kız madem evlisin ne diye yatak odası sırlarımız döktün şurayaBekar mi ? Benim ilk mesajlarından itibardan evli olduğumu yazmıştım, bekar olduğuma dair hiçbir kelime geçmedi kesinlikle.Siz nerde gordunuz ?
boy farki ile birlikte +18e yazin, oneriler gelsin,Bekar mi ? Benim ilk mesajlarından itibardan evli olduğumu yazmıştım, bekar olduğuma dair hiçbir kelime geçmedi kesinlikle.Siz nerde gordunuz ?
Evliler arasinda boy farki varsa mi daha mutlu oluyorlar, ya da boylar birbirine yakin olursa mi ?
Her gruptan da cevap alabilirsem sevinirim
Hem esiyle arasinda boy farki olanlar,hem birbirine yakin boyda olanlar....Eksileri,artilari her yonden , disarda gezme , yatak odasi vs her yonden olumlu veya olumeuz yorumlaysbilirseniz mutlu olurum...
Offf yaaa taktığın şeye bak devede de boy var bir işe yarıyor mu anca hörgüç çıkarıyorEvliler arasinda boy farki varsa mi daha mutlu oluyorlar, ya da boylar birbirine yakin olursa mi ?
Hem esiyle arasinda boy farki olanlar,hem birbirine yakin boyda olanlar....Eksileri,artilari her yonden , disarda gezme , yatak odasi vs her yonden olumlu veya olumeuz yorumlaysbilirseniz mutlu olurum...
Feyza nin eminim bu konuda da bir tezi vardırboyla yatak odasının alakası nedir?
Şimdi benim eşim polisEvet, Eşimin de iyi bir mesleği var onu da soracak misiniz? Eşimin mesleği iyi oldugu için benden çalışmamı istemedi...
Meslek ne diye sormuşlar canım sanaEv hanımı
neden sebep araya yatağı sıkıştırdın,yoksa kızın boyu uzun olunca sevişebilir kısa olunca evlenemez bile gibi şehir efsaneleri mi var ,neyin anketi bu :SEvliler arasinda boy farki varsa mi daha mutlu oluyorlar, ya da boylar birbirine yakin olursa mi ?
formundasınMeslek ne diye sormuşlar canım sana
Ev hanımlığı diye bir meslek mi var
Ne iş yapıyorsun denince ev hanımı isen bir mesleğim yok demen gerekiyor . Yada bir iş yapmıyorum.
Aklıma böyle denince cem yılmaz un esprisi geliyor . Ev hanımıyım diyene şu soruyu soruyorum diyor kendisi
Abla dükkanı sabah kaçta açıyosun :)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?