Boyun hic önemi yok, orada farketmiyor hangi boyda olup olmamasi, Genel oolarak öyle dedi millet....Sizin boyunuz kaç? Sevgilinizin boyu kaç? Hangi cevabi aldiniz? Hicbir sey anlamadim bacim..
Ay yok, az onceki kadin calismali mi gibi bir konu vardi o. Konu birden kapandi, uyelik de ban yedi durup dururken. Biz de anlamadik ne oldu.komsu konusu mu?
Inanmıyorum ya ben de sormustum ve sana verdigi cevabin noktasina virgulune, imlasina, hatasina kadar aynisini bana da verdi. Kopyala yapistir yapiyor sanirim
Arkadaşlar ben kimseden yatak odası sirlarinizi açıklayın demedim...Sadece daha uygundur veya deği
Boyun hic önemi yok, orada farketmiyor hangi boyda olup olmamasi, Genel oolarak öyle dedi millet....
Ay yok, az onceki kadin calismali mi gibi bir konu vardi o. Konu birden kapandi, uyelik de ban yedi durup dururken. Biz de anlamadik ne oldu.
takılıyorum arada ona ama ıyı nıyetlı geliyor bana, ne zaman yas sorusunu görsem ıstısnasız sırıtmaya başlıyorum, sevıyorumbir de başkası yas sorduğunda cok yadırgıyorum
Boyle erkelere ozel bir isim de veriliyor. Amaaa terbiyemi bozamam.Hakikaten ya. Edepsizlik. Hayir yani kadin forumunda ne işin var di mi? Hakikaten o üye erkek miymis? Inanamiyorummmm
Himmm anladim.. ama mutlulugun sırrı farklı. Neden boyda ariyorsunuz?
Cok mantıklı geldi gerekcen...Çünkü yeni üye diyordu avatarinda...Muhtemelen de ikinci uyeliktir...Çünkü ben konu açmaya 6-7 ay sonra baslayabildim....Valla gerekce sunulmadi, ama konu sahibesi bir seyler karistirmis ben oyle anladim. Ya 2. uyelik ya da erkek.Bazen erkekler gelip uye oluyor buraya, biz de anlamadik neden. Ruhlarinda bir kiriklik var herhalde. Kadin ic camasiri da giyiyordur bunlar gizli gizli. Oyle yani.
KK'ya uye olan erkek örgü de örsün.
Boyle erkelere ozel bir isim de veriliyor. Amaaa terbiyemi bozamam.
Bir arastirmaya gore yatakta basarisiz oluyorlarmis, pipileri de ufak oluyormus.
ne gıbı
Boyle erkelere ozel bir isim de veriliyor. Amaaa terbiyemi bozamam.
Bir arastirmaya gore yatakta basarisiz oluyorlarmis, pipileri de ufak oluyormus.
Üyenin banlandigini nasıl görüyorsun Hocam ?Ay yok, az onceki kadin calismali mi gibi bir konu vardi o. Konu birden kapandi, uyelik de ban yedi durup dururken. Biz de anlamadik ne oldu.
Bir de bir ''Yasin kac?'' diye soruyor. 58 kisi begeniyor ya ben ona bitiyorum. Yeni uye olan biri de diyecek bu kadinlar manyak mi? Bir yas sormanin neresini begeniyorlar bu kadar?Ben de seviyorum zipzipi ya. Kisa surede kendini bu denli sevdiren bir üye hatirlamiyorum..
Inanmıyorum ya ben de sormustum ve sana verdigi cevabin noktasina virgulune, imlasina, hatasina kadar aynisini bana da verdi. Kopyala yapistir yapiyor sanirim
Ayyy yok yok o erkek degil. Biz oyle genel konusuyoruz erkek uyeler hakkinda. :)aa erkekmiymişşş, ilk konusunda ne kadar uzulmustum, hatta konusmustukta, sok oldum suan , tabı ıyı yonu bu durumu yasamayan bır kadının olması da , kandırıldık mı ya şimdi
aa erkekmiymişşş, ilk konusunda ne kadar uzulmustum, hatta konusmustukta, sok oldum suan , tabı ıyı yonu bu durumu yasamayan bır kadının olması da , kandırıldık mı ya şimdi
Bir de bir ''Yasin kac?'' diye soruyor. 58 kisi begeniyor ya ben ona bitiyorum. Yeni uye olan biri de diyecek bu kadinlar manyak mi? Bir yas sormanin neresini begeniyorlar bu kadar?
aa erkekmiymişşş, ilk konusunda ne kadar uzulmustum, hatta konusmustukta, sok oldum suan , tabı ıyı yonu bu durumu yasamayan bır kadının olması da , kandırıldık mı ya şimdi
Alındım ben , kustum senle , konuşma benle :))) birşey soracam, peki zipzip kaç yaşında ,kendisine bu sorulmuş mu ,merak ettim şimdi kaç yaşında diye ?Ben de seviyorum zipzipi ya. Kisa surede kendini bu denli sevdiren bir üye hatirlamiyorum..
Ayyy yok yok o erkek degil. Biz oyle genel konusuyoruz erkek uyeler hakkinda. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?