Hahahaaa :))) z ile biten sansürlü kelime de yok aksine :)))haa tamam o zaman bende sonu z ile biten sansürlü kelimeleri düşünüp duruyordum öyle
Aslında sormak istediğim yatak odasında sorun oluyor mu ? Boy farkının fazla olması veya boylarin birbirine yakın olması ? ya da iyi bir yatak odası için hangisi daha uygun olur vs... Ama diyemedigim için soru biraz kapalı kaldı kusura bakmayin...Allahaşkına boyla mutluluğun ne alakası var?
Bunu açıklarsanız söz cevap vericem. Çok takıldım.
Hahahha :))) zpzip i ben de farkettim durmadan yaş soruyor :)))
Agzimizdan laf alacak iste.Allahaşkına boyla mutluluğun ne alakası var?
Bunu açıklarsanız söz cevap vericem. Çok takıldım.
Annen abin icin kiz bakiyordu ya, senin icin de baksin. Anladin sen hocam!
Ayyyy ne kadar icin fesat bilgece.Yani konu sahibi erkek mi diyorsun?
Konu sahibesi mi banlandi ya da konu mu ? Ben de pek anlayamadim, herhangi hir gerekçe sunulmamisti çünkü, öyle değil mi Hocam ?Agzimizdan laf alacak iste.
Erotik muhabbetler tahrik eder bircok kisiyi.
Bu arada az onceki konuda ne oldu? Konu sahibesi neden banlandi? Bir bilen aciklasin yav.
Ayyyy ne kadar icin fesat bilgece.
Ben hic oyle der miyim?
Ne yalan soyleyeyim benim sormak isteidigm tam olara suydu, yatak odasinda hangisi daha iyi oluyor ? kimi diyebilir aramizda boy farki var diye yatak odasinda rahat hareket edemiyoruz veya biri der boylarimiz borbirine yakin diye yatak odasinda bazi sikintilarimiz oluyor vs....
Gerci bir arkadas cevap vermis yatak odasinda boyun bir onemi yok diye...
Hahahaaa :))) z ile biten sansürlü kelime de yok aksine :)))
Sizden önce de biri söyledi zaten....Pek bi farkı yokmus sizin de dediğinizgibi..Ben cevabı aldım teşekkürler.....merak etme şeker,ister 10 cm olsun ister 1 metre yatakta eşitleniyor
Sizden önce de biri söyledi zaten....Pek bi farkı yokmus sizin de dediğinizgibi..Ben cevabı aldım teşekkürler.....
zipzip hanım, ciddi anlamda soruyorum, neden yaş, şehir ve bilumum sayı değeri olan faktörleri soruyorsunuz? Bir araştırma içinde falan mısınız?
Konuyu daha iyi algilayip ona göre cevap verebilmek icin canim
Valla gerekce sunulmadi, ama konu sahibesi bir seyler karistirmis ben oyle anladim. Ya 2. uyelik ya da erkek.Bazen erkekler gelip uye oluyor buraya, biz de anlamadik neden. Ruhlarinda bir kiriklik var herhalde. Kadin ic camasiri da giyiyordur bunlar gizli gizli. Oyle yani.Konu sahibesi mi banlandi ya da konu mu ? Ben de pek anlayamadim, herhangi hir gerekçe sunulmamisti çünkü, öyle değil mi Hocam ?
Valla gerekce sunulmadi, ama konu sahibesi bir seyler karistirmis ben oyle anladim. Ya 2. uyelik ya da erkek.Bazen erkekler gelip uye oluyor buraya, biz de anlamadik neden. Ruhlarinda bir kiriklik var herhalde. Kadin ic camasiri da giyiyordur bunlar gizli gizli. Oyle yani.
KK'ya uye olan erkek örgü de örsün.
Zipzip hanıma ben bunun nedenini sordum:
Lütfeen artık zipzip hanımı ve şablon sorularını rahat bırakalım lütfen. İçim burkuluyor.
Valla gerekce sunulmadi, ama konu sahibesi bir seyler karistirmis ben oyle anladim. Ya 2. uyelik ya da erkek.Bazen erkekler gelip uye oluyor buraya, biz de anlamadik neden. Ruhlarinda bir kiriklik var herhalde. Kadin ic camasiri da giyiyordur bunlar gizli gizli. Oyle yani.
KK'ya uye olan erkek örgü de örsün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?