Boy Sorunu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bana eczacı dedi ki kilo aldırmaz iştahınızı açar ona bağımlı kilo aldırır dedi ama iştahımı kesti hatta benim.
Evet doğru söylemiş.
Sizin iştahınızı kesmesi de ilginçmiş:)
Demekki kişiden kişiye değişiyor.

Boyla alakami değil bence zarif durmak dik durmak guzel yürümek sağlıklı beslenip sahilli bi vücuda sahip olmak yeterli 1.70 boy olup kambur duranlar var surekli one egildikleri için . Bisey yapamayacağına gore elinizdekini mukkemmellestirin .

Konu şaka galiba.Zaten Türkiye ortalaması 1.60.
1.40 im hadi 1.50 yim desen neyse de 1.60 zaten ortalama gayet.
Etrafında 3 5 kız uzun diye herkes uzun değil yani.
Ayrıca 20 yaşından sonra kürle falan boy uzamaz gerçekçi olmak lazım.
Pilates kasları uzattığı için sadece 2 3 cm daha uzun görünürsün.
Beden olumlama diye bir şey var oku araştır kendini sev derim.
Ayrıca bi topuklu giysen zaten direk 1.70sin bazı şeyler minyonlara daha çok yakışıyor.
Saçlarını da fazla uzun kullanma bedenini tanı ona göre giyin derim.
Bir de ben hep 1.85 1.90 adamların yanında minyon kızlar görüyorum :)

Kilolu olmadiginiz surece Bodur tavuk her daim pilictir..

Canim Turk kadinlarinin ideal boyu 1 60 diye biliyorum. Benim boyum da 1 65.

Bahsettiklerinizden hiç birini düşünmedim. Boy sorunu hiç olmadı. Yani aslında sorun değil espri konusuydu benim açımdan anlatmaya çalıştığım oydu :)
Ben topuksuz spor ayakkabıyla da çok rahat dolaşırım eşimin yanında ilk günden bu yana :)

1.60 kısa değil ama siz dert etmişsiniz belli ki. Boy uzatma kürüyle ilgili pek bilgim yok ama ayakkabıların içine giyilen boy uzatan tabanlıklar var. 5 cm'e kadar boy uzatıyor. Düz ayakkabılar giyfiğinizde bunu kullanabilirsiniz bence

Fiziksel ozelliklerinle ustunluk saglayamazsin. Bu dogustan gelen bir seydir. Cesitli faktorlere dayanir , genetik, spor , beslenme vs vs.

Ornegin burada bile vay be nasil guzel yazmis , ne pozitif dusunceleri var, ne kadar ozguvenli dedigim uyeler var. Bir de tam tersi dedikodu ekseninde kaybolmus uyeler...

Tarafini sen sec .

Benim de ablam 165 enistem 180 in ustunde. Ama ablam spor ayakkaabiyla gezdiği halde hic absurd görünmüyorlar

Bu yastan sonra fazla bir uzayacagini düsünemiyorum. Yinede tabi birseyler deneyebilirsin. Ama hafif topuklu giyin. Hem boyun uzun görünür hemde özgüvenli görünürsün

Uzamak için en iyi egzersiz zıplamaktır. Ve iyi uyumak gerekir. Benim 20 yaşından sonra boyum 1 cm uzamıştı. Çok süt peynir yoğurt vs tüketirim:)

160 cm kısa değil az topuklu ile 165-167 olur.siz kısa değilsiniz şimdikiler çok uzun.Benim 12 yaşındaki kızım 165 cm 39 numara ayakkabı giyiyorŞimdikiler çok uzun maşallah
Aynı bnm gıbı
Boyun suan 180 cm
Lısede bu boya ulasmıstım
Orta sonda 175 idi
Selamlar fıstıga benden

Bknz Demet Evgar, minnacık bir kadın ama dev gibi bence çok güzel bayılıyorum ona, onun boyu 1.70 falan da değil,
o da 1,60 tır büyük ihtimalle, yani çok uzun boylu kadınlar da bana çok kadınsı gelmiyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…