G
gelecekkorkusu
Ziyaretçi
- Konu Sahibi passiflora1
boşu boşuna boşanıyoruz demişsiniz ama bence geç bile kalmışsınız
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dönecek ama beklemeyeceğim.. Anlaşmalı boşanma için gelmesi gerekiyor çünkü ikametimiz Ankara'da, arayıp biran önce gel boşanma işini halledelim diyeceğim..
Ben erkek olup aynı şeyi bizim evde ben yapsaydım eminim babam da bana bir tokat atardı. Annesi ve babasının ikinci evlilikleri ama onlar da bu durum için hiçbir şey söylemiyorlar. Baştan beri istememişlerdir belki.. Bazen sırf onların inadına savaşmalımıyım diye düşünüyorum, onların istediğinin olmasını istemiyorum. Ama bu seferde ben çok daha fazla yıpranacağım.. Hayırlısı artık, henüz bir ses seda yok, bekliyorum bakalım..
Merhabalar...
Daha önce yine burda görümcemin yaptıklarından bahsetmiştim. Evimde görümcemin göğüsleri ortada videosunu bulmuştum ve bu nedenle tatışmıştık eşimle. Bu olaydan sonra eşime her sorunumuzu yazmayı ve tek tek hepsini karara bağlayıp imzalamayı teklif ettim. Kabul etti, konuştuk, anlaştık.
Eşim 2 senedir işsiz. 6 ay askere gitti, yine 6 aydır da İstanbul'da eğitim de. Evlendiğimizden beri evin herşeyini ben karşılıyorum, ailesinden hiçbir yardım görmedim, bütün eşyaları ben aldım Halen borç ödüyorum. Bugüe kadar bundan hiç gocunmadım. Kayınbabam evime ilk kez gelirken içinde 1 parmak kireç oluşmuş bir çaydanlık getirdi hediye olarak. Biz onlara gittiğimizde de 1 poşet ikinci el eşyayı toplayıp tutuşturdu elime.. Ben de ilkinde sesimi çıkarmamıştım ama bunun sürekli olmasından korkup onları evime getirmedim. Eşim askerde iken de bir kez arayıp sormadılar yaşıyormusun diye.. Görümcem derseniz daha beter.. Eşim birgün onlara gitti, ben gitmemiştim. Aradı niye gelmedin diye.. Gelemedim, başka zaman inşallah dedim. Bana ne dese beğenirsiniz... "Çok ta lazım değilsin..!" Aslında bunlaın hiçbirini önemsemem, ama bu olanlar kaşısında eşim yine de sürekli onları savunuyor. Hatta babasının getirdiği çaydanlık hakkında "böyle şey mi olur ayıp" dedim ertesi gün temizlemiş çaydanlığı..
Yaptığımız anlaşma sonucu onların yanında yaptıklarının yanlış olduğunu söyleyip beni savunursa bayamda onlara gideceğime dair karar aldık. Ancak hiçbir şekilde ablası ile aynı ortamda bulunmayacaktım. Gittik, 3 gün sorun olmadı, bayramın 2. günü kahvaltıda ablası geldi ve saat 3'e kadar hiç sesimi çıkarmadım. Ama eşim sözünü tutmadı, gel bayram ziyaretine gidelim dedim kalkmadı, sinirlerim bozuldu ve evlerinde beni buraya kandırıp getirdin diye çıkıştım. Tartıştık ve bana ilk kez tokat attı. Ertesi günü de eve gelip bütün eşyalarını topladı ve boşanmak için geleceğim diyerek çıktı gitti.
Onlar ne yaparsa yapsın benim kabul etmemi istiyor, karışmam ama eğer bir tarafta onlar bir tarafta ben varsam sürekli beni suçluyor. Ben 2 senedir evliyim, onlardan hiçbir şey görmedim. 2 senedir hem yükseklisans yapıyorum hem çalışıyorum hem de ev kuruyorum, işte eşim böyle teşekkür ediyor bana. 1 senedir İstanbul'da olduğu için zaten yalnız yaşıyorum. Yine onlara benden çok değer verdiğini gösterdi, çekip gitti, bir daha da aramadı.. Eşime ailesi ile mutluluklar diliyorum.. Buna da alışacağım zamanla..
Passifloracım nasılsınn...haber varmıı aradı mııı hiçççççç merak etim
Aramadı hala..
Ben geçen 6 seneme acıyorum, bugüne kadar hem ben hem ailem baş tacı ettik. Anlaşmalı boşanalım diye gelirse kabul etmemeyi düşünüyorum, kendisi ne yapıyorsa nereye başvuruyorsa gitsin.. Bugüne kadar hiçbir sorumluuğu üstlenmediği gibi eminim bunuda benim üzerime yıkmaya çalışıp kolaya kaçacak. Artık kesinlikle umursamayacağım, taviz vermeyeceğim, hatta geldiğinde eve bile almayı düşünmüyorum.
evliliği; eşinin ailesiyle geçimine bağlı olan erkeği ne yaparsanız yapın mutlu edemezsiniz..
adam aklına koymuş sanırm boşanmayı.. kapı orda.. ailesi baksın ona artık.. işsiz oğullarına ne kadar tahammül edebilecekler bakalım?
isabet olmuş gitmiş işte bırak dönmesin ,herşey sana ait ,eşyalarımı almaya geldim derse çaydanlığı ver yolla ..