Boy farki ....z

şimdi anladım konuyu nereye getirmek istediğinizi

evli barklı insanmışsın hiç yakışıyor mu buradan çıkan sonuca göre birini bulup eşine ihanet filan etmeyi düşünüyorsan aklından çıkar.kötü örnek olma genç kızlara

tek derdin bu olsun. boy farkı az olunca mı fazla oılunca mı mutlu olunuyor gibi bir soru çok saçma geldi mutluluk bununla mı alakalı?

Olur mu canım feyza nin kafasına göre eşini ancak çalışan bir kadın aldatabilir malum . ama ev hanımı melek melek asla mömkun Deel :) :)
Ama aklından geçenlere bak o ev hanımı nin
Feyza boş boş evde oturmak sana yaramıyor bence düşündüğün şeyden utan .

Boy farkı ile mutluluğun arasındaki anlamı çözemedim doğrusu yani ne şimdi boy farkı olsun mutlu olursunuz diyince boy farkı olan birini bulacaksınız mutluluk tamamen kişilikle alakalı yani ama erkekler biraz kendinden kısa bayanları daha hoş bulur minyonları severler. Pek öyle kadının uzun erkeğin kısa olduğu ilişkiler göremezsiniz. Ama mesela Emre Altuğ Çağla Şıkel çifti çok mutlu yani göreceli bir durum benim eşimle aramda 30 cm fark var bariz ama eşim için hiç sorun olmadı yani gönül kimi severse güzel odur demişler. Sende kimi severse sev boyu önemli değil ki onun içinde önemli olmaz gerçekten seviyorsa.

ikimizde boylu poslu kalıplı sayılırız ...ailem yakın çevremde dalga konusu oluruz devlerin aşkı derler

Allah aşkına bu neyin kafası?
Arada ki mesafe büyüdükçe mutluluk hormonlarıda aynı orantıda mı büyüyor?
Allah'ım cahilin daniskasıyım.

Ben 1.70'im. eski erkek arkadaşım 1.96 küsür boyundaydı (onunla çıkarken lise 1'deydim ve boyun 1.65-68 falandı), aramızda çok fazla boy farkı vardı ve bunu herkesten duyuyordum. Topuklu giymemde durumu pek değiştirmiyordu. Öpmek için eğilmesini istemem gerekiyordu Benim boyum kısa değil bir bayana göre uzun bile sayılabilirim ancak boyu aşırı uzun bir erkek sizi kısa görüyor ve bazen şakayla karışık aşağılamalarına maruz kalıyordum. Aşağıda havalar nasıl, cüce falan.. :) Ve ben kendisine bir türlü benim normal kendisinin anormal olduğunu anlatamazdım Ama geçinemeyip ayrılmamızda boyun hiçbir etkisi olmadı. Sonraki çıktığım 1.75 boyundaydı. Topuklu giymediğimde hemen hemen aynı duruyorduk. Topuklu giydiğimde onun boyunu geçiyordum ve kompleks yapıp topuklu giymeme izin vermiyordu. Çok sevdiğim topuklularımla vedalaşmak zorunda kalmıştım ve bu benim için gerçekten üzücüydü. Onunla anlaşamayıp ayrılmamdada boyun hiçbir etkisi olmadı. Şuan sözlüm 1.85 boyunda. Boyla ilgili onla deneyimimden sonra hediye gibi geliyor boyu :) Topuklu giymediğimde de ideal duruyoruz, topuklu giydiğimdede ideal duruyoruz. Ayakkabı tercihim tamamen kendime kaldı ister topuklu giyerim ister giymem oh oh yakında 3. yılımıza gireceğiz ve nazar değmesin çok iyi anlaşıyoruz Ama onunla bu derece iyi anlaşmamda ve mutlu bir ilişkim olmasında da boyun hiçbir etkisi yok. Yani diyeceğim o ki, boy farkınız yaşayacaklarını, mutlu olup olmayacağınızı, birbiriniz için doğru insan olup olmadığınızı etkilemez. Bazı zorlukları veya kolaylıkları elbet ki var. Ama bunlar arada aşk varsa ve birbiriniz için doğru insansanız önemsiz kalan şeyler oluyor. Önemli olan boylar değil, gönüller bir olsun

Canim konu sahibi cinsellik ten bahsediyor

ben 172 eşim 180 biraz daha uzun olsaydı keşke topuklu giyemiyorum mutluluk açısından bi önem teşkil ettiğini sanmıyorum ama boy farkının

acaba kendisi küçük işlevinin büyük olduğunu düşündüğü birini mi kestirmiş gözünebirde evlimiymiş bu feyza...abuuuv

Canim konu sahibi cinsellik ten bahsediyor

Ama evliymiş bu insan evliyse zaten neden soruyor ki onu anlamadım cinsellik de sorun olup olmadığını zaten biliyor olması lazım dimi kimin için soruyor o zaman ne yani kamu oyu yoklaması mı yapıyor hayret valla kocasına yazık ne diyeyim.

Boy farkı ile mutluluğun da cinselliğin de pek alakası olduğuna inanamadım herkes aynı tipte mi birlikte oluyor ki?
Ya da olmak zorunda diye bir kural mı vardı?

Noluyo ya burda? Dün akşam mutlulukta bıraktım şimdi yatağa, işleve falan gelmiş olay.
Evli miymiş bir de?

Feyzanin karisi galiba kisa boylu. Ya da feyza kisa boylu. Ya da feyza bekar gece libidosu yukselmisti ama umduğunu bulamadi. Artik kendisi gelince cevaplasin bunu

Feyzanin karisi galiba kisa boylu. Ya da feyza kisa boylu. Ya da feyza bekar gece libidosu yukselmisti ama umduğunu bulamadi. Artik kendisi gelince cevaplasin bunu
gece 12 den sonra uyudunmuyu beyin söylemez malum biz uyumadıktaya döner bu işler bu feyza Feyzullah olmasın sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…