fiyatı ne kadar peki göz + alın bana da tam uyuyor
Merhaba ben tekrar bugun yaptırdım sadece göz ve alin çevresine yaptırdım .Tüm yüze yaptırmak şart değil doktor karar veriyorBotoksu tüm yüze mi uygulamak gerekiyor? Biraz önce Naci Çelik'i aradım. 1250 tl fiyat verdiler. Ben sadece göz çevresi için istiyordum ama tüm yüze yaptırmak gerekiyormuş. Ben ilk defa yaptıracağım. Böyle bir şey var mı, bilgisi olan yazsın lütfen.
Canim nerde kime yaptırdın.hangi hastanede yaptırdın. Devlet Hastanesi mi.bende yaptırmak istiyorum.ilk defa yaptiricam. Bilgi verirsen sevinirim :)Merhaba,
Sırf bu konu için üye oldum ve üye olmak için çok uğraştırdı beni bu site:) Bende 3 yıldır sadece yaz mevsiminde yaptırıyorum yani yılda bir kez. 6 ay idare ediyor beni de. Şimdi yine haziran ayında yaptırmak istiyorum. Gecen sene 450 tlye yaptırmıştım. Bu sene 650 tl dediler. Bende yoğun arastırmalar sonucu bana botoksu yapan doktorun hangi hastanede çalıştığını bulup güzel bir taktikle iki kişi için daha uygun bir fiyat buldum. Şimdi arkadaşımla haziranda yaptıracağız. Pendik bölgesinde oturuyorum. Önerebileceğiniz estetik merkezleri ya da hastaneler varsa lütfen yazın. Oraları da araştırabilirim. Ama şuan aynı doktor olacağı için ve özellikle hastane olacağı için daha güvenli hissediyorum. Yakınlarda oturanlar varsa size de tavsiye edebilirim..
Cnm şimdi bir botoxu sulandırıp 10 kişiye kullanan dr da var; tek botoxu bir hastaya kullanan da..Bu arada 1250 tl botoks nedir arkadaşlar yaa? Alın, kaz ayakları göz çevresi.. hayır size başka şeyler de mi uyguluyorlar nedir bu fahiş fiyat? Ya da başka marka mı lütfen yeşillendirin bizde bilelim:)
Cnm şimdi bir botoxu sulandırıp 10 kişiye kullanan dr da var; tek botoxu bir hastaya kullanan da..
1000 tl den aşağı botox yapan varsa, durup orda düşünün.. bu durumda 1250 ye yapan daha insaflı inandürüst çalışan güvenilir dr bulmak gerek
Summit canım nasıl oldun.doktorun telafi etti mi.kendini lütfen üzme.bu işlemlerin bir ömrü var. En kötü ihtimal zamanla erir. İyi haberlerini bekliyorum.Aynen canım Kore almış başını gidiyor. Gerci Koredecok sisirme reklamlar shoplu resimler yapiliyor fakat nispeten sonucta Tr den daha basarili bencede. Orda cok yapiliyor olmasi degil sebep bence. berecemiyorlar burda bence.Bizimkilerde anca burun kemeri ile kalıyorlar. Dolgu botoksu bile beceremiyorlar bazilari.Arkadaşlar Dr arastrrken kesinlikle olumsuz yorumlarını esgeçmeyin. Aynı olumsuzluğu yaşamamak varken. Çünkü mutlaka bnm gibi kötü sonuçlarla karşılaşan insanlar burda belirtiyorlar durumu. Benim Dr m düzeltmeye çalışıyor ancak düzeltemiyor. Artık çok yiprandim Hem psikolojik hem fiziksel. Bakalım ne yapacak Yüzümdeki kistleri. Hala bir ümitle bir çare bulmasını bekliyorum. Keşke hiç yaptirmasaydim dedirtTi. Güzel bir şekilde telafi ederse yine çektiğim acıları zaman emek kaybını unutucam. Tabi biraz tenezzül edip yeni hasta almaya ara verecekte araştıracak kist olmuş 4 senelik geçmeyen nodul dolgu nasıl izsiz çıkar diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?