• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bou bouna boanyoruz..:(

bekara karı bosamak kolaydır derler ya ole bısey . bence sadece bu konuda sesn karar verkı kararının arkasında durabılesın. evet senı cok uzmus haketmemıssın ama onlar benı aramadılar, benı dıslıyorlar dıye hayıflanmana gerek yok. eskılerı desmenınde anlamı yok. tabıı aray bıde uzaklık gırınce esınle arandakı mesafe dahada uzamısa benzıyor. ama eger unutmayı bılmeyen bırıysen bunuda unutmayacagın ve herseyde aklına gelecek ve takıntı halıne donustureceksen yolları ayırmak ıyı gıbı gorunuyor. :(:(:( uzuldum

Ben de bazı arkadaşlar gibi neden boşu boşuna dediğini merak ettim.
Bu durumda kim olsa dayanamazdı.:kızgın:
Çok bile sabır göstermişsin.
Eşinde hem suçlu hem güçlü durumu var.
Şartlarla kayıtlarla evlilik olmaz. Olsa da çok gitmez.
Hayırlısı olsun diyorum.

bende evliyim ama böyle durumlardada boşanma taraftarıyım
kusura bakmada böyle ailesinin yanında sümsük olupta
karısına aslanlık taslayan erkekten ne şimdi nede sonra hayır gelir
kendine yazık etme derim

bencede boşanmak yerinde olur zaten evi geçindiren sensin karşında mahçup olcağına terbiyesizlik yapıyor bide bence kendine layık birini bulup mutlu olursun

yani sen de boşu boşuna diyosan artık. eşinin ve ailesinin senin gibi birisinin üstüne titremesi gerekirken yaptıkalrı karşısında boşandığınız gün büyük bir kutlama yapmanı tavisye ederim, ucuz kurtulmuş olursun 2 senede. işallah hayırlısıyla boşanırsınız biran önce..

gitsin şimdi rahat rahat onalrı pohpohlasın bakalım...:mymeka:

evedee alma cıkamda tellerine vs.
birasda sen umarsamaz vurdum duyma zol bakalım...
dengesisssss:mymeka:

yani boşuboşuna değil çok da haklıca boşanıyorsun bence ki çok bile sabretmişsin, tokat atmak bile zaten bir neden, birde çalısmıyor sen ona bakıyorsun ohh üzerine tokatıda atıyor ne farkı kaldı zalimlikten ? yolunuz acık olsun bence cok sanslısınız kurtulun bitsin. sanırım bu sartlarda sevgi falan kalmamıstır da

Bu ay içinde işe başlayacaktı, daha eline para geçmeden havalara girdi. Arayıp anlaşmalı boşanma için geleceğini söyledi ama kabul etmeyeceğim. Evliliğimiz boyunca hiç bir sorumluluk almadı bari boşanırken birşeyler yapsın.

arkadaşım boşver yol ver gitsin hiiiiiiiiiiiiiçççççççççç uğraşma. güçlü kendi ayakları üstünde durabilen bir kadınsın anladığım kadarıyla. gölge etmesin hayatında başka ihsan istemez derim ben naçizane. sende eğitimine işine gücüne bakarsın kafan rahat.

ayıp ya ne kadar ayıp
nasıl bır adam mıs o oyle terbiyesiz.
konuyla bır alakası yok ama o adamın tahsılı nedır? merak edıyorum passiflora ?

Bugün aradı, cuma gelecekmiş anlaşmalı boşanma için gidecekmişiz. Ben de anlaşmalı boşanma yapmyacağım, sen git beni şikayet et ben gerektiğinde mahkemeye gelirim dedim. Baya ısrar etti ama yok dedim sürekli. O zaman sen boşanmak istemiyor musun diye sordu. Israrla istediğimi ama bu işlerle uğaşmayacağımı söyledim. Artık avukatımla görüşürsün dedi, tamam dedim kapattık. Çok geçmedi bir daha aradı, esmen 360 derece dönmüş.!
Tamam sen haklısın..
Annemlerle bir daha görüşmezsin..
Ben seni çok seviyorum..
Haaftasonu geleyim yüzyüze konuşalım.. falan filan...
Bu evliliğin bu şekilde yürüyüp yürümeyeceğini düşün akşam bana haber ver dedi.

