Boy farki ....z

Allahaşkına boyla mutluluğun ne alakası var?
Bunu açıklarsanız söz cevap vericem. Çok takıldım.
Aslında sormak istediğim yatak odasında sorun oluyor mu ? Boy farkının fazla olması veya boylarin birbirine yakın olması ? ya da iyi bir yatak odası için hangisi daha uygun olur vs... Ama diyemedigim için soru biraz kapalı kaldı kusura bakmayin...

Allahaşkına boyla mutluluğun ne alakası var?
Bunu açıklarsanız söz cevap vericem. Çok takıldım.
Agzimizdan laf alacak iste.
Erotik muhabbetler tahrik eder bircok kisiyi.
Bu arada az onceki konuda ne oldu? Konu sahibesi neden banlandi? Bir bilen aciklasin yav.

Agzimizdan laf alacak iste.
Erotik muhabbetler tahrik eder bircok kisiyi.
Bu arada az onceki konuda ne oldu? Konu sahibesi neden banlandi? Bir bilen aciklasin yav.
Konu sahibesi mi banlandi ya da konu mu ? Ben de pek anlayamadim, herhangi hir gerekçe sunulmamisti çünkü, öyle değil mi Hocam ?

merak etme şeker,ister 10 cm olsun ister 1 metre yatakta eşitleniyor

Esimle aramizda 15 cm boy farki var. Hic aklima gelmedi acaba fark az olsa daha mutlu olur muyduk diye

Hem de forumca "yaş ve dert" bağlantısını yeni yeni sindirmeye başlamışken
Z zipzip 'in sebatıyla.

Zipzip hanıma ben bunun nedenini sordum:

zipzip hanım, ciddi anlamda soruyorum, neden yaş, şehir ve bilumum sayı değeri olan faktörleri soruyorsunuz? Bir araştırma içinde falan mısınız?

Konuyu daha iyi algilayip ona göre cevap verebilmek icin canim

Lütfeen artık zipzip hanımı ve şablon sorularını rahat bırakalım lütfen. İçim burkuluyor.

Mutlulukla boyun nasil bir alakasi olabilir ki? Karakteri, kisiligi, olgunlugu falan gectik boya takildik yani

Konu sahibesi mi banlandi ya da konu mu ? Ben de pek anlayamadim, herhangi hir gerekçe sunulmamisti çünkü, öyle değil mi Hocam ?
Valla gerekce sunulmadi, ama konu sahibesi bir seyler karistirmis ben oyle anladim. Ya 2. uyelik ya da erkek.Bazen erkekler gelip uye oluyor buraya, biz de anlamadik neden. Ruhlarinda bir kiriklik var herhalde. Kadin ic camasiri da giyiyordur bunlar gizli gizli. Oyle yani.
KK'ya uye olan erkek örgü de örsün.

komsu konusu mu?

Zipzip hanıma ben bunun nedenini sordum:

Lütfeen artık zipzip hanımı ve şablon sorularını rahat bırakalım lütfen. İçim burkuluyor.

Inanmıyorum ya ben de sormustum ve sana verdigi cevabin noktasina virgulune, imlasina, hatasina kadar aynisini bana da verdi. Kopyala yapistir yapiyor sanirim

Hakikaten ya. Edepsizlik. Hayir yani kadin forumunda ne işin var di mi? Hakikaten o üye erkek miymis? Inanamiyorummmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…