- 23 Eylül 2017
- 789
- 781
- 53
- Konu Sahibi tolstoyevski
-
ibrahim saraçoğlu kendi yayınında 19 yaşından sonra da deneyip 3-4 cm uzayanlar olduğunu hatta 23 yaşında 1 cm de olsa bu kürle uzayan bir bayanın olduğunu söyledi. Bilemiyorum ne kadar doğru, ama deneyen var mı çok merak ediyorumSaraçoğlu'nun kürü işe yarıyor ise de boy uzama çağında olan bireylere yarıyordur.
Kızlarda boy uzaması 16-18 yaşına kadar sürüyor diye biliyorum.. Pilates ile en fazla postürünüz düzelir, kaslarınız uzar 2,3 Cm fark ettirebilir. Ama siz yine de pilatesi bırakmayın derim. Ebru Şallı da 167 ama postürü o kadar düzgün ki daha uzun görünüyor.
evet ve onların yanında çocuk gibi kalmak zoruna gidiyor insanın =) topuklu ile bile yetişemiyorum en az 170ler =))160 cm kısa değil az topuklu ile 165-167 olur.siz kısa değilsiniz şimdikiler çok uzun.Benim 12 yaşındaki kızım 165 cm 39 numara ayakkabı giyiyorŞimdikiler çok uzun maşallah
Belki kemik yaşı küçüktür olabilir. Fakat 1 cm çok da fark ettirmez sanki.. Sizin hedefiniz nedir ?ibrahim saraçoğlu kendi yayınında 19 yaşından sonra da deneyip 3-4 cm uzayanlar olduğunu hatta 23 yaşında 1 cm de olsa bu kürle uzayan bir bayanın olduğunu söyledi. Bilemiyorum ne kadar doğru, ama deneyen var mı çok merak ediyorum
160 kısa mi ya ben öleyim o zaman
Aslında 5-6 cm kadar uzasam hiç fena olmaz =) Kendime hedef koymadım olabilitesi varsa ne kadar olacaksa olsun diyorum açıkçasıBelki kemik yaşı küçüktür olabilir. Fakat 1 cm çok da fark ettirmez sanki.. Sizin hedefiniz nedir ?
Büyük kızım 14 yaşında 162 cm kardeşini kıskanıyor.Sürekli süte harnup unu karıştırıp içiyor,kabak çekirdeği yiyor uzamak içinevet ve onların yanında çocuk gibi kalmak zoruna gidiyor insanın =) topuklu ile bile yetişemiyorum en az 170ler =))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?