Hahahaa :)))) yok be noktaların hiçbir anlamı yok, z harfine de yanlışlıkla basmisim ,sansurluk birşey yok....Varsa da sorunun içinde var :)))) evlilik hayatları yatak odası vs sormusum ya :)))).......z ne ? noktaları çok merak ettim ya sansürlü bir şey mi
bizim aramızda acayip boy farkı var , ama ne bir artısını gördüm nede bir eksisini
bu kadar boy farkına rağmen herkes çok yakışıyorsunuz der . yatak odasında da bir sorun yok zaten onun için boya gerek yok
haa tamam o zaman bende sonu z ile biten sansürlü kelimeleri düşünüp duruyordum öyleHahahaa :)))) yok be noktaların hiçbir anlamı yok, z harfine de yanlışlıkla basmisim ,sansurluk birşey yok....Varsa da sorunun içinde var :)))) evlilik hayatları yatak odası vs sormusum ya :))))
Allahaşkına boyla mutluluğun ne alakası var?Evliler arasinda boy farki varsa mi daha mutlu oluyorlar, ya da boylar birbirine yakin olursa mi ?
Her gruptan da cevap alabilirsem sevinirim
Hem esiyle arasinda boy farki olanlar,hem birbirine yakin boyda olanlar....Eksileri,artilari her yonden , disarda gezme , yatak odasi vs her yonden olumlu veya olumeuz yorumlaysbilirseniz mutlu olurum...
Hem de forumca "yaş ve dert" bağlantısını yeni yeni sindirmeye başlamışken
Evliler arasinda boy farki varsa mi daha mutlu oluyorlar, ya da boylar birbirine yakin olursa mi ?
Her gruptan da cevap alabilirsem sevinirim
Hem esiyle arasinda boy farki olanlar,hem birbirine yakin boyda olanlar....Eksileri,artilari her yonden , disarda gezme , yatak odasi vs her yonden olumlu veya olumeuz yorumlaysbilirseniz mutlu olurum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?