Boy farki ....z

feyzacım boşver boyu moyu yatakta herkes 1.60 oluyomuş...òyle diyollar

Selam kizlar , benim de sozlumle aramda 25 cm var cok mutluyum sahsen bu durumdan , yolda yururken koltugunun altinda yuva yapmak , sarilirken minik minik sokulmak kollarinda kaybolmak oyle guzel ki :) hem o da gayet memnun halinden , hep minik askim der bana :) ben zaten kendim kisayim diye demiyorum ama oldum olasi uzun boylu bacakli kizlar itici gelmistir bana , sonuc olarak boy farki olan ciftleri cok yakistiririm ve sevimli bulurum citi piti boyle en guzeli , benim fikrim :)

eşimin benden uzun boylu olması hoşuma gidiyor.. aramızda çok boy farkı yok topuklu bir ayakkabı giydiğimde fark pek kalmıyor :)

Ben 1,66 nişanlım 1,82 boyunda sorun olmuyor bizim aramızda espiri konusu bile oluyor hatta. kendimi kocaman hissediyorum senin yanında diyor biraz yapılı kendisi

Bizde de millete göre ciddi boy farkı var ama biz hiç takılmadık bu duruma.
Nişanlım 186 ben 160 bi nevi sürahi ile bardak gibiyiz
Ama Rabbime şükürler olsun, kem gözden korusun çok mutluyuz.

Eşimle aramda 20 cm falan var.O bana tam minnoşsun,uzun olsan bu kadar hoşuma gitmezdi der :)) Onun boyuna da fiziğine de hayranım gıcık şey :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…