Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Aradı yine.. Tamam ailelere görüşmeyelim sorunun hallolacak mı diyor. Tamam ama bunu her zaman yapacakmısın yoksa 2 gün sonra görüşelim diye yine mi geleceksin bana diyorum. Bu sefer yarın çocuğumuz olsa görmeyecekler mi diye tamamen kabul edemiyo. O zaman sorunu sen çöz ailenin benim olduğunu kabul et. Onlar haksızsa onların yanında beni savun, ezdirme diyorum. Bu sefer ben onlara bişey diyemem sen benim eşimsin sana söylüyorum diyor. Yan sorunu çözmeye yönelik elle tutulur bişey diyemiyor..
Onlar benim ailem derken sen nesisin acaba
Evi geçindiren gönlünü hoş eden sıradan bi kadın mı
Kısaca diyor ki onlar ailem üzemem sen üzül nasılsa unutursun
Hicde bosu bosuna degil bosanman.. Okuduklarim cok tuhafima gitti. Hele sana tokat atmasi yenilir yutulur sey degil. Hem kel hem fodul diye bir laf varya, onunkide o hesap. Hem parasi yok hem herseyi sen yapmissin, bide uste cikiyo, her istedigini yaptirmaya calisiyor...
kafamçokkarıştı
Aradı yine.. Tamam ailelere görüşmeyelim sorunun hallolacak mı diyor. Tamam ama bunu her zaman yapacakmısın yoksa 2 gün sonra görüşelim diye yine mi geleceksin bana diyorum. Bu sefer yarın çocuğumuz olsa görmeyecekler mi diye tamamen kabul edemiyo. O zaman sorunu sen çöz ailenin benim olduğunu kabul et. Onlar haksızsa onların yanında beni savun, ezdirme diyorum. Bu sefer ben onlara bişey diyemem sen benim eşimsin sana söylüyorum diyor. Yan sorunu çözmeye yönelik elle tutulur bişey diyemiyor..