- 19 Haziran 2012
- 30.176
- 38.362
- 598
- 34
Bizimlesııınnnnnnn :)formundasıntarzımsın farzım diyor aradan çekiliyorum
Olur mu canım feyza nin kafasına göre eşini ancak çalışan bir kadın aldatabilir malum . ama ev hanımı melek melek asla mömkun Deel :) :)şimdi anladım konuyu nereye getirmek istediğinizi
evli barklı insanmışsın hiç yakışıyor mu buradan çıkan sonuca göre birini bulup eşine ihanet filan etmeyi düşünüyorsan aklından çıkar.kötü örnek olma genç kızlara
ikimizde boylu poslu kalıplı sayılırız ...ailem yakın çevremde dalga konusu oluruz devlerin aşkı derlerEvliler arasinda boy farki varsa mi daha mutlu oluyorlar, ya da boylar birbirine yakin olursa mi ?
Her gruptan da cevap alabilirsem sevinirim
Hem esiyle arasinda boy farki olanlar,hem birbirine yakin boyda olanlar....Eksileri,artilari her yonden , disarda gezme , yatak odasi vs her yonden olumlu veya olumeuz yorumlaysbilirseniz mutlu olurum...
Ben 1.70'im. eski erkek arkadaşım 1.96 küsür boyundaydı (onunla çıkarken lise 1'deydim ve boyun 1.65-68 falandı), aramızda çok fazla boy farkı vardı ve bunu herkesten duyuyordum. Topuklu giymemde durumu pek değiştirmiyordu. Öpmek için eğilmesini istemem gerekiyorduEvliler arasinda boy farki varsa mi daha mutlu oluyorlar, ya da boylar birbirine yakin olursa mi ?
Hem esiyle arasinda boy farki olanlar,hem birbirine yakin boyda olanlar....Eksileri,artilari her yonden , disarda gezme , yatak odasi vs her yonden olumlu veya olumeuz yorumlaysbilirseniz mutlu olurum...
Canim konu sahibi cinsellik ten bahsediyorBoy farkı ile mutluluğun arasındaki anlamı çözemedim doğrusu yani ne şimdi boy farkı olsun mutlu olursunuz diyince boy farkı olan birini bulacaksınız mutluluk tamamen kişilikle alakalı yani ama erkekler biraz kendinden kısa bayanları daha hoş bulur minyonları severler. Pek öyle kadının uzun erkeğin kısa olduğu ilişkiler göremezsiniz. Ama mesela Emre Altuğ Çağla Şıkel çifti çok mutlu yani göreceli bir durum benim eşimle aramda 30 cm fark var bariz ama eşim için hiç sorun olmadı yani gönül kimi severse güzel odur demişler. Sende kimi severse sev boyu önemli değil ki onun içinde önemli olmaz gerçekten seviyorsa.
Evliler arasinda boy farki varsa mi daha mutlu oluyorlar, ya da boylar birbirine yakin olursa mi ?
acaba kendisi küçük işlevinin büyük olduğunu düşündüğü birini mi kestirmiş gözüneOlur mu canım feyza nin kafasına göre eşini ancak çalışan bir kadın aldatabilir malum . ama ev hanımı melek melek asla mömkun Deel :) :)
Ama aklından geçenlere bako ev hanımı nin
Feyza boş boş evde oturmak sana yaramıyor bence düşündüğün şeyden utan .
hhhhhaaaaayyyyy koptum yaacaba kendisi küçük işlevinin büyük olduğunu düşündüğü birini mi kestirmiş gözünebirde evlimiymiş bu feyza...abuuuv
Canim konu sahibi cinsellik ten bahsediyor
Noluyo ya burda? Dün akşam mutlulukta bıraktım şimdi yatağa, işleve falan gelmiş olay.
Evli miymiş bir de?
gece 12 den sonra uyudunmuyu beyin söylemez malum biz uyumadıktaya döner bu işler bu feyza Feyzullah olmasın sonraFeyzanin karisi galiba kisa boylu. Ya da feyza kisa boylu. Ya da feyza bekar gece libidosu yukselmisti ama umduğunu bulamadi. Artik kendisi gelince cevaplasin bunu
gece 12 den sonra uyudunmuyu beyin söylemez malum biz uyumadıktaya döner bu işler bu feyza Feyzullah olmasın sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?