Bundan sonra en baştan başlayalım falan diyor ama hiçbirşey olmamış gibi nasıl olacak, bu yaptıklarını unutabilcekmiyim bilmiyorum. Bence en ufak tartışmada bunlar geri önümüze gelecek tamamen kapatmak mümkün mü? Ben onun ailesi ile görüşmicem, o benim ailemle görüşmicek. saçma sapan bişey olacak. Zaten ben ankaradayım, ailem niğdede, eşim istanbulda onun ailesi de antalyada.. Nasıl olacak kafam çok karışık, yardım edin napayım. Gelme istemiyorum mu diyeyim, konuşayım mı yoksa?

Bence haklı
En başından başla ama ondan önceki hayatına geri dönerek başla
Sen zaten kendine yeten güçlü bi kadınsın
Sırtında bi kamburla yaşamayı haketmiyorsun
Düzelecek adam şimdiye kadar düzelirdi
Ama karar senin bu adamı sen tanıyorsun
Sence düzelir mi
Yeniden denemeye niyetin var mı
En önemlisi içinde ona karşı bişey var mı

Ve şunu unutma
Kadın affeder ama asla unutmaz

Bugün aradı, cuma gelecekmiş anlaşmalı boşanma için gidecekmişiz. Ben de anlaşmalı boşanma yapmyacağım, sen git beni şikayet et ben gerektiğinde mahkemeye gelirim dedim. Baya ısrar etti ama yok dedim sürekli. O zaman sen boşanmak istemiyor musun diye sordu. Israrla istediğimi ama bu işlerle uğaşmayacağımı söyledim. Artık avukatımla görüşürsün dedi, tamam dedim kapattık. Çok geçmedi bir daha aradı, esmen 360 derece dönmüş.!
Tamam sen haklısın..
Annemlerle bir daha görüşmezsin..
Ben seni çok seviyorum..
Haaftasonu geleyim yüzyüze konuşalım.. falan filan...
Bu evliliğin bu şekilde yürüyüp yürümeyeceğini düşün akşam bana haber ver dedi.

Önce blöf yaptı, baktıki sen ciddisin, alttan almaya başladı

Arkadaşım karar senin, böyle bir adama ömrümü vermeye değer diyorsan devam et,

Yanlız şunu unutma can çıkmayınca huy çıkmaz, dua etki şu ortamda birde çocuğun yok, aksi halde senin mutsuzluğuna oda ortak olacaktı.

Evlilik kolay başlamıyor kolayda bitmiyor.bence eşine bir şans tanı iyice konuş tartış kendini sına.öyle 2 kavgada sinirden boşanış olsaydık inan çoktan boşanmıştık.inan belli zaman sonra onunda kafasına dank etmiştir.boşanalım demek kolay ya gerisi.
bak ailelerinizde uzakta.daha ne istiyorsun.
sadece iyi düşünün zzaman tanıyın birbirinize.eşler arasında tolere edilebilen hatalar olmalı bence.kendini bir karşıya al düşün seninde hataların varmı?

hakkında hayırlısı olsun .eşin işe girsin bak herşey güzel olacak.

benim anladığım kadarıyla siz eşinizi hala seviyosunuz :delphin:

bence çok acele etmeyin boşanmak için onunla konuşun evet ayakları üstünde duran başarılı bi kadınsınız...eşinizde bu zamana kadar size yük olmuş ama herşeyde değişebilir ailesiyle görüşmezsin eşinde düzelirse bence devam edebilir gibi evliliğin...

bence son birkez konuşş kararını ondna snra ver

arkadaşım ,sen haklı görünüyorsun. çıkışların gayet normal.eşininse sözünde durmadığı gibi tokat atması çok yanlış... kıymet bilmeyen nankör bir adama benziyor. Hem kariyer yapıyor,hem eve bakıyorsun,senin gibi bir kadını el üstünde tutması lazım. şartlarını kabul ederse ve uygularsa ayrılma bir süre daha bak bakalım.yok umrunda değilse,unutmaki böyle bir durumda yuvanızı sen değil, o yıkmış olur.rahat ol!

Back
X