- Konu Sahibi tolstoyevski
-
Yaşınız kaç acaba ve reformer pilates mi yaptınız 3 cm uzamak çok iyiPilatesle 3 cm uzadim.
Saglik olsun sevin kendinizi. Yeni nesil bana itici geliyor. Cok iriler. Koca koca ayaklar falan.
49 kgyim yakışıyor diyorlar ama bazen almak istiyorum 2-3 kg daha zayıf olduğumu düşünüp hatta =) boy-kilo orantılı yaniFazla kilo yoksa kısa görünmüyorsundur. Mesela benim boyum kuzenimle aynı ama ben zayıf olduğumdan daha uzun göründüğümü söylerler.
Dene bakalım işe yararsa yaz yine, bende yapayım :)esneme hareketleri her yaşta fayda edebilir bence =) özellikle pilates, deneyeceğim bakalım. :)
Bende balık yağı kullandım lisedeyken sadece kilo aldırdı :)Bende boyunun uzamasını istiyorum. 162 cm boyum. Ender saractan dinlemiştim hafta da iki üç defa balığın özellikle sırt kısmındaki kahverengi yerle birlikte kızların Melisa çayı içmesi boylarını uzatabilir demişti. 20 yaşındayken ekstra çabalarla 2 3 santim uzayabilirmişiz. Ben araştırmıştım. Boy uzaması için özellikle omurgayı çalıştıran egzersizler yapmak gerekiyormuş. Geçen eczaneden balık yağı aldım. Eczacı uzamaz dedi ama aklımda kalmasın. Belki bi faydası olur. Çok fark etmez gibi duruyor ama aslında belli oluyor
Bana eczacı dedi ki kilo aldırmaz iştahınızı açar ona bağımlı kilo aldırır dedi ama iştahımı kesti hatta benim.Bende balık yağı kullandım lisedeyken sadece kilo aldırdı :)
tam olarak 160ım daha geçen hafta ölçtüm. galiba 170li arkadaşlarla takıldığımdan kendimi çok kısa hissetmeye başladım160 boy kısa değil ki . Bende 165 im hiç kısa hissettiğim olmadı üniversitede kendimi. Arkadaşlarım da ya benden kısa ya benim boylarimda. Benden uzun olan bir kaç kişi var sadece mesela sınıfta. Benden kısa olan bir çok kişi var ama 160 boylarında. Yani bu kadar takacak kadar kısa değil bence boyunuz, ya da 160 dan daha kisasiniz. Bu arada bence kısa boylu kızlar çok tatlı, ben boyumun daha kısa olmasını isterdim
bizim ünide epey var. ben de sokakta göremiyorum ama ünide (yeni nesil olduğundan) çok fazla uzun kıza rastladımarkadaşım sen kendine misin ya? ben de 140 falansın zannettim. yahu türkiyedeyiz nerde öyle her yerde 170 kızlar. abartıyor olmayasın? ben 170e yakınım ama sokağa çıktığım zaman şöyle bir bakıyorum da nerdeyse tüm kadınlar benden kısa. hani öyle upuzun manken gibi kızlara çok az rastlıyorum kaldı ki büyükşehirde yaşıyorum. bunu kendine dert etme görsellik sadece boyla bitmiyor. ama madem taktın topuklu ayakkabı giy, ispanyol paça pantolonun altına 10 cmlik bi ayakkabı giyersen 180 gibi gözükürsün. yüksek bel bol paça vs bunlar seni olduğundan uzun gösterir.
Aynen bende oyle dusunuyorum benimde boyum senin gibi simdiye kadar yasimi soran herkes kucuk gosteriyorsun dedi.Ailemde 155 60 civari insanlar var buyuk gosteriyorlar.Bi de konu sahibi boyun gercekten bi onemi yok ya ben kisa olup cok balli ve mutlu insanlar gordum.Guzellik cirkinlik fizik felan tamam onemli de cok da etkilemiyor aslinda.O uzun arkadaslarin cok mu mutluBoyun kisa olmasiyla kucuk gostermenin hic alakasi yok.. Ben 171 boyundayim ve yaşımdan cok daha kucuk duruyorum.. Bi arkadasim vardi, 160 yoktu sanirim, yaşından buyuk duruyordu bakilinca.. Yani o yüz ile hal ve hareketlerle alakali..
Sen bence arkadaşlarını değiştir boyu boyuna uygun olsun psikolojin bozulacak yoksatam olarak 160ım daha geçen hafta ölçtüm. galiba 170li arkadaşlarla takıldığımdan kendimi çok kısa hissetmeye başladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?